The feeling of having everything

Bonsoir, slečny :) Mám se tak dobře, že to nemůže být lepší. Víkend jsme si užili s miláčkem úplně na maximum, vynahradili jsme si všechny dny, co jsme nebyli spolu, vážně nádhera! Pozval mě na romantickou večeři, pak mě vzal nahoru na Špilberk, abych viděla noční Brno, přitom jsme si dávali vínečko.. A v sobotu jsme si napustili úžasně horkou vanu, po tom celodenním nakupování to bodlo. A pak jsme koukali na Nezvratný osud 5.
Tímto mu ještě jednou MOC děkuju za všechno, vím, že to čte :P A vám ukážu nákupy v nejbližší době, jsem z nich nadšená, můžu si odškrtat skoro všechno z wishlistu, kromě červených kalhot, ty byly moc drahé anebo mi neseděl střih. Budu shánět dál :) V neděli za námi přijeli Tomovi rodiče, tak jsme prošli Ikeu, kde jsem nafotila nějaké ty inspirační fotky. A pak mě hodili domů autem. Řeknu vám, vůbec se mi nechtělo, na to Brno si zvyknete hned! No však za 2 roky už tam budu taky, snad :)
A na závěr společná fotka z Ikei.

10 komentářů

  1. zlatíčka!!hlavne,že ste si to poriadne užili!!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. krásny pár :)) teším sa na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, moc děkujeme!! :) Vidíte, mám malinkatý podpatky a už jsem stejně vysoká jak Tomáš :D Ach jo.

    OdpovědětVymazat
  4. strašně vám to sluší :) a koukám, že jste si to fakt užili! :) víc takových dní pro vás

    OdpovědětVymazat
  5. tak to muselo být super , mít takové víkendy pořád :)
    sluší vám to

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší vám to s polu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám to spolu sluší! :) je fajn že sis takhle víkend užila! Já bych nějakej takovej odpočinkovej taky potřebovala, už mi docházejí síly :-/ a těším se na shopping post! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobře, že jsi si užila víkend. Já v sobotu malovala, večer šla s kamarádkou ven a v neděli s snažila trochu relaxovat. Jsem ale zralá na nějaký wellness víkend. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)