Vařím s Knorr #2 - bohatá šťáva

Napsala - 24.5.15

Ahojte! Upršený víkend, během kterého se mi chtělo pořád spát, je za námi. Já se snad dostatečně naučila na zítřejší zkoušku, upekla jsem svůj první rebarborový koláč, po dlouhé době skypovala s mýma kočkama z Rennes a domluvila si výlet do Prahy, a taky jsem byla na pivečku s kamarádkou. Byl to moc fajn víkend a za chvíli už zase jedu do Brna. A jak jste se měli vy? :)

V dnešním videu vám ukážu docela jednoduchý recept na dobrý oběd - šťavnatou krkovičku se špenátem a opékanými brambory. Vyzkoušela jsem si tak novou šťávu na tmavá masa od Knorru, poslali mi balík i s dalšími ingerdiencemi, a já se tak zapojila do jejich výzvy už podruhé. Předchozí video najdete TU. Opět mě to moc bavilo a výsledek byl super. Snad se vám bude trochu netradiční video líbit :)

Mohlo by vás zajímat:

4 komentářů

  1. Mňam :) už vím co si asi v týdnu udělám na oběd :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  2. To byla skvělá výzva. Ani jsem o ni nevěděla. Ale mňam, vypadá to velmi chutně, hned bych si dala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to skvěle :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam tak teda rebarborový koláč a krkovičku bych si dala hned... :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každičký komentář :)
Thank you for every single comment :)

Instagram