Rok 2019

Ahoj! Vítám vás u již tradičního shrnutí uplynulého roku. Doufám, že jste si v klidu a pohodě užili vánoční svátky s vašimi nejbližšími a jste připraveni oslavit poslední noc roku podle svého :) My budeme opět u kamaráda na bytě a ohňostroje budeme sledovat pěkně v klidu z balkónu, s výhledem na půlku Brna. No a teď už pojďme na to shrnutí, mám to opět připravené měsíc po měsíci, vždy s vybranou fotkou z daného měsíce.
Leden - Začínám pěkně zostra, hned v lednu se toho událo tolik! Již tradičně jsme s přelomem roku oslavili naše výročí - 9 let. Hned vzápětí jsem odevzdávala diplomku a pak nastaly 3 týdny učení se na státnice, které jsem na konci ledna zvládla. Stala se ze mě inženýrka (haha divný tohle použít i po roce od získání titulu, stejně to nikde nepoužívám) a tímto pro mě skončila studijní léta.
Únor - Hned od prvního února jsem v PPG přešla na plný úvazek a začala tak pro mě nová životní etapa - pracující young adult. Naštěstí to pro mě nebyla skoro žádná změna, protože jsem byla ke škole vždy zvyklá pracovat a kolikrát to bylo horší než "jen" sedět každý den v práci 8 hodin a mít volné víkendy, kdy konečně nemusím na nic myslet a nic dohánět do školy :) Na konci února nás čekal opět výlet do Itálie do hor za lyžováním a v tomto roce první dovolená.
Březen - V práci jsem dostala příležitost připravit si přednášku v rámci health & beauty weeku, znamenalo to pro mě jisté vystoupení z komfortní zóny a samozřejmě to nakonec bylo hrozně super. Taky jsme měli promoci na radnici, takže pokud jsem si po státnicích neuvědomovala, že se školou je šmitec, tak tohle tedy byla definitivní tečka. A další výstup z komfortní zóny, protože jsem se ujala proslovu během promoce :) V březnu jsem si také konečně splnila můj velký sen, pořídit si králíčka. Asi nemusím dodávat víc, zmínek o Oliverkovi se tu během roku objevilo několik a na Instagram ho taky dávám víc než často <3 Na konci března byla dalším highlightem ještě party v novostavbě, jedna z nejlepších party za tento rok.
Duben - Nastala první komplikace s Oliverkem, kdy musel být na pár dní hospitalizovaný na VFU. Od té doby se o něj hrozně bojím, ale naštěstí musím zaklepat, že tohle byla zatím první a poslední komplikace, jinak je to zdravý kluk jak buk! Přes Velikonoce jsme byli na výletě v Mikulově. A ke konci dubna blog oslavil své 8. narozeniny! Taky jsem se tou dobou začala zajímat o to, co vlastně dělá ten záhadný communications tým v PPG a jestli by třeba byla možnost tam časem přejít, protože náplň práce na HR už mě bohužel nenaplňovala...
Květen - Ukázalo se, že možnost přejít do Comms týmu by byla a byla by hodně brzy a navíc na tu nejlepší pozici, šitou mně na míru. Během května jsem tedy kromě svých 25. narozenin absolvovala pohovor, zpracovala úkol a netrpělivě čekala na výsledek. Mezitím jsme zvládli i dovolenou v Malmo a Kodani, další nepodařené mistrovství v hokeji, blogerský bazárek a shánění svého vlastního auta.
Červen - Hned prvního se mi podařilo podepsat kupní smlouvu a Bordík, jak jsem vínově červenému Citroenu záhy začala říkat, byl můj. Od té doby jsem se každý víkend, kdy jsem byla v Kroměříži u rodičů, snažila s autem někam jet, abych se vytrénovala. Čekání na výsledky výběrka bylo ukončeno a po jejich oznámení mě zaplavila neskutečná radost :) V červnu se konal festival MUNI 100 na oslavu výročí univerzity, pak jsem zvládla i první služebku, na které jsem se seznámila s budoucím týmem, a hned vzápětí jsem odjela na pár dní do Vysokých Tater s kamarádkami na výšlapy. A aby toho nebylo málo, v červnu se zrodil projekt Brno bloguje, jehož součástí od začátku jsem!
Červenec - Čekalo mě zaučování v novém týmu a částečně ještě klasická práce v tom starém. Byli jsme na výletě v Třebíči, párkrát na koupališti a taky jsem si založila stavebko. Jo, ten dospělácký život...
Srpen - Přešla jsem naplno na svou nynější pozici (Social Media Specialist) a práce mě opět začala naplňovat :) Taky jsme byli na další dovolené v Amsterdamu a na Grape festivalu, kde jsem konečně viděla oblíbené CHVRCHES.
Září - Na začátku září nás čekala krásná svatba našich kamarádů, pak jsem zažila svůj první COLORFUL COMMUNITIES projekt a konečně malovala s PPG barvami pěkně venku na čerstvém vzduchu. No a ke konci měsíce nás oba s Tomem skolila nějaká hnusná střevní chřipka, tak jsme víc než týden leželi oba doma, to bylo dost na prd.
Říjen - Týden kávy, Brno design days, Meet papír, procházka lesem na Hádech, krojované hody ve Vracově spojené s ochutnávkou vín ve sklípku. To byly asi ty největší highlighty října :)
Listopad - Absolvovala jsem jednodenní kurz v Czechitas zaměřený na HTML & CSS. Naše letošní poslední dovolená nás zanesla do Barcelony, která se nám náramně líbila. A hned potom jsme intenzivněji začali řešit speciální dovolenou, která nás čeká v příštím roce - Vietnam! Máme za sebou většinu očkování, vyřízená víza a zjištěných spoustu informací. Už se nemůžu dočkat února!
Prosinec - Konečně nastal čas, kdy jsem si Bordíka převezla do Brna, takže už jsme stoprocentně mobilní. Tím, že si hned v únoru vybereme 15 dní dovolené, budeme pak na jaře a v létě jezdit na výlety po Česku, hlavně tady v okolí Brna - seznam už je dost dlouhý :) Zažila jsem skvělou vánoční firemní party, strávili jsme s Tomem druhý Štědrý den spolu a letos k nám přibyl i Oliverek, který 24. oslavil svůj první rok.

