7 things you don't know about me

Jelikož mi Kik:) před časem odkázala takový řetězák, tak jsem si řekla, že si ho udělám a prozradím vám na sebe 7 věcí, co možná ještě nevíte!
Because Kik:) left me some kind of a chain reaction, I said that I'll fill it in and tell you 7 things that you don't know about me probably!
1. Miluju cizí jazyky! Učím se anglicky, francouzsky a tento rok jsme měli seminář latiny. Do budoucna bych se chtěla určitě naučit ještě španělsky a rusky, možná i italsky. Ale nesnáším nemčinu :D / I love foreign languages! I study english, french and this year we had latin lessons. I want to learn spanish and russian, mabye italian in the future. But I hate german!
2. Jako malá holčička jsem měla kudrnaté vlásky, úplné prstýnky. Pak se mi narovnaly a od puberty se mi zase kroutí, bohužel:/ Ale kadeřnice říkala, že by se mi to časem zase mělo narovnat, tak snad! / When I was a little girl, I used to have totally curly hair. Then they kinda straightened and since I was a teenage girl they strated to do waves again, unfortunately:/ But my hairdresser said that it'll went straight again, I hope so!
3. Někdy, když se směju, tak chrochtám :D / Sometimes when I laugh, I grunt :D
4. Mám zdeformovanou levou srdeční chlopen, ale v životě mi to nějak nevadí :) / I have a warped left heart valve but it doesn't take me energy to live :)
5. Nikdy jsem na vysvědčení neměla žádnou dvojku! Ano, je to tak, myslete si co chcete, já pouze chci poděkovat mojí mamce za takovou úžasnou pamět, kterou po ní mám ♥ / I've never had B in my school report! Yes, that's true, you can think what you want, I just want to say: "Thank you, mum, for so amazing memory which I inherited ♥
6. Od 3.třídy nosím dioptrické brýle, ale po několika letech jsem je konečně vyměnila za kontaktní čočky a už bych neměnila! Jelikož mám dioptrie 4,5 na každém oku, neobejdu se bez čoček denně. Ještě, že existují! / I wear glasses from the third grade but after few years I changed them into contact lenses and I can't be happier! Since I have dioptries 4,5 on each eye, I can't survive without lenses any day. Thank God they exist!
7. Ráda čtu knížky. Dnešní mládež už je vyřadila ze svých zájmů, ale já si ráda zajdu do knihovny a přečtu si něco. Nejraději mám z autorů Dana Browna, Meg Cabotovou, Cecily von Ziegesar a samozřejmě J.K.Rowlingovou :) / I like to read books. Today's youth don't but it like to go to the library and read something. I like best Dan Brown, Meg Cabot, Cecily von Ziegesar and of course J.K.Rowling :)

Dozvěděli jste se něco nového? :) / Have you learned something new? :)

23 komentářů

  1. zajimavé ! :) s vlasama jsme na tom stejně, jako malá jsem měla taky prstýnky.. pak vlasy jak hřebíky a od puberty se mi vlněj a nabraly objem ! :/ :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky ráda čtu:),jazyky mam taky rada a tez nesnasim nemcinu :D

    S tou chlopni me to mrzi:(,ale hlavne, ze jsi v poradku.

    OdpovědětVymazat
  3. 8. jsem mína!:D:*
    chtěla bych tě vidět s takovýma vlasama:)jinak mě nic nepřekvapilo teda ještě ta chlopeň:/:D

    OdpovědětVymazat
  4. týjo zajímavé! :D prý dvojku.. to jsi dobrá :)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. to s kudrnatýma vlasama uplně sedí na mně já jsem byla blondýnka :D
    a chrochtám taky a jak jednou jsem se takhle zasmála v hodině a bylo :D

    OdpovědětVymazat
  6. ŽÁDNOU DVOJKU?:DD:OOO nepřepsala ses? nemělo to bejt trojku?:D tvl! :D závist

