Dazzlicious slaví 8 let! | giveaway - UKONČENO

Ahojte! V minulém týdnu můj blog oslavil neuvěřitelných 8 let své existence. Založila jsem ho přesně 25. dubna 2011 a začala psát články pro pár čtenářů, jejichž základna se do dnešního dne pěkně rozšířila. Osobně jsem od té doby v životě ušla dlouhou cestu a své zkušenosti a zážitky s vámi víceméně sdílela. Styl mého psaní a zaměření mých článků se dost změnilo a vlastně se neustále vyvíjí a vyvíjet bude. I když už to tady není pouze o kosmetice, věřím, že vás moje články baví o to víc. Každý si tu najde něco svého, něco, co ho zajímá a čím se inspiruje.

Chtěla bych vám tímto tedy moc poděkovat za přízeň, kterou k mému blogu a částečně i mé osobě stále zachováváte. Bez vás bych s tím už dávno sekla :) Díky, že v dnešní době se ještě najde spousta z vás, která si přečte článek a neupíná se jen k videím nebo krátkým stories na Instagramu. Psaní mě zkrátka vždycky bavilo a asi ještě nějakou dobu bavit bude. Tak třeba oslavím těch let i deset!

Giveaway mám pro vás nejen tady na blogu, ale i na mém Facebooku a Instagramu. Každý balíček je trochu jiný, nicméně kdyby se vám líbily všechny tři, rozhodně se můžete zapojit na všech platformách, pokud mě na všech sledujete. Pravidla k účasti tady na blogu jsou jednoduchá: stačí mě sledovat přes GFC a napsat do komentářů, jak dlouho můj blog sledujete a jaké články tady máte nejraději. Nezapomeňte připojit mailovou adresu. Vyhrát můžete kofeinový šampon a elixír na vlasy od značky Plantur 21 a k tomu cestovní skládací hřebínek se zrcátkem od Avonu. Soutěž poběží do 8. května a výherce pak oznámím v komentářích a kontaktuju na mailovou adresu.

Tak vám budu držet palce a ještě jednou díky, že tu se mnou jste. Mějte krásný první máj, lásky čas :)

5 komentářů

  1. GFC: Peťuška
    gratulujem k 8. narodeninám... :)
    fuu, neviem presne ako dlho ťa sledujem, ale určite je to veeľmi dlho... dovolila by som si povedať, že to bolo niekedy v tvojich začiatkoch... mne sa vždy páčia recenzie, tie mi už neraz pomohli kúpiť si produkt, ktorý som napokon používala dlhodobo...
    prajem ti ešte veľa inšpirácie k článkom...

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  2. ja sleduju pres Bloglovin uz nekolik let :) nejradsi mam clanky ze zivota, cestovani, tipy na jidlo a tak

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    já mám nejraději články o vypotřebované kosmetice a ty cestovatelské. Sleduji tě už několik let, jak dlouho, to si nejsem úplně jistá,ale třeba 4 roky to už budou:-) A sleduji tě jako Hanka Blažková - hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nejraději mám souhrny za uplynulý měsíc a sleduji Tě asi 6 let.
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, já letos v říjnu budu mít páté narozeniny. Sleduji Tě dlouho a moc ráda a občas i komentuji články nebo videa na ytb. At se moc daří.
    můj blog Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)