Essence bloom-a-loom

Teda, to jsem dopadla, ahojte! Z toho nedělního koupání jsem si odnesla kousanec od hovada, kterej mi šíleně napuchl a ne a ne to splasknout, tak s tím radši zajdu zítra k doktorce :( Mám totiž v práci volno, tak chci konečně koupit miláčkovi dárek, má v pátek narozeniny, plánuju si konečně předělat nástěnku a taky se zakousnout do španělštiny, když už jsem si koupila toho jazykového průvodce! Jak budete zítřek trávit vy? :)
What the hell? Hi, I ended up bad, I got a huge bite from a gadfly and it horribly got swollen and doesn't want to get back to normal so I will go to see the doctor tomorrow :( I've got a free day from my job so I want to byu a present for my honey finally, it's his brithday on Friday! I am planning to re-build my notice board and also I want to read through the Spain language guide I bought! What will you do tomorrow? :)


 Lak má velký plochý štěteček, což se může zdát výhodou, ale pro mé úzké nehty právě naopak, malíček jsem si úplně přetahovala! Dobře se nanáší, první vrstva rychle schne (asi 2 minuty), ale v první vrstvě děruje. Bílé konce nehtů překrývá až ve druhé vrstvě a ta už schne značně pomalu (asi 7-9 minut). Co se týče výdrže, po 2 dnech se už lehce obouchává a po 4 dnech je úplně k.o. Dokonce se mi i hůř odlakovával. Takže po tom, jak nadšeně jsem se na něj vrhla, hlavně kvůli barvě, jsem celkem zklamaná. Třeba to napodruhé bude lepší, tady u těch levnějších laků (stál mě 39Kč) nikdy nevíte! Dávám mu 4 body z 10 možných.

23 komentářů

  1. Já budu na letišti a pak odletím na Ibizu. .))
    Krásný lak.

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle lak jsme teď zkoušeli s kamarádkou , jo mám uplně stejný štípanec , taky mi napuchl

    OdpovědětVymazat
  3. no tak ten lak je teda docela pěkný šunt.. :/ ale vypadá docela hezky no.. a od essence bych to zrovna moc nečekala..
    já budu zítřek trávit buď v praze na chodově a nakupovat, nebo budu v posteli, jelikož je mi strááášně blbě.. ale chci jít nakupovat, takže budu asi dělat, že je mi dobře :D
    už víš co koupíš tvýmu miláčkovi k narozkám? :D

    OdpovědětVymazat
  4. ale má krásnou barvu, to se musí nechat.

    OdpovědětVymazat
  5. barvička je to opravdu nádherná :) přesně podle mýho vkusu, doufám, že ten štípanec bude ok! je to hodně nepříjmený :/

    OdpovědětVymazat
  6. Zítřek chci strávit v klidu a pohodě a s kamrádkami :). A přeji dobrý výběr při nákupu dárku pro miláčka.

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že je s ním takové trápená, barvička je totiž skvělá.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak mám taky. Mám moc pěknou barvu, ale to je jediné s čím jsem u něho spokojená.Taky mě hodně zklamal!

    OdpovědětVymazat
  9. Ja ho mám tiež a nesklamal ma. Čakala som, že nevydrží dlho takže som si od neho veľa neslubovala dôležitá je farba a tá sa mi moc páči

    OdpovědětVymazat
  10. já se budu zítra celý den flákat :D:D
    jinak ten lak vypadá moc hezky ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Tahle edice laků (Blossoms etc.) mě od Essence taky celkem zklamala.. mám s tím podobné zkušenosti. Ale z jejich edice XXL shine mám podobnej odstín a ten už si vede lépe.. :) snad se ti kousanec brzy zhojí, držím palce! ;)

    OdpovědětVymazat
  12. ale farba je predsa pekna:)
    http://wannabeblondelaura.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. vyber pro něj něco pěkného:)
    a já nevím, prostě si budu užívat prázdnin:)
    http://mumsaidicould.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. skvělý lak! btw zaplatila jsem za to 12 dolarů plus asi nějaký ten dolar za převod peněz.. psala jsem ti to i k sobě na blog :)
    www.nikolalondynova.com

    OdpovědětVymazat
  15. já ho mám taky, štěteček mi vyhovuje, schnutí celkem jde,ale výdrž nic moc, ale barva je to úžasná!

    OdpovědětVymazat
  16. Ale barvička laku je teda krásná :)
    A ať se podaří koupit pěkný dárek pro přítele!

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji za vaše názory, liší se u každého, jak vidím :) A dárek pro miláčka? Ten vám prozradím až v pátek nebo později, protože čte můj blog, tak by to nebylo překvapení :D No a kousanec se celkem hojí, už to není taková hrča, splaskl.

    OdpovědětVymazat
  18. Třeba se ještě polepší:-)Zkus ho přelakovat:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Ten lak jsem si taky chtěla koupit, barva je to opravdu krásná, ale když vidím, jak na něj skoro každý nadává, tak si nechám zajít chuť:D

    OdpovědětVymazat
  20. DAZZ! :)
    Vôbec som nevedela, že máš blogspot! Máš to tu skvelé, budem ťa určite navštevovať :) Ani nevieš, ako si ma tým komentárom potešila, si milá :)

    a ten lak má krásnu farbu, naozaj vyzerá veľmi pekne, ale viacej ľudom nevyhovoval ://

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)