    OdpovědětVymazat
  7. jé jazyky.. to je moje teda jen angličtina ale..:D

    OdpovědětVymazat
  8. to chrochtání máš z nedostatku sexu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Díky všem za podělení se i o vaše zajímavosti:) Vidím, že s vlasama nejsem jediná, aspon že tak!
    Tynulkaa:* hej nepřepsala, fakt ne:D V minulosti se mi za to všcihni smáli, ale ted už to neřeším, přece to dělám pro sebe, abych se dostala na dobrou výšku a seru na ostatní, stejně jenom závidí:D
    Suzi: Já čekala, kdy to někdo napíše:D Ale ne, z tohoto to vážně nebude:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  10. Wow žádná dvojka? to snad ne :D Já tento rok málem rupla z latiny! Mám španělštinu a taky to není žádný med :D Angličtinu miluju taky! A chrochtám taky, klídek :D

    OdpovědětVymazat
  11. páni,ty jsi génius! a teda ty prstýnky, to bych vůbec neřekla, vždyt ted máš vlasy rovný :).....

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý nápad s tímto článkem :-) Nevadí, když bych to taky někdy v budoucnu použila? :-)

    Jo a zvu Tě na svoji první GIVEAWAY! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. ty jo:DMáme toho tak trošku společného:)Taky mám ráda jazyky, ale umím jen angličtinu a latinu(jsem na zdravce takže jen pár slovíček) a nejraději bych uměla frncouzky a taky španělsky♥Vlásky jsem také měla kudrnaté když jsem byla malinka. Ty samé jedničky jsou super:)Vůbec se za ně nestyd! ja proplovam s dvojka a asem tam trojka, ale radši bych měla vyznamenání:)TAky nosím čočky.A knížky taky ráda čtu:)Ale kolikrát na ně musím mít náladu:D

    OdpovědětVymazat
  14. ty si nadclovek, krasna sedmicka:) tiez by som chcela mat super pamat na jazyky:)

    OdpovědětVymazat
  15. I snort when I laugh, so that's pretty close to a grunt :) Take care!

    OdpovědětVymazat
  16. kéž bych měla paměť a nadání na jazyky, jako Ty. Absolutně neumím anglicky a kdokoliv se mě pokoušel doučovat, měl nervy v kýblu :D

    OdpovědětVymazat
  17. ..Kokoska :) ani nehovor..ja som mala ako malá tááák rovné vlasy ani zvlniť sa to nechcelo a teraz proti tomu bojujem :/

    OdpovědětVymazat
  18. Hezky se mi čte, když se někdo dobře učí, rád čte a má rád jazyky :) Teda já zrovna tu Němčinu mám asi nejraději, měla jsem ji na gymplu 7 let a byl to jeden z mých nejoblíbenějších předmětů ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Becky: Nj, je to tak:D Chrochtá nás prý víc, takže v klidu. Latina je jenom o naučení se, ty koncovky jsou plus mínu stejný všude!
    Petra: To je tím, že si je hodně žehlím, ale měla bys vidět moje vlasy po uschnutí, objem jako kráva a zvlněné:/
    Romana: Budu jen ráda, nikoho jsem do toho nechtěla nutit, ale když si to uděláš, super :)
    Mercy: Tak to je opravdu troška společná! Jsem ráda:) Za ty jedničky je těžké ne nestydět, když se kamarádím skoro se samýma čtyřkařema :D
    evie: Nadčlověk určitě ne, prosím :) Pamět na jazyky je fakt skvělá!
    That Chelsea Girl: Yeah, that's pretty close :D Take care!
    Fufu: Zase máš talent na stříhání :)
    Nikky: Vidím, že nejsem sama.. Je to otrava:/
    sonidlo: Děkuju moc! Tyjo, to jsi jedna z mála, co znám, co mají rádi němčinu! Já to mám možná v sobě odmala tu nenávist, jelikož mamka je učitelka němčiny a cpala ji do mě odmalička!

    OdpovědětVymazat
  20. Cecily von Ziegesar píše ty nejlepší knížky! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)