Soulmate brands | otevření showroomu Brno

Když mi v mailu přistála pozvánka na otevření showroomu nové módní značky v Brně, byla jsem nadšená. Přeci jen, v Brně se nějaká akce pro blogery pořádá málokdy, a ještě když se jedná o na první pohled skvěle vypadající oblečení... Bylo jasné, že se zúčastním! Příjemně mě potěšila i lokace showroomu, mám to v podstatě naproti mému pracovišti.
A jakou značku se tedy jedná? Celé se to jmenuje Soulmate brands, což pod sebou ukrývá dvě značky - Catwalk junkie, dámskou kolekci, a Kultivate, pánskou řadu. Obě to jsou značky holandské, které se postupně rozšiřují na jiné trhy, a zavítaly i k nám do Česka. Soulmate brands si zakládají na kvalitě svého oblečení, čemuž odpovídá i poměrně vysoká cena za jednotlivé kousky. Ovšem po seznámení se s oblečením můžu říct, že ten materiál je opravdu výborný! Asi bych si z kousků nesestavila celý outfit, protože přeci jen převládají spíše svrchní oděvy, ale nakoupit si v Soulmate brands pár kvalitních basic kousků by bylo určitě skvělé.
Organizátorky si pro nás připravily i občerstvení, které chystaly samy. Bylo to výborné, hlavně ty sýry a úžasná tuňákovo-vajíčková pomazánka od Anetky. Showroom jsme taky pokřtily šampaňským. No dobře, třemi lahvemi šampaňského :D

Když se ještě vrátím k tomu oblečení, nejvíce mne zaujaly kardigany a teploučké svetry, které jsou ale kupodivu hrozně lehounké! Ideálka na zachumlání se teď v zimě. Vybrala bych si i z pánské kolekce, vzorované mikiny vedou a Káťa si i jednu zkoušela, takovou béžovou s různými zvířátky.
Odkazy na blogy: Anet, Janča, Katka, Vanessa, Káťa. U Anet už najdete i report z úterka, kde je více fotek nás blogerek. | Vyzkoušela jsem si oblečení, které normálně vůbec není můj styl, ale moc se mi to líbilo. A zrovna tento kardigan / přehoz je vážně boží!
S Kačkou z Everythin-Kate se vždy ráda vidím a popovídáme si spolu :) Takže zrcadlovka nesměla chybět!
Kdybych to celé měla shrnout, byl to moc příjemný podvečer v dámské společnosti. Vždy se ráda sejdu s podobně smýšlejícími kreativními lidmi a podobným projektům moc fandím. Líbí se mi i rozvržení prodejny, všechny ty regály a věšáky, to se vážně povedlo. Soulmate brands zatím nemají český e-shop, ale bude se spouštět opravdu brzy. Můžete je sledovat na Facebooku i Instagramu, kde se všechno dozvíte. A věci si tam můžete přes zprávu nakoupit už teď, kdyby vás něco zaujalo.

Já moc děkuji organizátorkám za pozvání a ještě jednou přeju, ať se značce v Česku daří. Zaslechli jste už ze sociálních sítí o Soulmate brands? Kdo jste z Brna, jste rádi, že něco takového vzniklo? Těším se na vaše komentáře :)

6 komentářů

  1. Jejich oblečení mě opravdu moc zaujalo, stejně jako celý design showroomu! Moc děkuji za zmínku o mně, hehe :D Jsem vždycky ráda, když chodíme na akce spolu! :))
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá skvěle :) Věřím, že jste si to moc užily.

    OdpovědětVymazat
  3. Akce musela být super a oblečení vypadá také moc zajímavě! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo, vůbec jsem tu značku sice nezaregistrovala, ale dle fotek a celkově postu mě zaujala, asi tam někdy budu muset zavítat :-))

    OdpovědětVymazat
  5. pekná akcia :) oblečenie vyzerá zaujímavo!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Slyším o značce poprvé :) sluší Vám to holky

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)