Pantene Pro-V Intensive repair

Ahoj! Dnes tu mám pro vás po dlouhé době recenzi na produkty určené na vlasy. Já mám to štěstí, že moje vlasy rostou docela rychle, mám je zdravé a hlavně nebarvené, docela objemné a lesklé. Nepotřebují zrovna moc péče, používám v podstatě jen šampon a sem tam nějaký balzám, sprej nebo olejíček. V podstatě můžu říct, že mám svoje vlasy ráda, jen kdyby se tak nekroutily a já bych je nemusela žehlit... No ale každá máme to svoje :)

Ne každá ale máme to štěstí, že vlasy máme... Dokážete si představit, že byste kvůli onkologické nemoci o svou korunu krásy přišly? Takovým ženám pomáhá nadační fond Daruj vlasy, který vyrábí paruky na míru z pravých vlasů. Věděli jste, že na výrobu jedné takové paruky je potřeba 200 až 400 gramů lidských vlasů, což je množství, které poskytnou 3-4 dárci? Nebojte, nebudu vás teď nabádat, abyste se šly ostříhat a vlasy darovat (i když to je taky jeden ze způsobů, jak fondu přispět, kdyby se mezi vámi našla statečná žena). Můžete se podílet i tím, že zajdete do Globusu a koupíte si nějaký výrobek od Pantene. Za každý takto zakoupený výrobek věnujete 10 Kč na výrobu paruk pro pacientky s onkologickým onemocněním. Celá tato kampaň nazvaná Silná a krásná (protože takové jsou ženy, kterým projekt pomůže nebo které pomohou projektu) trvá do 30. června, takže ještě máte spoustu času udělat dobrý skutek :)
A abych vás inspirovala, co od Pantene si můžete koupit, mám tu pro vás recenzi na tři produkty z řady Intensive repair, které mi zastoupení Pantene v rámci tohoto projektu zaslalo. Jedná se o šampon, 3-minutový balzám a masku na vlasy. Celá řada je určená pro poškozené vlasy, které složení produktů díky komplexu Pro-V intenzivně obnovuje. Všechny tři produkty úplně úžasně voní, je to taková docela typická vůně věcí na vlasy, moc příjemná.

Šampon asi nemusím nijak popisovat, pění dobře, vlasy umyje a nijak mi je nemastí víc než jiné šampony. Co se týče balzámu / kondicionéru, ten je určený na běžné denní použití. Je prezentovaný jako tříminutový zázrak, má to být maska na vlasy koncentrovaná do každodenního balzámu. Do vlasů se nanáší množství velikosti oříšku, roznese se do celých délek a nechá se působit tři minuty. Vlasy jsou pak extra hebké, lesklé, skvěle se rozčesávají a přitom by neměly být zbytečně zatížené. Mně bohužel používání tohoto balzámu nevyhovuje, zmastí mi to vlasy rychleji než když to vůbec nepoužiju nebo použiju masku, kterou vám představím za chvíli. Takže balzám za mě ne, ten poputuje někomu jinému :)
Co se týče masky, tak u té se mi líbí to balení - nemá šroubovací víčko jako jiné masky, otevírá se nahoře stejně jako třeba pudr nebo tvářenka. Přijde mi to ve sprše praktičtější. Na rozdíl od kondicionéru se nechává ve vlasech jen 2 minuty (i když já to stejně přesně neodhadnu) a nanáší se směrem od konečků nahoru. Ano, čtete správně, začnete na konečcích a vmasírujete masku směrem nahoru. Ze začátku jsem na to nechápavě hleděla jako chleba z tašky a ani mi to moc nešlo, ale dá se na to zvyknout. A nebo se na to prostě vykašlejte a nanášejte to tak, jak jste zvyklé masku nanášet. Já jsem se bála, že když to nanesu až moc ke kořínkům, tak se mi vlasy budou rychleji mastit, ale to se nestalo. Takže tuto masku hodnotím pozitivně a budu ji ráda používat. Navíc má 300 ml, což mi vydrží věčnost, do svých polodlouhých vlasů toho potřebuju malinko.

Zaujala vás tato řada od Pantene? Půjdete si do Globusu koupit některým z produktů, ať už z této nebo jiné řady? Nezapomeňte pak sdílet svůj nákup s hashtagem #silnaakrasna, ať inspirujete další ženy :) Děkuji Pantene a nadačnímu fondu Daruj vlasy za poskytnutí produktů a informací o kampani a předem díky těm z vás, co se rozhodnou projekt podpořit. Mějte se krásně a buďte silné a krásné!

5 komentářů

  1. Mě ty palmolive produkty velmi voní!

    OdpovědětVymazat
  2. Jejich šampony jsem už dlouho neměla. :) A tahle řada nevypadá špatně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. O té kampani od Pantene jsem nevěděla, je to od nich opravdu šlechetné. Zkoušela jsem od nich několik šamponů, ale mám jiné stálice, ke kterým se vracím. Každopádně to balení u té masky mi přijde fakt šikovné - člověk nemusí nic šroubovat a složitě se dostávat dovnitř, palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od této řady balzám na vlasy a určitě plánuji si ho koupit znova, možná i něco jiného, jinak o kampani jsem už slyšela. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)