Pokud jsem někdy v minulosti psala, že ten a ten rok byl super, tak 2019 byl pro mě naprosto klíčový. Sami vidíte, kolik se toho v mém životě událo a kam jsem se posunula :) Co se týče mých dlouhodobých plánů a cílů, ty nejdůležitější jsem (si) splnila, na těch méně prioritních jsem alespoň zapracovala. Jsem zvědavá, co mi přinese kulatý rok 2020. Minimálně na to dobrodružství ve Vietnamu, kdy pojedeme poprvé mimo Evropu jakožto na oslavu našeho 10. výročí, se fakt hodně těším.

Chtěla bych vám tímto i moc poděkovat za vaši přízeň, kterou mi stále prokazujete, přes to, že psané blogy už nefrčí. Moc si toho vážím a neberu to jako samozřejmost! Doufám, že vás můj blog bude bavit i nadále a těším se na další společný rok s vašimi milými komentáři. Mějte se krásně <3

10 komentářů

  1. Krásný článek sám o sobě, ale ten obsah je báječný. ♥ Samé životní milníky, které se ve Tvém životě udály, posunuly a přinesly spousty radosti ☺♥. Krásné, opravdu krásné radovat se a přát Tobě, to co prožíváš a jistě s takovým přístupem a nasazením i do budoucna budeš, min. já Ti to budu přát.
    Na závěr přeji krásný "předsilvestrovský" den. pa E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za krásná slova a přání do budoucna <3 Mile mě to potěšilo! I tobě přeji krásný celý rok, plný radosti a úspěchů :)

      Vymazat
  2. Tvůj blog mám ráda a ráda se budu vracet :-). Přeji hodně úspěchů do nového roku a budu se těšit na článek z dovolené ve Vietnamu :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší, Simčo. Také přeji úspěšný nový rok! A na články z Vietnamu se taky už moc těším. Určitě mě sleduj i na Instagramu, kde budu dávat stories a fotky z cesty rovnou :)

      Vymazat
  3. Je super, že víme, kdy ste měli sračku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D Je to tak no, to se omlouvám, jestli to někoho pohoršilo :D Holt nejsem zvyklá na to, že bychom byli nemocní. Musím zaklepat, že od té doby, co jsem na výšce, jsem nebyla pořádně nemocná. Tak proto jsem chtěla do toho ročního shrnutí zahrnout i chvíle, kdy nám nebylo dobře. Jestli už by to byla sračka, zvracení nebo jakákoliv jiná nemoc, je jedno. Prostě to k životu patří a někdo se nad tím třeba aspoň zasmál, že veřejně sděluju, kdy jsem měla střevní potíže :D

      Vymazat
  4. To je fajn pocit, mít práci která tě baví viď? :) také to znám. Jinak moc pěkný rok, plný úspěchů. Přeji ti hezký Nový rok, ať je ještě lepší než ten předchozí. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně skvělý pocit, který doufám, že se mě bude držet fakt dlouho :) To jsem ráda, že i ty máš práci, která tě baví a naplňuje. Nápodobně i tobě Kači krásný rok plný úspěchů :)

      Vymazat
  5. Teda, to byl opravdu rok plný úspěchů! I když je mi jasné, že je za většinou z nich plno dřiny. Snad bude i letošek plný radosti.

    Jsem moc zvědavá na Vietnam! Užijte si to tam. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Baru, Vietnam si určitě moc užijeme :) I vy se mějte skvěle a ať je pro vás tento rok hodně úspěšný ;)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)