I really love food

Škola na 9, baseball v tělocviku, sledování videa v češtině, písemka z chemie, nudný zeměpis. Výborný oběd, kafíčko s holkama, nákup s taťkou v Kauflandu, učení se dějepisu, blog. Tak takhle ve zkratce vypadal můj dnešní den. Chtěla bych vám poděkovat za tolik komentářů, ani nevíte, jak MOC mě to těší!
Jak poznáte z fotek, mám opravdu ráda jídlo. Ale dobré a zdravé jídlo! Ovocné a zeleninové saláty, kvalitní šunky, cereálie, atd. Prostě snažím se žít co nejzdravěji, sportovat a ono se to pak krásně odráží na váze a postavě, stojí to za to :) Co vy, jaký životní styl preferujete?
School started at 9 o´clock, baseball at PE, watching our video at Czech, test at chemistry, boring geography. Delicious lunch, ice coffee with my girls, shopping in Kaufland with my daddy, learnng history, blog. That´s how my day looked like. I wanna thank you for so many comments, you don´t know how it makes me happy all the time!
As you can see in the photos, I really love food. But good and healthy food! Fruit and vegetable salads, fine ham, cereals, etc. I just try to live the healthiest way, do any sport and you can see the result in your body or weight, it´s really worth it :) What about you, what kind of a lifestyle do you prefer?

s6300965a.jpg
pstruh s česnekem obalovaný v mouce se sladkou paprikou, americké brambory, zelenina
trout with garlic in flower with cayenne pepper, american potatoes, vegetables
s6301021.jpg
pšeničné plátky, kuřecí a krůtí šunka, tavený sýr, rajče
wheat slices, chicken and turkey ham, soft cheese, tomatoes
s6301022kxqqxx.jpg
těstovinový salát
pasta salad
s6301037r.jpg
müsli, ovesné vločky, ovocný jogurt, banán
müsli, oat flakes, fruit yoghurt, bananas6301060.jpg
banán, zelené jablko, sušené švestky
banana, green apple, dried plums

8 komentářů

  1. jsem moc ráda že se ti líbí blog, právě začínám a mám trochu obavy jak budou lidi reagovat na fotky, články a všechno ostatní. Za každý takový komentář jsem moc vděčná :)) a ten těstovinový salát bych si dala od obeda sem mela jenom nejakou musli tyčinku a mam hroznej hlad a doma nic není :D klasika...

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá to tak zdravo, á ták super :) až na toho pstruha :D ryby veľmi nejem :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to mi je líto :D
    jééé, mňam, dala ybch si to tvoje jídlo ;o) :D

    OdpovědětVymazat
  4. já mám ráda taky tyhle typy jídla , hlavně oblohu ze zeleniny , ale někdy to vypadá i jinak občas si dám i nezdravé jídlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. mňaam!!to aké dobroty ješ:)...hned by som si dala:D:)!!

    OdpovědětVymazat
  6. mňam :) děláš mi strašné chutě :D
    taky jím ráda zdravě, jednu dobu jsem to hodně dodržovalo (vydrželo mi to asi měsíc) to jsem fakt nestrčila do puse žadné sladké, ani brambůrky, žadné nudle z Dragona ani hambáč :D prostě jen zdravé jídlo a pití.. jenže u nás doma a hlavně u milého se to snášelo jen těžce. Taťka je žrout :D a všichni ostatní mlsouni, takže zdravě se u nás moc nejí a když máš kluka co Tě rád rozmazluje, tak to jsi úplně v koncích :D
    A co se týče sportu, chodila jsem do sportovní třídy, takže ráda sportuju, ovšem teď už nemám s kým cvičit a samotnou mě to nebaví, takže si maximálně zajezdím na bruslích a zdarec :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)