Rimmel Stay Matte tekuté rtěnky & Rita Ora laky na nehty

Ahoj! V dnešní recenzi vám představím novinky od značky Rimmel, které mi přišly ještě před Vánocemi v nádherné kosmetické taštičce. Celkově se jedná o velmi tmavé odstíny, jak rtěnek, tak laků na nehty. Tyto produkty se drží hesla "Even angels have a dark side" a ta myšlenka se mi fakt zamlouvá. Sama si myslím, že navenek působím jako slušná, spořádaná holka, ale mám nějaké svoje temné stránky ;)

Rimmel Rita Ora 60 seconds Chamaleon colour

Ambasadorka Rimmelu Rita Ora přidala do své řady laků 60 seconds další odstíny, tentokrát pod kolekcí Chameleon colour. Jedná se o odstíny 901 Darkest Desires (tmavě červený na černém podkladu), 902 Moonlight Magic (metalická modrá na černém podkladu) a 903 Midnight Ting (metalická fialová na černém podkladu). Jak už jsem zmiňovala, všechny jsou hodně tmavé a na první pohled byste neřekli, že jsou mezi nimi nějaké rozdíly. Já jsem se rozhodla nechat si ten vínový a modrý, fialový vám dám brzy do nějaké giveaway. Velký rozdíl tam určitě není, ale na světle ty barevné odstíny hezky vystoupí. Jinak jsou vlastnosti stejně skvělé jako celá 60 seconds řada, laky od Rimmelu mám zkrátka nejradši. Je to na vás, jak se stavíte k takto tmavým barvám, určitě nepotřebujete všechny tři tyhle odstíny, ale třeba vám nějaký padne do oka :) Doporučená cena je 59 Kč.

Rimmel Stay matte Liquid lip colour

O dost zajímavější jsou pro mě osobně rtěnky z řady Stay matte, ty mi přišly v odstínu 800 Midnight a 840 Pitch black. Do té tmavě vínové jsem se zamilovala hned, té černé jsem se na rtech dost bála. Ale když jsem si ji na rty nanesla, zalíbila se mi dokonce víc než ta tmavě vínová! A to je teda co říct. Na veřejnost jsem se zatím odvážila jen s tou vínovou, ale tu černou prubnu brzy, nebojím se toho :) Když jsem dávala fotku na Instastories, mělo to super ohlasy, tak se vám to asi líbí taky.
Rtěnky mají krásný matný obal, dobře tvarovaný uzávěr i aplikátor barvy. Jsou nádherně pigmentované, i když u takto tmavých barev je určitě potřeba nanést alespoň dvě vrstvy barvy, aby to na rtech bylo hezky celistvé. Jinak mají tendenci místy flekatět, ale neberu to jako mínus, je to u těchto odstínů pochopitelné. Na rtech rtěnky hned zaschnou do matna, během nošení jsou velmi komfortní a vydrží klidně celý večer, když popíjíte. Po jídle se vytratí ze středu rtů, takže to je potřeba doplnit.
Tyto Stay matte rtěnky jsem si velmi oblíbila, jsou super k večernímu líčení. Přes den bych je asi nevyužila, ale na večer z vás fakt udělají hvězdu. Doporučená cena je 229 Kč, každá rtěnka má 5,5 ml a kdyby se vám nezamlouvaly takto tmavé odstíny, Rimmel má v nabídce i jiné, ne tak výrazné. Rtěnky rozhodně můžu doporučit :)

Já tímto děkuji Rimmelu za možnost vyzkoušet tyto produkty a vy mi určitě dejte vědět, jestli jste některý z nich už taky vyzkoušeli. A co vy a tmavé, popř. černé rtěnky - nosíte nebo se na to neodvážíte? Mějte se krásně a u dalšího článku zase brzy ahoj!

11 komentářů

  1. Pro mě takhle tmavé nejsou, ale tobě ta fialová sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tie rúže sú fakt že tmavé :O akože takto na bežný deň by som si ich asi nedala ale na nejaké tmavé líčenie by boli super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tmavý rtěnky miluju, ale ty tekuté matné od Rimmel mi moc nesedí svojí konzistencí a ani výdrží :(

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda :( Mně se líbí konzistencí i vydrží teda. Ale určitě máš jiné favority, co ti sedí lépe ;)

      Vymazat
  4. rúže sú naozaj veľmi pekné, ale mne by asi vadilo, že sa na perách objavujú fľaky a nie je to celistvé :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je bohužel nevýhoda tmavých rtěnek, chce to dvě vrstvy aspoň, ale pak už to není zas tak komfortní jako by bylo s jednou..

      Vymazat
  5. Tie rúže sú perfektné! na večerné líčenie ako stvorené ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)