October favourites

Čaute, jsem tu po dost dlouhé době s novým videem, které jsem konečně natočila o víkendu. Aneb "nemám-skoro-čas-na-články-dejte-mi-pokoj-s-videi" ... Když jsem se včera ptala přítele, jestli četl sobotní článek, tak mi řekl, že už na blog tolik nekouká, když nepřidávám každý den. Tak mě to docela zamrzelo, vím, že jste byli zvyklí na článek každý den a když jsem vás tak naučila a ted přispívám 2×-3× do týdne, tak to stojí za prd :( Holt můj obor není tak volný jako jiné obory, budeme to muset všichni přežít, však nebojte, o zkouškovém beztak zase budu přispívat pravidelně :)


5 komentářů

  1. Moc hezké video, snad bude brzy zase další :) A ten korektor od Dermacolu vypadá zajímavě, těším se na recenzi!

    OdpovědětVymazat
  2. Dana Browna miluju, takže Inferno čekám na vánoce..ale v češtine, v originále bych to nedala:/ hezké video mimochodem!..nechápu, že zrovna u nich je vždycky tak málo komentářů, zasloužila by sis více! :)
    Any

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný dárek, věřím, že se ti bude líbit :) Jé tak to děkuju, já už si zvykla, že u videí je málo komentářů :D

      Vymazat
  3. s tím přidáváním si hlavu nelámej, Ani! škola je mnohem důležitější a myslím, že svoje věrné čtenáře určitě neztratíš, když budeš přispívat méně. také na tom nejsem slavně :/ ty koukáš na The Originals? mě to vůbec nechytlo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mě povzbudila, Káji :) Je mi jasné, že nejsem sama, kdo kvůli nástupu na VŠ přispívá méně, čtenáři to snad chápou. Jo koukám, mě to právě docela dost chytlo a od spousty kamárádů slyším, že je to baví víc než TVD.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)