E.l.f. liquid eyeliner

To je dneska den! Nuda v češtině, písemka ve francouzštině, nudná biologie, fyzika i sv. Pak se dozvím, že peněz z letáků je mín, než mělo být, přitom mi mamka už ty nepíze půjčila a jsou utracené, takže jí visím pětikilčo. Paráda fakt! Ve městě jsem nenašla žádnou obstojnou kabelku hnědou, kterou sháním.. Tak jsem si spravila náladu aspon vařením (francouzské brambory, bude recept), pak koukla na zeměpis. Ach jo. Radši recenze.


Tyto oční linky od elfu jsem si objednala, protože ty moje od Essence mi už docházely a navíc se mi s nimi nepracovalo zrovna dobře. Tak jsem chtěla zkusit něco jiného. Musím říct, že linky mi nikdy nešly udělat hezky, mordovala jsem se s tím. Ale s těmahle se zachází lépe než s těma, co jsem měla. Takže to mám i rychlejší a přesnější. Na první fotce vidíte, že si můžete udělat linku libovolně tlustou, já volím vždy něco mezi těmito dvěma šířkami.

Plusem je také určitě dlouhý "vršek", aspon to máte za co uchopit. No já jsem s nimi spokojená, za cenu 35Kč jsou dobré. Ale určitě ne dokonalé, takže budu zkoušet hledat jiné vyhovující. Vy mi můžete napsat vaše tipy, které používáte a se kterými jste spokojené, budu moc ráda :) 8 bodů z 10 možných.

14 komentářů

  1. Já používám právě essence a jsem celkem spokojená, ale zatím jsem žádné jiné nezkoušela. Strašně bych chtěla vyzkoušet gelové linky, ale ještě jsem se k tomu nedostala, tak kdybys náhodou nějaké gelové vyzkoušela, recenze by byla užitečná :)

    OdpovědětVymazat
  2. jééé tu jsem si tedka objednávala jak byla akce u elf za 27,- uz se tesim az prijde :)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem si tedka od elfu objednala fixu, jestli mi to s ní nepůjde třeba líp :) ale o těchto linkách jsem taky přemýšlela, ale jsem vcelku spokojená se svými od Gabriele Salvete :)

    OdpovědětVymazat
  4. chtěla bych zkusit gelové linky, a snad to bude brzo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tekuté linky nepoužívám, protože jsem právě ještě nenarazila na žádné které by mi vyhovovaly. Buď se rozpíjejí, mají široký štěteček, vydrží jen chvíli nebo se s nimi dobře nemaluje. Takže až narazíš na ty dokonalé, určitě dej vědět:)

    OdpovědětVymazat
  6. ty vypadají dobře , mě stačí obyčejné od miss sporty :)
    taky jsem měla den na dvě věci a v pátek máme francouzské brambory na oběd už se těším :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mám je v hnědé, ale já to s tekutými zkrátka neumím :-D

    OdpovědětVymazat
  8. ja linku moc nepoužívam,lebo som nenašla tú pravú,ale niekomu to pristane:P

    OdpovědětVymazat
  9. Ja moc tekuty linky nepouzivam, mam pocit ze mi to neslusi. Mam male oci, takze mi prijde ze mi je to jeste opticky zmensi :-/

    Jinak k tvym otazkam ( a moc dekuju za chvalu!):

    Z Vyskova nejsem, momentalne bydlim v Brne, ty ozdoby za mnou jsou pritele:-)
    Chodila jsem na stredni v USA jeden rok, takze tam jsem to nejak pochytila a od te doby se pohybuju v aj mluvicim prostredi. Obcas mam pocit, ze jsem se mela narodit anglicky mluvici a ne cesky :D Takova ceska interpunkce je pro me fakt smrt :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám tekuté od S-he a docela mi vyhovují, i když raději používám gelové....

    OdpovědětVymazat
  11. tak na tekute si netroufam, ale ty ve fixu si chci koupit v rosmannu :) je to s nimi jednodussi a vypadaji jako tekute. protoze ty v tuzce jsou takove... tuzkove :D
    francouzske brambory, miluju je , ze :) recenzi ocenim, ty mas totiz vzdycky typicke jidlo udelane upne jinak a moc dobre :D

    V.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)