Red nails with cracked stripes

Ahoj! Teda, mockrát vám děkuju za kladné ohlasy na video, budu se snažit točit častěji, i když přes tu zimu je to světlo na nic, znáte to. Co dneska, no byli jsme ve městě omrknout ty kostely a darovat nějaké drobné, aby nám andělíček a černoušek pokývali hlavou a kostelník zazvonil na zvon :) Máte to taky tak u vás ve městě, podobně? Pak jsme si zahráli bowling, šlo mi to, ale na tátu skoro nikdy nemám. Ted si tu sedím u svíčky s cukrovím a budu koukat na Sám doma.


Jaké nehty si udělat na Štědrý den? To byla otázka :D Chtěla jsem červené, ale ne obyčejné, tak jsem trochu zaexperimentovala a černým praskacím lakem jsem si udělala jen horní proužek. A protože to vypadalo divně jen tak, tak jsem pod proužek nakreslila šedým lakem ještě jeden tenčí proužek, abych to tak nějak oddělila. A vzniklo tohle. Já se pořád nemůžu rozhodnout, jestli se mi to líbí nebo ne, takže budu ráda za každý ohlas :)


A co vy? Dělaly jste si nějaké speciální nehty "pod stromeček"?

17 komentářů

  1. Já sem si pod stromek nehty udělat nestihla.. :D ale tak aspoň sem pak mohla hned vyzkoušet nový lak na nehty, co dostala ségra.. :) a musím říct, že tohle se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. No mně to přijde, jak kdyby byl ten lak už oprýskaný, promiň :D :) Ale rozhodně zajímavý nápad, taky často experimentuju a někdy to dopadá dost katastrofálně :D Vánoční nehty mám, udělám o nich asi taky článek :))

    OdpovědětVymazat
  3. To zrcadlo jsme nevrtaly.. A šlo to úúúplně lehce : )

    OdpovědětVymazat
  4. Za pomocí silikonu.Normálně jsme to přilepili ! :D
    třeba tu : http://4.bp.blogspot.com/-G55QGBdEr6g/TtetwqFouYI/AAAAAAAABYQ/fw0ul2MgXEo/s640/DSCF5740.jpg můžeš vidět že žádné mezery a žádné čuplíky : )

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, černoušek kývající hlavičkou - moje dětství x)

    OdpovědětVymazat
  6. vyzerá to zaujímavo ... ja mám tiež taký čierny lak tak to potom možno vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  7. ono to vypadá, jako kdyby se ti to nepovedlo, jakože nalakovala sis červený lak, pak chtěla trošičku šileně přehnanou francii takže místo jemného laku s bílým pruhem udělat černý pruh k červenému laku a hned po nalakování jsi šla něco dělat, takže se ti ten lak srýpal :D ale to tak vypada na všechn nehtech s tím rádoby praskacím lakem.

    :D:D:D dobře, už držím hubu a příště, až tu budeš mít nehy, se k nim nevyjádřím, slibuji :D

    a to neznám, že by někdo obíhal kostely a dával jim tam peníze na nějakého černouška nebo co :O my chodíme na vánoce na 9 ráno na normální mše svaté, jak 25. tak 26. prosince.

    V.

    OdpovědětVymazat
  8. Je to obyčejná bílá růže, ale je něčim napuštěná, aby vydržela :)

    OdpovědětVymazat
  9. ďakujem :) .. no tak ten foťák samotný stál 55 libier ale dá sa kúpiť aj na internete + si musíš zaplatiť za film do ňho a potom keď chceš vyvolať fotky :)

    OdpovědětVymazat
  10. to je skvělé ! achjo já si ted nehty okousala :D:(

    OdpovědětVymazat
  11. tie nechty sa mi páčia, skvelý napad! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)