L'Occitane adventní kalendář | Vánoce 2018

Ahoj! Pokud mě dobře sledujete na Instagramu a koukáte na moje Instastories, kde čas od času rozbaluju balíčky, které mi přijdou od firem, se kterými spolupracuju, tak už jste určitě zahlédli i tento adventní kalendář od L'Occitane. Ostatně mám i fotku ve feedu. Ten design toho balení je tak krásný, že mi napřed přišla škoda to vůbec rozbalit a podívat se, jak kalendář vypadá vevnitř. Ale pak když jsem to udělala, tak zase bylo těžké vydržet to a nekouknout se už do prvního okýnka... Zatím se držím, kalendář čeká na skříni na 1. prosince, kdy začnu rozbalovat každý den a natáčet to na stories.
Nicméně jsem vám chtěla napsat i článek na blog, trochu vám představit pozadí vzniku kalendáře a třeba vás i navnadit, abyste si ho stihli ještě koupit :) Na e-shopu ještě je dostupný, na prodejnách snad také, ale bývají každoročně vyprodané, tak pokud nad ním vážně přemýšlíte, neváhejte! Stojí 1390 Kč, přičemž hodnota obsažených produktů je skoro o tisícovku vyšší. Koupíte TADY.
Design kalendáře je navržený módním domem Castelbajac Paris, jehož vášeň pro zábavu a fantazii je zachycena v motivech hvězd, očí, ptáků a korun stromů. S tím se samozřejmě snoubí know-how L'Occitane a dary Provence, přičemž lásku k regionu Provence, lidem, slunci a životnímu stylu reprezentují motivy stromů, květin, tradičních farmářů a poctivých rukou. Pokud se vám to zdá děsně pohádkové, ten kalendář se jmenuje Adventní kalendář snů, takže je to na místě :)
Kalendář je vyveden v barvách červené, modré, žluté a bílé a do toho jsou hodně vidět zlaté hvězdy, i jedna ze stužek je zlatá. Ve 24 okýnkách se skrývají miniaturky produktů z různých kolekcí napříč portfoliem L'Occitane, vypsaný seznam produktů najdete na e-shopu, ale já si to nechávám jako překvapení, o tom přeci adventní kalendář je.
Na konec bych ještě jednou vyzdvihla to provedení, po otevření si ještě složíte boční stěny, aby obě půlky kalendáře držely pohromadě a vypadá to jako nějaké dětské divadlo nebo takové ty knížky, kde byl vždycky uprostřed složený nějaký předmět a když jste stránky otevřeli, rozbalilo se to do celé své krásy. Kromě tohoto kalendáře má L'Occitane v prodeji ještě druhý, prémiový, který je o něco větší a nemá vylupovací okýnka, ale vysunovací - mrkněte SEM. Ve vánoční limitce pak mají ještě plechové dózičky ve tvaru hvězdy nebo vánoční koule na stromeček, kde se ukrývají tři miniaturky a přijde mi to jako nádherný vánoční dárek pro nás ženské :)

Jak se vám letošní adventní kalendář od L'Occitane líbí? Chtěli byste si ho koupit taky? Nebo máte nějaký jiný kosmetický, případně ještě jiného typu, co neukrývá čokoládky? Viděla jsem letos i kalendáře s čajem nebo s mini flaštičkami vína, to bych taky chtěla :D Budu se těšit na vaše komentáře a mějte krásný předvánoční čas!

5 komentářů

  1. Kalendář vypadá hezky, kdyby nebyl tak drahý, tak si ho koupím. Já mám letos jen Baleu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea vypadá taky dobře! Já kdybych si měla kalendář kupovat, taky určitě zvolím nějaký levnější, i když se asi každý svým způsobem vyplatí :)

      Vymazat
  2. Vyzerá veľmi pekne. :) Hneď by som sa kukla, čo sa skrýva dnu. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Já psala o kalendářích článek a právě i od Loccitane jsem přidala jeden. Kalendář se mi moc líbí i značku bych moc ráda vyzkoušila a věřím, že stejně jako ostatní kalendáře se to vyplatí, ale zatím jsou jakékoliv kalendáře pro mě nedostupné... :/

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dobře, ale nakonec jsem mu odolala a pořídila si Weledu. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)