I am a real handy

Přemýšlím nad moc věcma.. Musím se pochválit, jak jsem šikovná. Včera jsem si vzala foták sebou na tu diskotéku a jak to dopadlo.. Podařilo se mi nějakým zázrakem rozbít displej :( Asi tím, že mě Vilda s Danem máchali v pěně a taštička s fotákem se mlela po zemi, kde byla neúprosně pod tlakem ostatních končetin kolem mě asi "rozšlápnuta". No, co už, foták fotí, jenom nevidím co :D Tak si říkám, že to s ním doklepu do konce prázdnin (kdyby ne, ještě mám mobil, kterej fotí dobře) a pak si koupím za brigádu (jestli to teda vyjde že..) novej. Stejně jsem chtěla nějaký lepší. Co už, stávají se horší věci..
A taky mě z toho, jak sem se máchala v pěně a šla v tom mokrým oblečení celou cestu domů, pěkně bolí v krku.. Achich, to zas byla noc! Ale hezky se to protancovalo a propilo, pak vám určitě ukážu fotky! Ted aspon jedna z nedávné doby :)

A ještě jsem se chtěla zeptat, chtěli byste vidět fotky z tanečních, jak jsme chodili od září? Aspon bych vám ukázala šatičky :)

13 komentářů

  1. ja bych teda za ten fotak byla pekne nastvana, taky bych si chtela koupit nový za brigádu ale sem docela náročná takže mi určitě par tisic chybět bude a zas to budu muset přesunout na další rok ale nějaká zrcadlovka by se fakt hodila :)) jinak ty fotky fotila kamoska, krasne foti :))

    OdpovědětVymazat
  2. taky bych chtěla nějaký lepší foťák,nejlépe zrcadlovku...ale chtít můžu :DDDD taťka mi ho prý koupí jedině,když budu chodit do nějakého fotografického kurzu..a bla bla bla :))




    ať je ti lépe :)))

    OdpovědětVymazat
  3. ty voe:D toš to my byly rychle doma:D ale byla fakt zima jak prase..a jako nemohla sem z nás s Katkou, celá chodba zasraná a v postely sme zjistily že si některé věci nepamatujeme:D:Dtoš nejvíc noc:D:Dhej tak byly sme spolem aj když to vezmu:) jen zhruba půl hodka když sem vás nemohla najít ani jednu:D ale stálo to za dost<3 hlavně chci vidět fotky, protože fakt nevím ským jsem se fotila:D Jo a hrozně mě překvapil K. že se se mnou úplně bavil. On za mnou aj přišel a tančili sme:D tak se uzdrav:* já mám jen modřiny jako:D a naraženou prdel kdy mě Pecan podsekl nohy a tahl mě za ně do pěny..:/:D

    OdpovědětVymazat
  4. jo já chci vidět fotky z tanečních !
    tak to si dobrá já plánuju taky nový :)

    OdpovědětVymazat
  5. v pohodě :D lidi mi typují i méně :D ale je mi 21 no :P

    OdpovědětVymazat
  6. určitě chceme vidět fotky i z tanečních i diskotéky :)! a musím říct, že ti to sluší i bez ofiny :)

    OdpovědětVymazat
  7. to se mi taky stalo,měla sem ho v tašce a s tou taškou sem někde bouchla a bylo po něm:DDD. takový 3 měsíce sem to s tím zvládala ale pak sem na to neměla, fotky vypadaly fakt ,zajímavě, :D, tak mám teď novej:))

    OdpovědětVymazat
  8. Mega film je to! :)
    U nás dneska pršelo tak 2, 3 hodinky. Naštěstí, když jsem šla na trénink, tak už bylo hezky :).
    Hej, tak to se ti takové máchání v pěně nevyplatilo ;D. Ale hlavně, že foťák fotí a nezkolaboval úplně :D :).
    Určitě se těšim na fotky z tanečních ;P!

    OdpovědětVymazat
  9. sjížděj aukrou,neco najdeš:)) já mám z aukra:)

    OdpovědětVymazat
  10. i started to follow u baby
    it will be great, if u will answer me in following and do it too <33

    http://www.polinamuse.com/

    OdpovědětVymazat
  11. chcem chcem vidieť fotky:Pa šatičky...a toho displeja mi je lúto...aj mňa by to pekne naštvalo...:D

    OdpovědětVymazat
  12. šikulka s tým foťákom to by ma ale riadne mrzelo ...no aspoň si sa zabavila ?

    OdpovědětVymazat
  13. Your eyes are so big and pretty! Hope you have a happy Monday. Take care!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)