Brushes review

Ahoj! Všimli jste si nového vzhledu? Už mě to strašně štvalo a chtěla jsem něco takového jako ted, jednoduchého, ale přitom zajímavého. Jak se vám to líbí?
Ve škole pohoda, psali jsme matiku a zjistili jsme, že nám odpadá zeměpis poslední hodinu. A předtím máme 2 hodiny tělocviku. A já, jelikož mě od včerejška bolí v krku a mám rýmu, tak jsem tam nešla, tudíž jsem končila 10:40! To se někdo má :D Zítra jdeme na 9 a čeká nás písemka ze SV.
Jinak mi přišlo pár balíčků, tak se s vámi pak podělím o obsah, jsem nadšená. A taky mi e-shop celkem dobře vydělává, konečně mám maličko místa ve skříni :) Děkuju vám!


Vlastním pouze tři štětce, teprve nedávno jsem totiž podlehla jejich kouzlu a dovednostem. Takže rozhodně hodlám kupovat a objednávat nadále, hlavně na oční stíny potřebuju štětce :) K těm, co mám - ten největší je na pudr, koupila jsem ho v Rossmannovi za 70Kč a jsem s ním spokojená. Používám pudr od elfu, který je teda takový prášivý, ale na ostatní pudry je vážně dobrý. Už nikdy bych ho nedala z ruky a nechápu, jak se si dřív mohla dávat pudr labutěnkou!! Bože :D 9 bodů z 10 možných

Dalším štětcem je štětec na tvářenku a bronzer od elfu. U tvářenek bývají štětce na prd, tak jsem ho chtěla vyzkoušet, ale teda musím říct, že nic moc! Šíleně práší a přijde mi, že ani moc dobře neroztírá, je to hrozně nerovnoměrné, většinou musím použít ještě ruku, aby ta tvářenka nějak vypadala. Ale říkám si, za cenu 35Kč, pořád lepší než nic. 5 bodů z 10 možných
A posledním je štěteček na oční stíny, taktéž z Rossmanna, stál mě 29Kč, v tomto případě cena odpovídá kvalitě. Spíš nic než moc. Příšerně práší a většina stínu mi skončí kolem víčka a na nose než tam, kde ho chci mít. Vážně strašný shit, rozhodně si ho nekupujte!! Ale tak dám mu 1 bod za tu cenu, kdo do štětců nechce investovat, možná se s ním spokojí. Ale u mě asi za chvilku poletí do koše. 1 bod z 10 možných

16 komentářů

  1. v prvom rade vďaka za komentár :)
    niekedy pri aplikácii tieňov závisí tak trochu aj od samotných očných tieňov.. aspoň ja mám takú skúsenosť, že štetec, ktorý som už už išla vyhodiť som zrazu celkom dobre využila inde :) inak vlastním len menší štetec na líčka, na oči mám radšej penové aplikátory ale dopustiť nedám na štetec na rúž! človek by nepovedal, aký úžasný rozdiel je v obyčajnom narúžovaní si pier a keď sa s tým trochu pohrá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám nově stipplík od elfu ♥ povedená věcička

    OdpovědětVymazat
  3. já používám furt jenom jeden štětec z H&Mka ze slevy za 30Kč a je to ten nejlepší štětec na světě :D ať si řiká kdo chce, co chce :D ale musím si pořídit nějaký na pudr :) takže asi po tvé radě kouknu do rossmanna :) děkuju!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá recenze! Já na make up používám Stipple Brush od ELF, nemůžu si stěžovat, je úžasný. Na pudr používám vělký štětec z Douglas a ten je hrozně příjemný a heboučký :))

    OdpovědětVymazat
  5. štětce vůbec nepoužívám i když přemýšlím nad tím na pudr :)
    a ten vzhled je vážně nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten velký štětec mám taky. Nemůžu si ho vynachválit.. Je super na pudr a i na tvářenku, když chci hodně výraznou. Jinak design je super :)

    OdpovědětVymazat
  7. popravdě jsem si ani nevšimla že máš nový vzhled, dokud jsem nepřečetla Všimli jste si nového vzhledu? :D ale je úžasný, jednoduchost, to je ono..
    štětec mám jen jeden, na pudr, starý 5 let z oriflamu a je nejlepší na světě :D jinak na tvářenku mám ten co byl u tvářenky a je supr a na stíny používám ty co jsou u stínů a nebo prst, tomu se nic nevyrovná.. se štětcema jsem spokojená teda.

    V.

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám štětec na tvářenku taky od elfu ale z minerální řady a musim říct, že je peckovej, takže zkus tenhle, bude to určitě lepší :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak z téhle řady mám štětec na oči a pouští chlupy. :( Ale koupila jsem si štětce od ELFu z řady Minerals anemůžu si je vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat
  10. z těhle štětců žádný nemám. nový vzhled je supr:-)

    OdpovědětVymazat
  11. štětce vypadají hezky.

    brzo se uzdrav a děkuju za hlas ;)

    OdpovědětVymazat
  12. já se taky nedávno do štětců zamilovala. A děkuji za recenzi, asi obětuji pár korun a vypravím se do Rossmanna, potřebuji nějaký na tvářenku a do toho z ELFu teda nejdu:) Jinak mi ale stínové štětce od nich sedí...:)

    OdpovědětVymazat
  13. já už taky na vše používám jen štětce i na make-up. jen ten od rossmana na pudr mě teda zklamal, když jsem ho ponořila pod vodu tak z něj začala téct černá barva. a to si na obličej patlat nechci :)

    OdpovědětVymazat
  14. ten první jsem koupila mamce ale používá jiný takže jé ho asi ťohnu :D ale štve mě ta velikost :/ zbytečně velký
    mrkni ke mě mám tam recenzi na nějáké vlasové produkty :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dazz :) jsem ráda, že odkaz posloužil!!! Zrovna dneska jsem taky měla tašku ve škole :D Nelze ji nemilovat :) a nemáš zač! jsem strašně ráda, že se ti líbí :)

    OdpovědětVymazat
  16. ten největší štětec mám uplně samý taky:DD

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)