French potatoes

Ahoj, tak se hlásím, že žiju, Kettynka ještě neumřela, takže se starám dobře :D Ale teta nemá internet, takže jsem na odpoledne doma. Jinak jsem dělala poprvé ten úklid, jak jsem vám psala, pohodička, za hodinku a kousek jsem to měla hotové. A včera jsme byli sednout si v hospodě, na pár pivek. Jo, dejte si někdy Captaina Morgana se zeleným čajem a limetkou, mega dobré!! Dnes večer nás čeká s miláčkem nějaký film a půjdu brzo spát, protože jsem mega unavená..

 Původní recept, já ho dělám krapet jinak, hrášek tam nedávám, protože se mi nikdy nespojil s tím zbytkem a nedrželo to pohromadě.. A místo masa dávám kuřecí junior salám nebo něco takového :)

 Směs vajíček a trochy mléka
 Navrstvené brambory se šunkou, bazalka a nějaké to koření podle chuti, vše v zapékací míse vymazané tukem a vysypané strouhankou :)

A nakonec sýr a dáme zapéct do trouby :) Tak na 200°C a přibližně 45 minut. Dobrou chut!

7 komentářů

  1. Hodinka a pul a stoečka do kapsy, to je dobrý :) a captain je drahy ale, ne? navic nemam rada rum. a zeleny čaj jako normalne uvařeny zeleny čaj nebo ledovy caj a nadrcena limeta a rozdrceny led, tim padem je z toho michany drink? nechapu to.
    no, brambory jsou super.. teda ale, ty tam davas syrove brambory? ja totiz delam z uvarenych, syrove jsem nedelala nikdy :D

    V.

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju francouzské brambory, zrovna dnes jsme je taky měli :)

    big-heart-lady.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. V.: Hej tak ty si nechápavec a slepec v jedné osobě :D Samozřejmě že jako drink s nakrájenou limetou a studený čaj. A nás to stálo 35,- ten celý drink, nějaká akce.
    A ty brambory jsou uvařené :D To nevidíš, jak to má žluté okolo a bílé uvnitř? To značí, že jsou uvařené :)

    OdpovědětVymazat
  4. mňam! zapečené brambory miluju :) asi si hned zítra udělám!

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tohle jsem včera měla na oběd :) :D moc pěkný blog,taky jsem seriáloidní :DD

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)