Fashion addiction

Ciao :)
Takže mi dovolte, abych se představila a přiblížila vám vznik tohoto blogu a mou představu, jakým směrem se asi bude ubírat. Před velmi krátkou dobou, může to být tak týden, maximálně dva, mi Míša poslala dva blogy, abych se podívala na nějaké příspěvky, mám dojem že šlo o nehty. Tak nějak jsem byla zvědavé a dané blogy prohlédla celé a naprosto jsem se zamilovala do mody! Už delší dobu se snažím vytvářet si různé designy na nehtech, sladovat outfity, aby lahodily oku kolemjdoucích a právě objev těchto modních blogů mi poskytl inspiraci.
Sice nevím, co si od toho slibuju, ale zkusím to. Budu sem dávat své outfity, tipy na hezké nehty, nějaké to DIY, pokud bude čas a chut :) A uvidíme, jak si povedu v takové kunkurenci skvělých blogařek! Zkušenosti s blogováním mám, blogovala jsem několik let, ale v oblasti počítačové grafiky. Tak možná i využiju znalosti z této oblasti.
Jinak informace o mě najdete v profilu, myslím, že víc vědět není potřeba.
Hello!
So let me introduce myself and tell you something about creating this blog and my imagination, what way will it look like. A very short time ago, it can be like a week or two, Míša texted me adresses of two blogs to look at some posts about nails. I was kinda curious and looked through these blogs and totally fell in love with fashion! It has been a while since I've created some designs onto my nails, designed my outfits to look good to others. And just the discovery of this fashion blogs provided me an inspiration.
I don't know what I am expecting from this whole thing, but I'm gonna try it! I'll post my outfits, tips for nic nails, DIY if I have time and appetite :) And we'll see how it'll end in that concurency of awesome bloggers! I've got experience with blogging, I've blogged for few years but in PC graphics. Si maybe I'll use my know-how from this area.
Anyway, information about me is in my profile, I think that's enough to know.

5 komentářů

  1. prajem ti vela citatelov, ak chces navstiv moj blog:)a nech sa ti dari:)

    OdpovědětVymazat
  2. jsi přímo z Kroměříže nebo z okolí??

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji za odpověď :)
    Tvůj blog se mi taky líbí :) jinak jsem z okolí, ale v KM trávím hodně času, bydlí tu přítel :)

    OdpovědětVymazat
  4. sledovala som aj tvoje predchádzajúce blogy a budem sledovať aj tento :)
    dúfam že ťa to tak rýchlo neprejde :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní: Jééé to mě opravdu těší :) Nechceš vystoupit z anonymity, at vím, kdo jsi?

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)