I heart makeup Blushing Hearts

Ahojte! Počasí tento týden mě nepřestává těšit, navíc dnes astronomicky začíná jaro a taky je částečné zatmění Slunce (i se slunečními brýlemi jsem prd viděla, to chce mít ty speciální brýle nebo jít do hvězdárny, ale tak, nedá se). Já jsem na nohou už od půl 7, mám za sebou školu, oběd a momentálně jsem v práci, tento týden už čtvrtý den po sobě, ale pořád mě to těší a baví! Potom jdeme s holkama blogerkama zase fotit outfity, tentokrát beru foťák i já, tak se určitě těšte na nový outfit i s odkazy na články holek. Já vždycky chtěla někoho fotit, tak mám konečně příležitost :) Jaké máte plány na víkend?


Po tvářence Blushing Hearts od I <3 Makeup, což je odnož značky Makeup Revolution, jsem pokukovala už pěkně dlouho. Opět mě v tomto případě ovlivnily recenze na blozích a YT kanálech. Vždyť už jen obal této tvářenky je tak roztomilý a chvála směřovala i k pigmentaci a výdrži. Nakonec jsem si ji tedy objednala z galaxieprani.cz za pěkných 219 Kč, poštovné jsme si rozdělily mezi sebou (v tomhle mám ráda hromadné objednávky s kamarádkami!). Seženete ji i na e-shopu Makeup Revolution, kde ji ale zrovna měli vyprodanou, když jsem ji chtěla. Vybrala jsem si odstín Queen of hearts, v nabídce jsou ještě další jako Bursting with love, Blushing heart a Peach keen heart. V podobně sladkých obalech značka nabízí i rozjasňovač a bronzer.

 O obalu bych tu mohla básnit hodiny, ale zkrátím to. Je rozkošný, je papírový, ale bytelný, samotná tvářenka je ještě v plastovém obalu, který je teprve oblepený tím papírovým. Už mi párkrát spadla na zem a naprosto nic se s ní nestalo, takže tleskám! Co je ještě skvělé, je gramáž tvářenky, je jí plných 10 g, většinou tvářenky mívají 3 g. Takže mám pocit, že mi vystačí do konce života.
 Tvářenka při nanášení nepráší, hezky se s ní pracuje. Tím, jak je pigmentovaná, tak se mi ze začátku stalo, že jsem to s ní přehnala, takže je potřeba se s ní naučit pracovat. Ale pak už výsledek stojí za to. Já většinou smíchám všechny tři barvičky dohromady a nanesu je štětcem na tváře, ale někdy mám náladu jen na tu prostřední nejsvětlější, někdy zase naopak na tu nejvýraznější vpravo. To musím také vyzdvihnout, vlastně máte tři tvářenky v jednom, potažmo čtyři (když smícháte ty tři dokopy).
A co se týče výdrže, tak ta je taky skvělá. Tvářenka, co jsem používala od Miss Sporty (recenze), se během dne kamsi vytratila a večer už byste ji na tvářích nenašli ani lupou. Tato od I <3 Makeup mi drží jako přibitá a ještě večer ji na tvářích docela zřetelně vidím. Takže když to vezmu kolem a kolem, jsem hrozně ráda, že jsem ty peníze do tohoto mazlíka investovala a říkám vám, že kdybych používala rozjasňovač a bronzer, tak si je od této značky koupím taky. 10 bodů z 10 možných

Vím, že mi některé z vás psaly, že na tuhle mou recenzi čekají, tak snad jsem vám udělala radost a podpořila vaše rozhodnutí, zda koupit nebo ne. A vy, co tuhle tvářenku třeba vlastníte, tak mi dejte vědět, jestli jste s ní také tak spokojené. A co říkáte celkově na Makeup Revolution a I heart makeup? Těším se na vaše komentáře :)

12 komentářů

  1. Pěkná recenze. Já jsem si oblíbila od MR paletku stínů, od I ♥ make-up jsem ještě nic nezkoušela.
    Tvářenka se mi líbí, ale na můj vkus je taková moc blyštivá :-) Mám raději matné.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká recenze :) já mám od MR pár věcí a jsem velmi spokojená. Od I <3 makeup zatím nic nemám, ale tyhle srdíčkové produkty mne rozhodně nenechávají chladnou.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem na srdíčka taky koukala, ale na mě jsou moc růžová. Díky, Ani za dnešní iniciativu ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. To balenie je nádherné, veľmi sa mi páči :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Aaaaa souhlas! taky patří mezi moje velké oblíbenkyně! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Také o ni hodně dlouho uvažuji :) Jen mám vždycky problém, vybrat si od MR odstín, mají tolik na výběr! :)

    OdpovědětVymazat
  7. já tvářenku sice nepoužívám, ale vypadá hezky:))

    OdpovědětVymazat
  8. Jak budu mít po brigádě, určitě se po nějakých produktech od MR kouknu:) Tvářenkám moc neholduju ale táhle mě zaujala hlavně tím roztomilým balením a co jsem četla recenze, tak jsou převážně pozitivní tak bych ji u zkusila:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle tvářenky mě šíleně lákají,moc se mi líbí jak odstíny, tak balení :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. zrovna jsem narazila na dno u jedné tvářenky, což je příznačné znamení, abych si pořídila nějakou novou :D také po ní už dlouho koukám, ale je pro mě docela životní dilema vybrat odstín :(( :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ten obal je nádherný a když ještě dlouho vydrží, tak to mě dvojnásob zaujala. Mám teď ale asi 4 tvářenky a tak bych měla nejdřív nějakou vypotřebovat :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)