Room tour - můj pokoj na kolejích (video)

Ahojte! Od posledního příspěvku uplynuly tři dny, během kterých jsem se opět nenudila. Ve čtvrtek jsem si napsala essay v angličtině, dostali jsme šílený téma, tak úplně netuším, jak to dopadne... Ale je to jen 5 % výsledné známky naštěstí :) Na odpolední hodinu jsem přišla do jiné přednáškové haly (více na FB) a pak mě čekalo ještě uvítání zahraničních studnetů na radnici a večer koncerty v rámci festivalu Tam Tam. V pátek jsem si dala konečně pořádnou pizzu na večeři, byli jsme v dobré italské restauraci a potom ještě na skleničku v Rue de la Soif (ulice s bary, kde se to hemží studenty). No a včera mě čekal další výlet, tentokrát do Fougeres, kde se nachází největší pevnost v Evropě. Tam jsme pořádně zmokly a mně se zlomil deštník (haha, uvidíte ve vlogu, těšte se), ale jinak to bylo super! Kdo mě sleduje na Instagramu, tak už tohle všechno dávno ví :) Dnes se chystáme na bleší trhy, tak třeba něco fajnového ulovím, kdo ví. A jaký je váš víkend?

V dnešním videu uvidíte můj pokoj aneb jak si tady žiju. Doufám, že vás to bude bavit a že tak celkově těch videí není až moc? U minulého videa jste mi moc komentářů nenechali a přitom bych řekla, že vlog z Nantes byl zatím nejlepší.. Tak mi prosím dejte vědět, jestli se vám ty vlogy líbí. Díky :)

8 komentářů

  1. Super video, akorát jsem teda taky zvědavá, jak to bude s topením :D Přinejhorším ti snad dají přímotop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo, nedají. Přímotopy jsou v pokojích zakázané :D Ale seru na ně, už mám tip na místo, kde se dají přímotopy koupit za pár peněz a pak až odjedu tak se tam zase dají zpátky prodat.. Takže přinejhorším takto :D

      Vymazat
  2. Vlastně ani nevím, jestli je tam topení, zima tam nikdy nebyla :) Pokojíček máš útulný, lepší než jsem měla já, asi je to tím, že je to jiná budova. Nenarazila jsi už náhodou na početnou skupinu studentů z Masárny? Každý podzim tam bývá cca 20 lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Mně tady dopoledne zima je, odpoledne mi pokoj vyhřeje sluníčko, zatím... Jojo, jsem v Ačku a slyšela jsem, že v G nebo F ty pokoje jsou horší. Asi jsem měla štěstí, že jsem přijela už na konci srpna :)
      A jasně, potkala, už jsem s něma i dvakrát byla na výletě :)

      Vymazat
  3. Jé tak to mě moc těší, děkuju za něj! A přesně tak, i kdyby to tady nebylo tak hezký nebo útulný, důležitější jsou ty zážiky :) Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  4. Já si vůbec nedokážu představit, že bych takhle někam odjela, jsem zatim asi na to strašnej posera :D Já bych se ze všeho tak stresovala, že bych z toho měla vředy.. :D ale pokojíček pěknej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to pěkně zařízené :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Pamatuju si, jak jsme byli na kolejích na pokoji 2 a měli ještě menší pokoj než ty, takže to máš super :D Vlogy se mi líbí, snažím se je sledovat, ale co zase začala škola, tak přece jenom je toho času míň a tak už ty videa hned nestihnu zhlédnout. Jak tam máš toho medvěda zastrčenýho, to mě pobavilo :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)