Spotřebováno | květen, červen 2019

Ahojte! Za uplynulé dva měsíce vám dlužím recenze na spotřebované produkty, tak se na to pojďme mrknout, zase toho není zrovna málo :) Plnohodnotné recenze na jednotlivé produkty (pokud jsem je psala) najdete jako vždy, když si rozkliknete název produktu.

L'Occitane sprchový olej Mandle

Sprchový olej je naprosto super produkt! Už jsem měla ten od Biodermy a na tento mandlový od L'Occitane jsem se na zimu fakt těšila. Povedlo se mi ho spotřebovat až na konci jara, ale vůbec to nevadilo, tu skvělou péči o pokožku jsem si užívala stále, i když moje pokožka už nebyla tak suchá jako v zimě. Můžu vřele doporučit, mám do zásoby ještě jedno balení, na které se zase na podzim těším.

Yves Rocher šampon na vlasy Anti-Pollution

Konečně jsem dopotřebovala šampon na vlasy z řady Anti-Pollution. Bylo ho 300ml a používala jsem ho snad déle než půl roku. Byl to hodně fajn šampon, takový svěží, vlasy mi vůbec nezatěžoval, nemastily se mi po něm dříve než obvykle. Můžu klidně doporučit, i když já si ho znovu pořizovat nebudu, protože ty šampony ráda střídám, aby si na ten jeden vlasy nezvykly.

Yves Rocher odličovací rukavice

S rukavicí se loučím hodně těžko! Používala jsem ji déle, než bylo doporučeno, takže už zkrátka musí jít pryč. Nicméně to byla věc, která mi hodně usnadňovala odličování. Stačilo rukavici namočit, stáhnout makeup z obličeje (nebyla potřeba nijak obličej dřít, aby to šlo dolů), dočistit pleť a rukavici oprat pod tekoucí vodou pomocí mýdla. Jednou za čas se dala vyprat do pračky a takhle s ní můžete fungovat 3 měsíce. Mám v plánu si ji koupit znovu, tohle fakt vřele doporučuju :)

L'Occitane krém na ruce bambucké máslo

Tohle je ten úplně nejklasičtější a nejobyčejnější krém na ruce od L'Occitane, akorát v limitovaném balení, které měly produkty na Vánoce. Líbí se mi ta kovová tuba, žádný plast, to je super. Přišlo mi, že se takhle ten krém i lépe vymačkává než z plastové tuby. Na zimu, kdy mám ruce stále vysušené, to byl ideální krém! Už jsem to zmiňovala několikrát, že krémy od L'Occitane jsou jedny z nej, a tento s bambuckým máslem je sázka na jistotu.

La Chèvre denní krém na obličej

Krém na obličej od české značky (i když to tak nezní) La Chèvre. Nebyl špatný, jen mi tak úplně nevoněla jeho parfemace a nepotřebuju si ho koupit znova. Jinak obličej hydratoval hezky a líbilo se mi to balení. Krém se pumpoval směrem nahoru a když došel, pumpička už skoro nešla zmáčknout. Nemusela jsem do krému sahat a nijak dolovat poslední zbytky, to bylo hodně super. Jen mě prostě krém samotný nijak nezaujal, neurazil, nenadchl.

Yves Rocher pleťové tonikum Hydra Végétal

Další super produkt z řady Hydra Végétal. Pleťová tonika mám ráda na dočištění pleti, v létě to pleť i skvěle osvěží. Určitě to je produkt, který bych si koupila znovu.

Klorane tělové mléko s listy fíkovníku

Z této řady od Klorane jsem měla sprchový gel a tělové mléko. Oboje nádherně vonělo, taková sladká, ale svěží jarní vůně. S tělovým mlékem jsem byla moc spokojená, skvěle se dávkovalo díky pumpičce, lehce se roztíralo, rychle se do pokožky vstřebávalo a nelepilo. Taky jeden z produktů, které bych si koupila znovu, doporučuju!

Manufaktura sprchový gel Rebarbora a divoká třešeň

Dále tu máme spotřebovaný sprcháč od Manufaktury z jejich nejnovější limitky s vůní rebarbory a divoké třešně. Moc fajn produkt, sprcháče od Manufaktury jsou sice takové tekutější, ale není třeba se obávat toho, že by se muselo použít velké množství, aby gel na pokožce napěnil. Ba naopak. Příjemná vůně ve sprše je u Manufaktury zárukou a vždy příjemným bonusem sprchování :)

