Diář & samolepky z Lepikaro.cz

Ahoj! Máme tu druhou půlku října, což pro spoustu z nás znamená čas začít řešit diář na příští rok. Já již druhým rokem používám týdenní diář od Barči z lepikaro.cz a budu v tom pokračovat i v roce 2020! Možná si pamatujete, že jsem měla diář ze stránky Váš kreativní svět, nicméně nenechte se zmást, přejmenovali se na Lepikaro a fungují teď pod tímto brandem.

Já jsem se na začátku října vypravila na brněnský Meet Papír, akci pro všechny milovníky papírových věcí, kde jsem mimo jiné Barču konečně osobně potkala u jejího krásného stánku. Vy, co žijete v Praze, jste měli možnost Meet papír navštívit včera  a koupit si něco nejen z Lepikaro tam. Já jsem si u Barči rovnou vybrala diář na příští rok a pár archů samolepek, do jejichž výroby se ve větší míře tento rok ponořila.
Když jsem vám tu papírovou nádheru na balkoně fotila, nesměl u toho chybět Oliver, takže první fotka vás upoutá asi nejvíc právě díky němu. Skvělé je, že hnedka šel prozkoumat zrovna ty krásné samolepky s králíčkama <3 Dále jsem si vybrala arch samolepek s kávovou tématikou, zaujaly mne i hygge samolepky. A doplnila jsem to takovými klasickými úkolovými a samolepkami s různými ikonami. K plánování svého času využívám i ostatní věci na fotce, tzn. washi pásku, tužky, fixy, zvýrazňovače a popisovače, sem tam se mi v diáři objeví i post-it lepítka s úkoly.
No a teď už k samotnému diáři. Jak jsem zmiňovala, je týdenní, tzn. na každé dvojstraně najdete rozložení pro jeden týden. Zároveň vždy na začátku měsíce je k dispozici i měsíční plánovač ve formě okýnek s místem pro poznámky. Měsíční plánovač využívám pro plánování příspěvků na blog a s tím spojenými úkoly. Do prostoru na poznámky si vždy píšu náměty na články na daný měsíc a do samotného plánovače pak rozvrhnu frekvenci článků (nejčastěji jednou týdně o víkendu).
Všechny ostatní věci potom plánuju v týdenním plánovači. Pracovní věci tam moc nezahrnuju, na to mám kalendář v Outlooku, kde mám úplně všechno, nicméně ty významnější věci jsem zvyklá si psát i do diáře. No a potom si tam zapisuju klasické věci jako narozeniny, dovolenou, doktory, obědy / večeře, setkání s kamarády na pivo / víno, atd. Prostor na poznámky využívám k týdenním úkolům, když mám nějaký úkol splnit v konkrétní den, zapíšu si ho přímo do daného dne. Hodně mi vyhovuje kroužková vazba diáře, můžu si ho přehnout napůl a lépe se mi tak do něj píše. Na konci diáře je ještě pár volných stránek na poznámky, já v podstatě využívám jen tu poslední, kam si vždycky napíšu své plány a cíle na celý rok. Na poslední tvrdou stranu diáře si pak vždycky lepím obálku, ve které mám všechny svoje samolepky.

Za sebe můžu diáře i samolepky z Lepikaro jedině doporučit! Můj najdete konkrétně tady, jinak na rok 2020 existuje ještě pruhovaná verze a oba diáře jsou vždy dostupné ve verzi klasik (ta moje) a to do (týden na jedné straně a prostor na úkoly na druhé). Barča byla tak hodná a poskytla mi také slevový kód pro mé čtenáře. Když zadáte při objednávání kód "dazzlicious15", získáte slevu 15 % z celé objednávky - neplatí na položky ve slevě a nelze jej kombinovat s jiným kuponem. Slevový kód je platný do konce roku, tak neváhejte a objednejte si, co jen vaše papírenské hrdlo ráčí :) Tímto moc děkuji Barči za spolupráci a vám za přečtení článku. Do komentářů mi dejte vědět, jestli vůbec používáte papírový diář a jak si ho organizujete? Mějte se krásně!

1 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)