Yves Rocher odličovací rukavice & nálož krémů

Ahoj! Před nějakou dobou mi přišel další balíček od zastoupení značky Yves Rocher. Našla jsem v něm čtyři krémy na obličej, každý z jiné řady, a hlavně odličovací rukavici. Určitě už samy znáte spoustu alternativ, kterými se lze odličovat bez toho, aniž byste používaly každý den XY odličovacích jednorázových tamponků. Já sama už pár měsíců používám ty pratelné, znovupoužitelné, ale vím o tom, že existují i různé ručníky nebo právě rukavice, které stačí namočit do teplé vody a odlíčíte se bez jakýchkoliv dalších produktů. Takže mě rukavička od Yves Rocher moc potěšila!
Co se týče krémů na obličej, v balíčku byl jeden z řady Sérum végétal na vrásky a zpevnění pleti, další z řady Sensitive végétal na citlivou pleť, třetí je z řady Hydra végétal - hodně hydratační, který už doma mám a ráda ho používám, ten můžu vřele doporučit. A poslední krém určený pro nápravu pleti a její ochranu proti škodlivým vlivům životního prostředí je z řady Elixir Jeunesse, ten mám podle mě taky už doma, jen čeká v krabici, až na něj dojde řada. Jak vidíte, krémy jsem ani neotevřela, mám jich doma fakt hodně a nestíhám je spotřebovávat, takže tyhle čtyři poputují k někomu z vás v nějaké blízké giveaway. Sledujte moje sociální sítě, ať vám soutěž neuteče :)
A teď už k samotné rukavici, která je na dotyk neuvěřitelně příjemná. A to jak za sucha, tak i za mokra :)
Oficiální popis: Praktický způsob odlíčení ohleduplný k pleti i životnímu prostředí. Velmi jemná textura šetrně odstraňuje i to nejodolnější líčení očí, rtů a obličej. Mikrovlákna zachycují částice a nečistoty, jemně a důkladně pleť odličují pouze s pomocí vlažné vody. Praktické odlíčení kdykoliv a kdekoliv. Omyvatelná a znovupoužitelná až po dobu 3 měsíců. Ušetří až 1000 vatových tamponků ročně.
Yves Rocher doporučuje použít k odlíčení vlažnou vodu, začít stranou s delšími vlákny (ta bez loga) a končit stranou s kratšími vlákny (ta s logem), která pleti poskytne ještě jemný peeling. Po každém použití se rukavice omyje teplou vodou a mýdlem, tím se odlíčený makeup hezky opere a rukavice se pak nechá volně uschnout. Občas je možné ji hodit i do pračky, to jsem zatím nezkoušela.

A jak teda rukavice funguje? Naprosto bezchybně. Makeup mi krásně odlíčí, a to včetně řasenky a případně i rtěnky. Když jsem pak zkoušela ještě vzít tamponek s tonikem na dočištění, nezůstaly na něm už žádné nečistoty. Je to fakt praktický pomocník, se kterým je odličování hotové raz dva. Rukavici používám zatím dva týdny a není to na ní znát, po těch 3 měsících vám dám vědět ve spotřebováno, jak rukavice obstála. Stojí 290 Kč a objednáte ji na e-shopu Yves Rocher, konkrétně TADY, nebo samozřejmě koupíte v kamenných prodejnách.

Jak se vám rukavice a případně krémy na obličej zamlouvají? Zkoušel jste ji někdo taky? Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů. Mějte krásný zbytek víkendu a brzy na viděnou u dalšího článku :)

7 komentářů

  1. S rukavicou skusenost nemam, no pouzivam odlicovacie latkove tampony. Princip tam podla mna bude podobny. Urcite to je super vec. Uz len kvoli tomu, ze sa zmensi mnozstvo odpadu, ktore produkujeme.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zaujala ta rukavička, už delší dobu na tyhle rukavice a ručníky koukám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Rukavice mě láká, protože jsem o ní už hodně četla, tak uvidíme. Ale také by mě lákal i nějaký krém, zatím jsem pečující produkty ještě nezkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Rukavku také mám a používám, hlavně na smývání čistících gelů po odlíčení. Když ji srovnám s předraženou od Glow, tak tato je rozhodně lepší :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by lákaly ty krémy, ta rukavice ani moc ne :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež nemám skúsenosť s rukavicou ale na tvojej fotke vyzerá tak hebko, že musí byť naozaj skvelá!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)