Nespresso Essenza Mini kávovar

Zdravím vás u dnešního kávového článku, ve kterém vám představím úplnou novinku, kterou Nespresso v srpnu představilo. Jedná se o nový kávovar, který se pyšní přívlastkem Mini a je to zatím nejmenší kávovar z Nespresso rodiny. Svými kompaktními rozměry se tak hodí i do toho nejmenšího pokoje, oceníte jej třeba i v kanceláři nebo si ho klidně můžete vzít s sebou na cesty. Tak se pojďme podívat, v čem je Essenza Mini tak dobrý!

I přes své malé rozměry a hmotnost 2,3 kg je Essenza Mini kávovarem s velkým stylem a osobností. Je navržen ve dvou rozdílných tvarech a šesti úchvatných barvách. Pro ty, kteří milují čisté linie a ostré hrany, je k dostání zcela hranatý model v barvách Piano Black, Pure White nebo Intense Grey. Pokud chcete dodat do vaší kuchyně více zábavy, zamilujete si model s překvapivou trojúhelníkovou siluetou, dostupný ve variantách Pure White, Ruby Red nebo Lime Green.

Kávovar je velmi minimalistický, disponuje dvěma tlačítky na přípravu kávy espresso nebo lungo jako všechny ostatní Nespresso kávovary. Po třech minutách bez použití se jeho spotřeba automaticky sníží a po 9 minutách se i sám vypne. Největší výhodou jsou ale bezesporu jeho rozměry, které jsou podle varianty buď 204 × 330 × 84 mm nebo 205 × 325 × 110 mm. Nový kávovar Nespresso Essenza Mini bude dostupný od 29. srpna ve všech buticích a u elektro partnerů za cenu 2790 Kč.

Já se přiznám, že bych ho sama uvítala s otevřenou náručí. Jak víte, tak koncem srpna odjíždím na 3 měsíce do zahraničí a doposud svádím vnitřní boj ohledně našeho Nespresso kávovaru - vzít si ho s sebou nebo ho nechat doma? Kdybych měla doma Essenza Mini kávovar, tak to neřeším a beru ho s sebou hned! Co na něj říkáte vy, líbí se vám, ať už designem nebo svými parametry? Uvítali byste takový maličký kávovar u vás doma? Budu se těšit na vaše milé komentáře, mějte krásný den :)

4 komentářů

  1. Řešení je jednoduchý, pořiď si ten nový model a vezmi ho sebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby to bylo tak jednoduchý, neváhám :D Odjíždím v pondělí 28. a nový kávovar je v prodeji až od úterý 29. srpna, bohužel.

      Vymazat
  2. Já mám u jejich novinku na ovládání přes telefon a miluju ji! Ale já tak nějak všeobecně miluji Nespresso takže za mě brát s sebou! Jinak u mě na blogu bude brzy tip na drink s Nespresso kávou :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ty ho máš ten na ovládání? Ten musí být super! No ale bohužel já našeho Luigiho fakt nikam nenacpu, už tak mám problém si zabalit do kufru a krosny :'( Ale koukala jsem, že v Nantes je taky Nespresso boutique, tak tam aspoň občas zajdu. Budu se těšit na článek ;-)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)