Nearby the water

Stavte slavobrány, je tu outfitový post! Konečně v okolí Bussiness parku v Brně se mi podařilo nafotit parádní fotky, díky, Tomi! Líbilo by se vám, kdybych tu dala i přítelův outfit? Souhlasil s tím :)
Včera jsem zkoušela nové cukroví, neskutečně výborné je, takže zítra dám recept. A taky jsem se hádala ve Sparu kvůli 18 korunám, tohle mi asi navždy zůstane po mamce, ta šetřivost :D Taky jsem si vzpomněla na drahou babičku, ještě pořád to hodně bolí :( Tak jsem zašla na hřbitov zapálit jí svíčku a říct ji, jak ji mám ráda ♥
222 followerů, to je úžasné číslo, děkuji vám za něj :)







Jeans - Tally Weijl, coat - H&M, boots - CCC, handbag - New Yorker, circle scarf - from InStyle

21 komentářů

  1. nejkrásnější fotky , moc se povedly a ty jsi na nich strašně milá :)

    OdpovědětVymazat
  2. pekné fotky,tá kabelka je skvelá!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší a přítelův outfit sem klidně hoď, podle mě to bude skvělé zpestření :) A na recept se těším!

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou krásné fotky.. :)
    A přítelův outfit sem klidně dej, proč ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit! Přítelův outfit bych ráda viděla! :) Pořád tady o něm jen píšeš ale nic víc. Nechceš ho někdy alespoň na chviličku pozvat do svého videa? ;) Udělat takové malé interview.

    OdpovědětVymazat
  6. Jindy se mi tvé outfity moc nelíbí, ale tohle je fakt super, hrozně hezké fotky:) Toto místo znám a ráda tam chodím. A super boty:)

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to krásko! A jo, Tom má moc hezký kabát a jeho styl je supr, s tou šálou, tak doufám, že přesně takhle ho máš nafoceného :D jen to tu dej. Nooo a to cukroví jsou ty kokosové plátky o kterých jsi psala? vyzkouším hned jak bude recept :) ve sparu 18 kc :D:D:D smeju se ti, ale jo, mas to po mamce, jak vzdykcy kupuje to co je v letacku slevnene :D a presne napsane co potrebuje, nic vic nic min , to je hrozne hezke :D

    V.

    OdpovědětVymazat
  8. prvá fotka je najlepšia, jednoznačne!! :) pečený čaj je taký, že ovocie upečieš. samozrejme tam k tomu dáš cukor, alkohol, klinčeky.. a potom keď ho máš uskladníš do fliaš.. potom iba dáš do pohára ovocie, zaleješ vodou a máš pečený čaj :) ale skôr sa tomu vraví vianočný pečený čaj

    OdpovědětVymazat
  9. Vážně nádherné fotky kočko! Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se líbí moc ta kabelka..taky jsem nad ní přemýšlela, la asi bych neměla moc věcí k ní na sladění...moc se mi líbí hlavně ta třetí fotka :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  11. juu tu kabelku jsem si chtěla koupit,teda rozhodovala jsem se a nakonec ji nemám no,škoda.sluší ti to a přítelův outfit?určitě!
    Helena's blog

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, v té budově za Tebou jsem pracovala :-) Jo jo, Brno, to byly krásné časy...

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)