I am so lazy!

Ahoj! Dnes jen tak nudně, nemám čím přispívat, jsem hrozně moc nechutně líná, chodím spát pozdě a vstávám pozdě, nejraději se válím u televize s cukrovím nebo čokoládkama ze stromečku. Nejraději bych jela lyžovat, ale jak řekla jedna kamarádka, buď není čas, nebo peníze, nebo sníh. Nebo všechno dohromady - můj případ :D Takže si asi počkám až na jarní prázdniny, které máme na konci února, mám ten dojem. Vy kdy? Pojedete lyžovat / snowboardovat?
Včera jsme aspoň byly s Kač u Míšy, super večer. Jelly belly, cukroví, vodárka, Nikdo není dokonalý (Viděli jste? Tu paní s vibrátorem? Ta to zabila :D) a my tři. No a dneska jdeme po 4 dlouhých dnech konečně s přítelem ven! Nějak nám to nevycházelo, napřed Štědrý den, pak já chodila po rodině, pak on jel za babičkou. No prostě hrůza :D A mimochodem, kdo mě sleduje na FB, si mohl přečíst, že jdem fotit outfit. Jeho! Založil si lookbook a nějak ho to chytlo :D Tak pokud ho chcete sledovat - TADY. A večer asi na diskotéku, dlouho jsem netancovala, tak si to užiju.
Už je to nějaké dlouhé, tak já končím. Můžete mi napsat, o čem by mělo být další video. Jestli jste taky tak líní. A nezapomeňte na GIVEAWAY!! Děkuju za všechny followery, komentáře, návštěvy :)

deviantART

8 komentářů

  1. Čokoládky ze stromečku, cukroví, televize a dlouhooo spát... úplně vím o čem je řeč !!:D:D

    OdpovědětVymazat
  2. tieto "lenivé" dni milujem :) proste ten pokoj tá pohoda, žiaden stres a prežieranie sa mňam a hlavne dlhé ponocovanie :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hej tež se jen válím doma :D ale u PC, drtím ty strašně nechutně hloupé lidi na Dobyvateli :D Ted jsem byla sice dva večery pryč, malé rozptýlení, ale jinak nic moc. Denně se projíždím někde autem, furt po mě chce někdo odvoz tak se vždycky ještě někam projedu :D sranda. Co jsou 4 dny, já už čekám na P. týden a den, nejhorší je, že skoro nejsme ani v kontaktu, napíšeme si vždycky jednou denně na fb. No, co se dá dělat. doprdele tom má lookbook??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahaaa cože kurva? :D vždycky chcou mít holky vyfoceno milion fotek oblečení a on to chce Tom? :D:D:D já se tu položím. to je moc prostě :D tak ho alespon dobře vyfot a že zdravím :D :)

    V.

    OdpovědětVymazat
  4. Normální silikon v tubě,
    žádné zakřívání nic : )

    OdpovědětVymazat
  5. Holka ty mi mluvíš z duše :D Ráda slyším že si tvůj kluk založil lookbook protože toho svého do toho nemůžu dostat

    OdpovědětVymazat
  6. jo já bych někam jela na snowboard ale není kam , jediné co je jsou peníze :D
    jo Tom mi komentoval jeden look na lookbooku :)

    OdpovědětVymazat
  7. hej doufám že to vyjde a pojedem teda někam si zalyžovat už mě to tu nebaví hnit:D

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych taky nejradši nic nedělala, ale škola nepočká :-/ :D Jo to máš super přítele, že ho chytlo něco s oblečením, ten můj nechce nafotit ani mě, natož abych fotila jeho...! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)