Manufaktura Rebarbora & Divoká třešeň

Ahoj! Ještě na konci února se ke mně dostala limitovaná edice produktů od české značky Manufaktura. Je to jejich jarní limitka s vůní (a příchutí) rebarbory a divoké třešně. Pořádná slaďárna řízlá kyselou rebarborou, nečekané spojení ovoce a zeleniny, které mi přijde fakt super a funguje. Většinu z produktů jsem ještě netestovala, ale chtěla bych vám je představit, abyste věděli, co si do voňavých obchůdku Manufaktury zajít koupit :)
Už loni v lipové limitce Manufaktura poprvé uvedla na trh i svoji toaletní vodu. Tu používám doteď, ale je taková spíš podzimně-zimní, tak ji brzy schovám a nahradím touto novou. Co jsem ji zatím zkoušela, je hodně sladká, fakt hodně. Tak jak v ostatních produktech rebarbora třešeň dost zmírňuje, tady to tak úplně neplatí a sladká třešeň převládá. Tato toaletka tedy bude vhodná spíše na teplé jaro a pak léto. Na první pohled musím pochválit vylepšení obalu od minula. Ta lipová toaletka na sobě neměla žádný potisk ani mašličku, takhle to je rozhodně vymazlenější :)
V kolekci najdete klasicky balzám na rty a krém na ruce, to jsou dva typy produktů, které Manufaktura uvádí v každé kolekci a fakt je umí. Balzámek je ve formě klasické tyčinky, která se vysunuje. Krém na ruce je jako vždy ve velké tubě 75 ml a už se nemohu dočkat, až v práci konečně dopotřebuju ten fialkový z loňské jarní limitky a nahradím ho tímto rebarborovo-třešňovým :)
Sprchový gel a tělové mléko bývají v řadách Manufaktury zastoupeny také téměř vždy. Miluju to otvírání a dávkování jejich lahviček, k tomu ta rozkošná mašlička. Sprchové gely jsou tekutější, ale dobře pění, není jich potřeba velké množství. Pokožku provoní a nevysušují. Tělová mléka jsou hodně lehká, ale vyživující. Tohle svou vůní bude skvělý parťák právě na jaro a na léto, kdy potřebujete, aby se vám mléko hned vstřebalo do pokožky a nemusely jste na nic čekat.
Z kosmetických produktů limitka obsahuje ještě pleťovou mlhu, to je můj velký favorit. Opět mám z loňské jarní limitky ještě tu fialkovou, tak si říkám, že brzy jedna z nich poputuje do práce na stůl a druhou budu mít doma v ledničce. Je to hlavně přes léto úplně nejlepší osvěžení obličeje, co existuje. Pokud jste tento typ produktu nikdy nezkoušely, tak vřele doporučuju, je to můj velký favorit!

A co na Manufaktuře fakt miluju, je to, že ke všem svým limitkám mívají i sirup. Už jsem to kdysi psala, že je naprosto boží smět ochutnat tu stejnou vůni, kterou mají kosmetické produkty. Sirup většinou bývá to první, co otevřu a začnu používat, nejinak tomu bylo i teď. Už jsme si z něj párkrát dělali gin & tonic s kapkou sirupu, ledem a plátkem citronu. Takové holčičí pití (jak tou barvou, tak i sladkou chutí), ale naprosto výborné a už se těším, až ho budu popíjet v létě večer na balkoně. V nealko verzi se dá udělat domácí limonáda, jinak si ho dokážu představit i jako sladidlo do kaší, na lívance, vafle, palačinky apod.

Více informací k limitované edici a odkazy na jednotlivé produkty i s cenami najdete pod TÍMTO odkazem. Napište mi do komentářů, jaký produkt vás zaujal nejvíc a jestli si ho půjdete koupit nebo už jste to udělaly a vesele jej testujete. Budu se na vaše slova zase moc těšit, mějte se krásně :)

8 komentářů

  1. Vypadá skvěle :-) Chtěla jsem si pro něco skočit, když jsem byla v Olympii, ale manžel pospíchal.. takže jsem zatím nic nezkusila. :-) Ale dělám si zálusk na krém na ruce, ty naprosto zbožňuji :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat
  2. No ta vůně musí být úžasná, láká mě balzám na rty a krém na ruce.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Opět nádherná limitka, určitě by mě v obchodě zaujala.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. To, že majú aj sirup, je fakt skvelý nápad! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je úžasná limitka. Musí krásně vonět. Ráda bych vyzkoušela balzám na rty. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Tato řada se moc povedla. Také mám pár kousků a jsme maximálně spokojená :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Prechádzala som okolo obchodu Manufaktury a presne tieto novinky som si tak z diaľky všimla a chcela ísť vyskúšať ovoňať, no nemala som čas. Musím to napraviť :) Majú strašne krásne a intenzívne vône :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  8. Ráda bych tuhle limitku očichala :-) Manufaktura ty vůně vážně umí!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)