3v1 | Kiko řasenka & rtěnka, Bione balzám na rty

Ahoj, dnes tu mám pro vás oblíbený formát 3v1, tedy 3 kratší recenze v jednom článku. Zaměřím se hlavně na značku Kiko, která se u nás v ČR stále nedá sehnat, tak jsem ukořistila jejich dva produkty ve Francii. Sáhla jsem po voděodolné řasence a klasické krémové rtěnce v nádherném odstínu. Třetím produktem, který dnešní recenze doplní, bude konopný balzám na rty od české značky Bione. Tak pojďme na to!

Kiko Creamy lipstick

Tato krémová rtěnka byla v Kiko ve slevě za 1.60 €, tak jsem si říkala, že se mrknu, co tam mají za odstíny. Zlevněné byly asi tři, nedoufala jsem, že se mi nějaký zalíbí, ale stalo se. Měl by to být odstín 01, každopádně nevím, jestli tento typ rtěnky ještě vyrábí, na jejich oficiálním e-shopu není. Barva rtěnky je taková zastřená fialová s kapkou hnědé, moc hezká tlumená barva vhodná na denní nošení, klidně i do práce.
Rtěnka má příjemnou krémovou strukturu, pigmentovaná je tak akorát a nanáší se velmi lehce. Na rtech je pohodlná, nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa. Výdrž není nic extra, nějaké to pití přežije, ale po prvním jídle od nanesení je potřeba ji obnovit. Naštěstí se ale ze rtů vytrácí postupně. 
Já jsem s ní moc spokojená, sahám po ní hodně často a zařadila se k mým oblíbeným rtěnkám. Moc doporučuju, pokud byste ji někde sehnali, tak neváhejte, i další odstíny vypadaly dobře :)

Kiko Luxurious lashes voděodolná řasenka

V Kiko měli tehdy všechny řasenky v akci za 3.95 €, já jsem si do Francie přivezla dvě na dopotřebování, tak jsem si chtěla koupit nějakou novou. A když jsem viděla tuhle, uvědomila jsem si, že jsem vlastně nikdy nezkoušela voděodolnou řasenku. Líbil se mi její kartáček, tak jsem si ji koupila. Měla by řasy hlavně zahustit, ale zároveň hezky rozčesat a definovat. Mně tedy bohužel vůbec nepřijde, že by řasy zahustila, a hlavně je neumí nadzvednout a prodloužit. I když použiju kleštičky na řasy, tak ten výsledný efekt je hodně průměrný, spíš podprůměrný. 
Druhou vrstvou řasenky se to bohužel taky nevylepší. Voděodolnost asi v pořádku, nikde se během dne neobtiskává, nerozmazává ani nedrolí pod oči. Se svou lehkou texturou se nosí příjemně, ani po celém dni nemám pocit ztěžklých řas. Škoda toho efektu, takhle ji nosím spíše ve dnech, kdy mám výraznou rtěnku, a k očím tak není přitahována tak velká pozornost. Jinak její normální cena je 7.20 € a seženete ji TADY, ale nekoupila bych si ji znovu, za tu normální cenu už vůbec ne.

Bione pomáda na rty Cannabis

O tomto konopném balzámu na rty vždy mluvila v superlativech Petra Lovelyhair. Já jsem dlouhou dobu měla zásobu balzámů na rty, ale vždy jsem TEN konopný od Bione chtěla zkusit. Koupila jsem ho v nějaké menší drogerii za cenu okolo 50 Kč, přičemž ten balzám má 17 ml, je fakt obrovský. Na obalu je napsáno, že vystačí až na 1000 použití
Balzám zvláčňuje a chrání rty před vysoušením, praskáním a vznikem oparů. Obsahuje bambucké máslo, vitamín E, včelí vosk a olej ze semínek konopí setého - všechno v bio kvalitě. 
Balzám je hypoalergenní, bez parfemace (takže po konopí opravdu nejde cítit ;). Na rtech je hodně příjemný, není nijak mastný a vydrží působit hodně dlouho. Vysušené rty dokáže dát dokopy hravě, na praskání netrpím a opar jsem zatím za tu dobu, co ho používám, naštěstí neměla (ťuk ťuk do dřeva!). Za ty peníze, když si vezmu poměr cena-výkon, to je fakt paráda. Na noc mám pořád radši Carmex, ale jinak se Cannabis od Bione zařadil k těm oblíbenějším balzámům na rty. Jinak TADY najdete seznam prodejen, kde se dá kosmetika Bione koupit. 

Zkoušeli jste některý z těch tří produktů? A co značka Kiko, už jste měli tu čest? Budu se moc těšit na vaše komentáře a u příštího článku zase brzy ahoj :)

7 komentářů

  1. Rúže od KIKA mám veľmi rada. Na tohtoročnom black friday som využila akciu a nakúpila si ich požehnane. Tebe tento odtieň veľmi pristane.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín rtěnky ti moc sluší. :) Jinak pomáda na rty vypadá lákavě, já na popraskané rty trpím hlavně v zimě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Kiko nepoznám, ale ten rúž má nádherný odtieň! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka má krásný odstín, mám pár rtěnek v podobné barvě od jiných značek.:) Ten bione balzám by mě lákal, ale já jich mám tolik, že je snad nikdy nevypatlám. :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. táketo odtiene rúžov mám najradšej! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Bione balzám jsem měla ale trochu mi vadila taková pachuť..

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)