Magazines all around

Ježiš to byl den! Zkoušela jsem fotit levitující fotky a asi sem si zlomila páteř a natekla mi všechna krev do hlavy, to je otřes :D Zítra nebo v pátek vám je snad ukážu, jestli se povedou. Jinak jsme psali matiku, dostali krásných 29 okruhů z fyziky, které se máme naučit do půlky června na zkoušení.. Jo, skvělý den! Radši si jdu zaběhat a pak pustit konečně poslední díl Gossipek!
V poslední době jsem zásobena časopisy, babička mi dala 6 Glanců, kupovala jsem si Lovestar, do schránky nám přišel zvláštní Lidl leták s recepty a ted jsem si kupovala InStyle. Čtu, čtu a čtu :)
Jesus that was a day! I tried to take some levitating photos and it's possible that I broke my spinal column and all blood went into my head, horrible :D Tomorrow or on Friday I'll show you if they'll be ok. Btw we had a test on maths, got beatiful 29 questions from physics which we are supposed to learn till first half of June to be tested of.. Yeah, perfect day! I'll rather go running and then finally see the last epizode of Gossip girl!
Recently I am full od magazines, grandma gave my 6 Glancs, I bought Lovestar, we got into your mailbox special Lidl magazine full of recipes and now I bought InStyle. I read, read and read :)





Všem, co se pořád cítíte jako děti, všechno nejlepší :)
To all of you who feel still like children, congratulations :)

11 komentářů

  1. a další barva , ty laky v Instylu jsou supr :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sama - už odmalička nesnáším, ze srdce nesnáším stříhání u kadeřnic.

    OdpovědětVymazat
  3. jé další Instylovký lák : ) .. moc pěkný odstín♥ a na ty tvé fotky jsem zvědavá : ))

    OdpovědětVymazat
  4. Nene, do rodokmenu se nepouštím... Na fotce je deník jednoho vojáka z první světové, půjčila mi ho kamárdka, která ho kdesi (jako zázrakem) objevila ;)...je to velmi zajímavé!
    Já ke dni dětí také obvykle nic moc nedostávám, když sjem byla menší, tak to možná bylo nějaké lízátko nebo tak něco, ale dneska mě mamka překvapila, když mi nabídla ''kapesné'' jako dárek :D..
    Tenhle InStyle mám taky, akorát bez laku. To je ale podvod, v té trafice je měli všechny bez laku :o/ ;D.

    OdpovědětVymazat
  5. těším se na levitující fotky! :-) a pěkný lak!

    OdpovědětVymazat
  6. sakra aj ja chcem ten časopis s tým lakom!!!:D

    OdpovědětVymazat
  7. No jo, taky papám zrní :) dneska spolužačka koumala obal sezamových semínek v medu tak jsme byla nadšená že to taky někdo dělá, a ne.. dělala to jen z nudy :D
    Chci jít na http://utrl.ff.cuni.cz/ na angličtinu jen. Jinak na maturitě (vyšší) byla angličtina super, i poslech srozumitelný. Jsem celkem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. gossipky miluju...a chci další díly....ani nevím jestli se točí další řada nebo jak to bude.... instyle je nejlepší...pak jeste elle a možná marie claire

    OdpovědětVymazat
  9. In style je super je si ho sice moc nekupujem, ale z casu na cas sa mi dostane od niekoho do ruky:)

    OdpovědětVymazat
  10. Instyle s tímhle dárkem k nám přišel až před pár dny, absolutně nechápu! Oběhala jsem všechny trafiky a všude měli jen malé vydání bez dárků, ale už konečně dostali i větší formát s dárkem a teď jen sháním ten správný odstín! :D :))

    OdpovědětVymazat
  11. V Instyle jsem dostala světlonce fialkový a hodně chválím! Kvalitní a krásná barva!

    líbám xxx

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)