Notino Winter box

Ahoj! Notino při různých příležitostech sestavuje kosmetické boxy, už jste u mě mohli vidět letní summer box nebo festivalovou kosmetickou taštičku. Teď před Vánoci vyšel winter box opět plný kosmetiky, nádherně zabalený ve sněhově bílé krabici s hvězdičkami a sněhovými vločkami, převázaný bílou sametovou stuhou. K jeho nafocení jsem si vzala vánoční světýlka ve tvaru hvězdiček z Nanu Nana a vznikly z toho myslím si moc hezké fotky :)
Box stojí 1190 Kč, a když si tak orientačně spočítám cenu jednotlivých produktů, tak se to vyplatí fakt hodně. Jen Foreo Luna Play stojí samostatně 990 Kč, plátýnková maska 229 Kč a ten olejový odličovač 450 Kč - a to máte tři produkty a celkem jich je v boxu 14. Navíc můžete i zužitkovat krabici, to je škoda vyhazovat :)
Hlavní kosmetickou vychytávkou, kterou box obsahuje, je čistítko na obličej Foreo Luna Play v mini verzi. Já ho mám v akvamarínově modré barvě. Tento sonický přístroj díky 8000 pulzacím za minutu krásně vyčistí póry a zbaví pleť nečistot, odumřelých buněk a zbytků makeupu. Svou velikostí je ideální na cesty, vejde se do každé kosmetické taštičky. Jediné, co mě zarazilo, je fakt, že se Foreo nijak nedá nabíjet a ani se v něm nedá vyměnit baterka. Uvádí se, že vydrží až na sto použití, tím pádem až přestane fungovat, tak ho mám jako vyhodit? To mi přijde dost neekologické a velká škoda, když taková věcička stojí 990 Kč... Jinak si ale čištění pleti s ním užívám, je to fakt příjemné.

V boxu dále byl odličovač makeupu od značky Saffee v plné velikosti 250 ml. Je to olejový odličovač, který když se setká s vodou, tak změní svou texturu na mléko, jež se pak snadno smyje z pleti a tím pádem nezanechává mastný film. Z produktů na pleť box obsahuje ještě miniaturku micelárky od Garnier, tu mám moc ráda, takže toto menší balení uvítám na cesty. A ráda vyzkouším další masku od korejské značky Korika. Ta z letního boxu mě moc nezaujala, tato je antistresová (potřebuju) a má působit i např. proti smogu, UV záření nebo klimatizaci, které naši pleť ovlivňují.

Na fotce vidíte ještě miniaturku šamponu od Schwarzkopf z jejich profesionální řady BC Bonacure oil miracle brazilnut oil. Šampon obsahuje olej z brazilských ořechů, UV filtr a omega 3 a 6. S nadšením jsem uvítala multifunkční suchý olej od Nuxe, který se dá použít na pleť, tělo i vlasy nebo se dá přidat i pár kapek do koupele, což asi vyzkouším. Je vhodný pro všechny typy pleti, krásně voní a slyšela jsem na něj ze všech stran skvělé ohlasy, tak se těším, až ho vyzkouším.
Winter box obsahoval i tři vzorečky vůní - dvě 4ml parfémované vody pro ženy, Knot Eau Florale od značky Bottega Veneta, která je květinová a voní po pivoňkách, cedrovém dřevu a růžích, to já hodně můžu. Ta druhá je od Calvina Kleina CK Women a voní po eukalyptových listech, citrusech (ty jsou tam dost výrazné), magnóliích, jasmínu a cedrovém dřevu. Tahle je více citrusová a voní mi o trochu méně než ta od Bottega Veneta. Třetí vůně je pánská od Hugo Boss - Bottled Tonic a má 8 ml. Jedná se o citrusovo-kořenitou toaletní vodu, kterou Tom uvítal a voní mu i mně :)

Z dekorativky tu máme čtyři zástupce - tekutou rtěnku s matným efektem od Bourjois, Rouge Edition Velvet. Já ji mám v odstínu So Hap'pink, taková výraznější růžová. Měla jsem ji na rtech zatím jednou a dost mě vysušila, ale to by se v zimě asi stalo u všech tekutých matných rtěnek. Barva je krásná, intenzivní, a aplikátorem se nanáší moc dobře. Od Rimmelu byla v boxu voděodolná tužka na oči Exaggerate v černočerné barvě. Tu už jsem zkoušela dřív a není vůbec špatná, vydrží několik hodin i na spodní vodní lince. Dalším produktem je miniaturka řasenky od Artdeco All in one mascara, má kartáček s přírodními štětinami, tak jsem zvědavá, jak mi bude vyhovovat. Lak na nehty od Dermacolu jsem v boxu měla v odstínu First class, klasická výrazná červená, kterou mám ve své sbírce nejednou. Takže tento lak poputuje k někomu jinému :)

No a posledním produktem je kosmetická taštička přímo z dílny Notina ve stříbrné barvě, která se svou velikostí hodí do kabelky i na nějaké to přespání u kamarádky / přítele. Kosmetických taštiček mám taky požehnaně, takže touto potěším někoho jiného.

Jak se vám tento kosmetický box zamlouvá? Podle mě je slušně našlapaný a pokud vám sednou produkty v něm obsažené, jděte do něj, finančně se fakt vyplatí. Nebo i jako dárek to je super tip. Já moc děkuju Notinu za zaslání boxu v rámci naší spolupráce a vám za přečtení článku. Budu se těšit na vaše komentáře, mějte se krásně a brzy zase u dalšího článku <3

P.S.: Pokud byste chtěli na Notinu ještě před Vánoci nakoupit, neváhejte využít jejich adventního kalendáře. Každý den se otevírá jedno políčko, které vám poskytne slevu na výrobky od konkrétní značky nebo nějaký dáreček k nákupu :)

5 komentářů

  1. Parádní obsah :-) asi by mě nejvíce nadchnul olej Nuxe a Foreo :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež ma mrzí, že toto foreo sa nedá nabíjať :-) ale inak obsah boxíku perfketný! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, píšeš v článku, že bys chtěla vyzkoušet korejskou kosmetiku a já bych se chtěla zeptat, jestli už máš vyzkoušeno? Mě to hodně láká a chtěla bych určitě vyzkoušet hlavně ty jejich pověstné pleťové masky. Dívala jsem se, že je mají tady. Budu moc ráda za každou zkušenost, hlavně teda pozitivní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkoušela jsem akorát dvě pleťové masky od té značky Sci Beauty a potom jednu masku na rty. A teda bohužel z ničeho jsem nebyla nijak odvařená... Mají jich hodně i v Sephoře, tak možná někdy vyzkouším některou odtamtud :) Ale obecně od těch jednorázových masek dost upouštím a momentálně jsem věrná čisticí masce od L'Oréal, která se nanese na pleť, nechá zavtrdnout a smyje se.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)