L'Occitane parfémovaná voda Terre de lumière

Ach jaj, tento parfém byl můj hodně oblíbený! Docela jsem to obrečela, že už je pryč... Miluju květinové a ovocné vůně v parfémech a tahle se zařadila na hodně vysokou příčku těch nej. Navíc i ten flakonek je nádherný, miluju i to její jméno a příběh za ním. Vždy, když jsem ho měla, našel se někdo, kdo mi parfém pochválil. Pár kamarádek jsem i zlákala k tomu, aby si ho koupily taky. Je to drahota, ale stojí to za to. Asi si ho budu přát k Vánocům. A vy tuhle vůni běžte minimálně očichat do prodejny L'Occitane, ať víte, o čem mluvím :)

Ebelin odličovací tamponky

Na odličování už delší dobu používám látkové tamponky, které se dají vyprat a používat znovu a znovu. Pokud si ovšem odličuji rtěnku, preferuji použít tamponek jednorázový, protože si nejsem jistá tím, zda bych rtěnku z látkového vyprala. Stejně tak u odlakovávání nehtů, tam je to úplně jasné, že s pratelným tamponkem to nejde. Takže mívám doma vždy balení těchto maxi tamponků a sem tam je použiju. Tyhle od Ebelin mi přijdou nejlepší. Jinak balení mám spotřebované cca za půl roku, když jsem je používala i na odličování, kupovala jsem si nové snad každý měsíc...

Chloé vzoreček parfému

Tak jsem konečně zkusila parfém Chloé! Dostal se ke mně vzoreček, který mi vystačil na pár použití, ale jsem ráda, že jsem dost legendární parfém vyzkoušela. A dokážu si představit, že bych si ho pořídila v plném balení, je to nádherná vůně podle mého gusta.

Navia tuhý šampon Maca

Tuhý šampon jsem doposud zkoušela pouze z Lushe, ale říkala jsem si, že je čas zkusit i nějaký jiný. Tento od slovenské značky Navia jsem objednávala na econea.cz, je trochu levnější než ten z Lushe (229 Kč vs. 265 Kč) a víceméně lokální. Jasně, ta vůně není taková pecka jako u šampuků z Lushe, ale tak vůně taky není vždy všechno :) Obsahuje výtažek z kořenů rostliny maca a slouží k posilování vlasů, aby tak nevypadávaly. Mně vlasy padají dost, a i když bych to řešit nemusela, protože je mám hodně husté, snažím se tomu zamezit. No, zpět k šamponu samotnému, používal se mi moc dobře, vydržel mi cca stejnou dobu jako ty z Lushe, pěnil úplně stejně, účinky taky stejné. A vypadávání vlasů? Pořád mi padají, ale přijde mi, že už ne v takové míře jako třeba rok až půl roku zpátky. Tak možná k tomu tento šampon přispěl. Za sebe ho doporučuju a při příští objednávce z Econea si nejspíš zase nějaký koupím.

Comodynes samoopalovací ubrousek

A na závěr něco vyloženě letního. Slyšeli jste už o samoopalovacích ubrouscích? Je to jednorázový produkt, který se hodí, pokud chcete nahodit opálení jen na jednu akci a nechcete si kvůli tomu kupovat samoopalovací sprej / pěnu. Já se opaluju přirozeně dost špatně a už mě nebavilo být v létě za ředitelku vápenky. Tak jsem si řekla, že vyzkouším tenhle ubrousek a když to bude fajn, koupím si i sprej. Ubrousek mi bohužel sotva vystačil na natření nohou, ale tak chtěla jsem hlavně ty nohy, které mám vždy nejvíc bílé. Nicméně ta aplikace byla dost špatná, už po pár tazích se ubrousek začal rolovat a různě deformovat, takže ta práce s ním byla dost zdlouhavá... Efekt super, ani se nekonaly oranžové ruce, šly dobře umýt. Pár dní to vydrželo, ale každým sprchováním se barva vytrácela. Nakonec jsem se rozhodla zkusit radši ten sprej a s tím jsem spokojenější než s ubrouskem. Ale je to fajn věc, jen radím koupit si aspoň dva, když budete chtít natírat i ruce a tělo. Ten jeden fakt nestačí.

A jsme konečně v cílové rovince! Dejte mi do komentářů vědět, zda máte zkoušenost s přípravky na samoopalování a jestli jste někdy zkoušely tuhý šampon a odličovací rukavici. Budu se na vaše komentáře moc těšit a zase za týden ahoj :)

4 komentářů

  1. Rukavica na odličovanie znie teda fakt dosť dobre. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Šampon YR jsem měla taky a byl docela fajn, ale že by to byl nějaký zázrak to teda ne. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. s rukavicou som sa nikdy neodličovala, vyzerá to zaujímavo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušela bych nejraději snad úplně vše, většina značek mě hodně láká. Zkušenost mám pouze z YR a Manufakturou, ale příliš produktů jsem od nich neměla. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)