Gifts for my birthday

Už déle vám sem chci dát fotky všeho, co jsem dostala na narozeniny :) Samozřejmě peníze fotit nebudu, protože už ani nejsou :D A čokolády a bonboniéry jsou rozdané. Tak aspon ten zbytek:
I've planned to post photos of everything I got for my birthday for a long time :) Of course I won't photograph money because I don't have it anymore :D And chocolates and chocolate boxes are given away. So at least the rest:

Asi dárek, který mě nejvíc potěšil! Kamarádka Evička mi upekla úžasný zelený čokoládový dort (miluju zelenou a čokoládu, takže ♥♥) Chutnal výtečně! A v té krabičce byl tento náramek:
Probably THE present which satisfied me most! BFF Eve baked me this amazing green chocolate cake (I adore green and chocolate, so ♥♥) It tasted wonderful! And in that box was this wristlet:



Náhrdelník od Janičky, taky moc potěšil :) A ještě jsem od ní dostala růžičku, ta druhá na fotce je od sestřenky a jejího přítele. Bohužel už je suším, nevydržely tak dlouho..
Necklace from Janie, also satisfied me a lot :) And I also got a rose from her, the second rose in the photo is from my cousin and her boyfriend. Unfortunately I'm drying them, the didn't last so long..

Stíny od babičky, ještě kromě penízků. Vypadají celkem nekvalitně, ale kupodivu jsou krásně syté a vydrží :)
Eyeshadows from grandma, extra with money. They look quite low-class but they are so full and last for a long time :)

CD Lady Gaga od Kačulky, to mě moc potěšilo! Ještě jsem od ní dostala flašku Malibu, ale to už je pochopitelně vypité :D
CD Lady Gaga from Katie, satisfied a lot! Also I got a bottle of Malibu from her but it's been drunk yet, understandably :D
Váha od tatínka! Ta mě potěšila nejvíc, konečně se nemusím vážit jenom u babičky jednou týdně :D A ještě taková krásná!
Personal scale from my daddy! Made me extra happy, finally I don't have to weight myself just once a week at grandma's :D Plus it's so beautiful!
A nakonec fotka s tetou, se kterou jsem měla oslavu, jelikož má narozeniny 2 týdny po mě. Koláč jsem pekla já, kokosový, moc dobrý byl :)
And in the end, photo with my auntie who I celebrated with because she's got her birthday 2 weeks after mine. I've done the cake myself, coconut, it was so good :)

Jinak od přítele jsem dostala ty kratase a pásek, což jste si mohli přečíst v minulých postech, takže to už sem dávat nebudu. A od mamky ty plavky, taky jste mohli vidět. No musím říct, že jsem byla moc spokojená s dárky :) Co na ně říkáte?
Anyway I got these shorts and a waistbelt from my boyfriend that you could read in previous posts, so I won't post the photos again. And from my mum the swimsuit, you could see it as well. Well, I must say, I was so happy with all those presents :) What do you say about them?

10 komentářů

  1. Nádherný fotky a věci :-)

    OdpovědětVymazat
  2. "peníze fotit nebudu, protože už ani nejsou" .. :D ani mi nemluv :DD

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju holky :)
    S: Tak ne asi :D Všechno, co jsem dostala, jsem vrazila do oblečení a kosmetiky, ale nelituju toho :) Vidím, že nejsem sama, kdo všechno hned utratí :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné ten dort bych si dala:D Taky sem chtěla udělat Kači dortík, ale tak nakonec sem ho nedělala:( A ty si od ní dostala CD Lady G? to mi ani neřekla!:D to bych ani netypovala:D:))

    OdpovědětVymazat
  5. Z jednoho úžasnýho "krámku", retro obbchůdku s doplňkami poblíž města, kde bydlím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. krásný dárečky a nejlepší je ten první dort, ten je super, zelenej jsem ještě neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezké věci a růže když teda dostanu tak si dávám taky sušit a pak je dáváme do speciální vázy ;-) kde máme jen růže

    OdpovědětVymazat
  8. tak ti tedy - opožděně, ale přece - přeju všechno nej nej k narozeninám :)
    dárečky máš super, mám ráda sušené květiny :)

    OdpovědětVymazat
  9. dodatocne vsetko najlepsie k narodeninam .. :) ja som sice narodky nemala , ale mal ich moj blog takze ta pozyvam spolu so mnou oslavit jeho narodeniny a skusit stastie pri vyhre kozmeticky balickov Yves Rocher ! :) : http://diamondsfashionkatka.blogspot.com/2011/05/prve-vyrocie-diamonds-fashion-plno.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)