Just a little new in

Ahooj! Sakra, připadá mi, jako kdybych na blog napsala naposledy před rokem, přitom to jsou jen dva dny. Ale že stály za to, nezastavila jsem se. V neděli do večera práce, včera dopoledne škola, odpoledne focení, do večera práce. Dnes ráno škola, přes oběd práce a konečně jsem doma, v klídku, regeneruju uchozené nohy. Zítra se fotíme společně s učiteli, jako všechny maturitní ročníky a potom je v plánu příprava posledního zvonění. Jak to tak vypadá, naše poslední hlášení bude stát za to, určitě to hodíme na YT, tak vám to pak ukážu :) A taky doufám, že co nevidět bude hotové tablo, protože v pondělí by už jaksi mělo viset...


Kdo nesledujete facebook blogu, tak vám představuji pana Lomíka. V hledáčku i objektivu má rybí oko a vypadá jako hranatý pomeranč. Ve čtvrtek mu hodlám koupit papání (35mm kinofilm), budu doufat, že to nebude nějak extra drahé a taky, že s tím budu umět fotit! Z návodu a přiložených letáků to vypadá na dost luxusní stroj, se kterým se dá dělat věcííí... :)

 S kamarádkami jsme opět využily poštovné zdarma na stránkách elfkosmetika.cz, já potřebovala bázi pod stíny, protože ta stará už mi dochází. A kleštičky na řasy jsem přihodila ze zvědavosti, ty svoje mám už XY let a pružinka už je hodně namožená. Tak uvidíme, jaké budou :) Každé stálo 39Kč.
A na konec nová kabelka. Měla být do školy, ale i když se tam A4 sice vleze, není dostatečně velká. I když, uvidíme, kolik toho na vysoké budu potřebovat nosit s sebou, že :D Je z votocvohoz.cz a slečna měla uvedené, že je kožená a je od Bati. To, že stála 60Kč, tomu neodpovídá, ale vypadá vážně kvalitně a vevnitř je štítek "Made in Italy". Tak uvidíme, co vydrží, holka jedna ušatá :)

A čím jste si v poslední době udělali radost vy? Já budu nakupovat ještě v Brně ve čtvrtek a pak příští víkend se chci zajet mrknou i do Ikei, tak možná udělám první haul video, líbilo by se vám to? :)

21 komentářů

  1. Haul video určitě udělej! :)

    OdpovědětVymazat
  2. já si v poslední době koupila ten křivák, lity, černou prusvitnou košli s dlouhým rukávem, bílou prusvitnou bez rukavu, čerou sukni, další lodičky, a nadherne plavky, a nasledujici ctvrt rok hodlam nekupovat nic :D
    joovy mate skolu jeste. my uz mame svatak, ale furt hovno delat. na to, ze mam 5 predmetu, z toho 3 se musim ucit :D (fyzika, chemie a skolni M), tak dobry no. tablo jsme fotili v sobotu a uz ma viset tento tyden, to mate nejake pomale tyjo :D snad se vam zvoneni povede teda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo celkem nákupní žně zlato :D
      No máme školu, ale já už chodím jen na ty důležité věci a na fráninu, ale ta byla dnes naposled. No ten náš fotograf je extra pomalý jako, strašně sympatický, ale strašně pomalý >.< A furt ho popoháníme a furt nic jako..

      Vymazat
  3. Jéé ten foťák je roztomilý! :D Jsem zvědavá na fotky :) Hlášení určitě hoď, vloni u nás měli déčkaři (informatici) taky parádní :D Kleštičky na řasy si taky plánuju koupit, ale nějak jsem se k tomu ještě nedokopala :D

    OdpovědětVymazat
  4. ten foťáček vypadá dokonale, taky bych potřebovala nové kleštičky na řasy)

    OdpovědětVymazat
  5. to sjem zvědavá já mám ve svém foťáku film teď, ale není čas ho někam vzít tak uvidíme kdy poslední fotky se podařily těším se na tvoje!!

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle foťáky dělají tak dokonalý fotky! Těším se na ty tvoje! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Som zvedavá na fotky! A kabelka je veľmi pekná :) Ja som práve pridala tiež na blog new in článok :)

    Oasap GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné věcičky ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. super věci! :)) do Brna na nákupy se chystám taky někdy ve čtvrtek :)
    Ráda bych tě pozvala na mou giveaway :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Lomo je skvělý a dá se s ním vyblbnout. :)
    Jinak já tu bázi od Elfu nemůžu, bohužel jsem se po ní osypala. :( Opět se mi potvrdilo, že mám zůstat u osvědčených věcí.

    OdpovědětVymazat
  11. teším sa s tebou z lomo foťáčiku a neviem sa dočkať fotiek,určite ti to pôjde :))

    OdpovědětVymazat
  12. Nice things :) I'm looking foward on your photos. I like your blog, specially because of your friendly character. You seem to be really nice girl and I'm glad you're here. Thanks, C.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yaay thanks a lot, this comment pleased me a lot :)

      Vymazat
    2. It's my turn to be so thankful <3

      Vymazat
  13. ELF báze je fajn a ten foťáček je roztomilej)

    OdpovědětVymazat
  14. Haul videa mám ráda. A ta kabelka je vážně hezká!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Kdy se zmiňuješ o table , tak můžu se zeptat kdo vás fotil?:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)