Wolgang Night at the Pool - fotoreport, vlog

V pátek 13. května jsem měla možnost zúčastnit se už tradiční Wolfgang Night, která se tentokrát konala v prostředí koupaliště Zábrdovice. Wolfgang v jejím průběhu představil jak modely ze své kolekce, tak i práce návrhářů Jakuba Polanky a Lukáše Macháčka, který spolupracuje se zpěvačkou Monikou Bagárovou. Ta se WG night i sama účastnila a předváděla jeden model na improvizovaném molu, kterým se stalo dno vypuštěného bazénu.




 Musím říct, že prostředí Wolfgang zvolil báječně a posunul celou akci na vyšší úroveň. Sama jsem v areálu koupaliště Zábrdovice byla poprvé a celé to na mě působilo dojmem opuštěného objektu, takový skoro urbex. Koupaliště jinak ale normálně funguje. Heslo "empty pool, full of you" provázelo celou akci.



 Samotná přehlídka trvala cca 20 minut, takže o zábavu se mimo to starali různí DJs. Nejprve Himalayan Dalai Lama představili svůj dj set a pak i live set. Po přehlídce přišel NobodyListen a rozjela se slušná party. Být na WG night ve větší partě, stálo by to vážně za to! Celou noc zakončovali Porn Bodies, které už jsme s Peťkou (Taste of Violet) ale neslyšely.


 Respekt slečnám, které předváděly plavky! Počasí celému dni zrovna nepřálo, přes den pršelo, k večeru se naštěstí mraky roztrhaly, ale dvakrát teplo nebylo. Ale když jde o módu, zima jde stranou :)



 Jediné, co mi malinko vadilo, byla absence nějakého komentáře přehlídky. Předně jsem spíš čekala, že přehlídky budou rozdělené podle návrhářů, ale když už to spojili do jedné, bylo by fajn říct, co který návrhář dělal. Pro toho, kdo jejich tvorbu nesleduje, to nebylo úplně jednoznačné.

Celkově ale hodnotím celou akci na jedničku s hvězdičkou, líbil se mi hudební výběr jak DJs, tak podkresu přehlídky (set k poslechnutí tady). Jak už jsem zmínila, prostředí bylo božské, nabízené drinky taky super a modely se mi také líbily. Určitě mrkněte ještě na krátký video sestřih, který jsem natáčela. Jen upozorňuji, že focení a natáčení ve tmě pro mě bylo premiérou, takže kvalita fotek a videa není úplně top. Ale jsem moc ráda za tuto zkoušenost, tak snad se vám to bude líbit!
Těším se na vaše komentáře a dejte mi vědět, jestli jste na této WG night třeba taky byli? A nebo na některé z minulých? A znáte vůbec Wolfgang?

3 komentářů

  1. Skvelý článok! A aj fotky!! :)
    partofnciol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky, Ani ;) To je hned poznat první řada. Doufám, že jste si s Peťou užily i zbytek akce!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Musela to být zajímavá show! Škoda, že jsem se nemohla zúčastnit :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)