L'Occitane masky na vlasy

Ahoj! Možná jste si všimli, že frekvence článků tady na blogu se teď trochu prodlužuje. Důvody, proč tomu tak je (a proč to bude do konce roku ještě horší) najdete v mém nejnovějším videu, tak na něj TADY určitě mrkněte :) No ale protože mám v zásobě ještě nějaké recenze produktů, které testuju, tak tu jsem dnes s další z nich. Od zastoupení značky L'Occitane mi nedávno přišel další voňavý balíček, ve kterém se ukrývaly dvě jejich nové masky na vlasy a k tomu roztomilý dřevěný hřebínek.
Jedna maska je určená na poškozené vlasy a slouží k jejich intenzivní nápravě (ta růžová), ta druhá zelená zase má vyživovat suché až velmi suché vlasy. Obě masky patří do bylinkové řady Aromachologie od L'Occitane, obsahují v sobě každá 5 esenciálních olejů, po kterých i voní. Na první přičichnutí mi více voní ta zelená, ta růžová je na mě až moc intenzivní a bylinková a pro někoho by to fakt mohlo být až neslučitelné s používáním takové masky. Já ale bylinkovou vůni přežiju :)

Maska na suché a poškozené vlasy Aromachologie

Oficiální popis: Obnovující maska s bohatou, hedvábnou texturou pomáhá posilovat vlasy a zahaluje je do ochranné vrstvy pro intenzivní posílení. Nové složení s obnovujícím komplexem z anděliky a patentovaným účinkem proti lámavosti vlasů. Slunečnicový olej a ovesné aminokyseliny pomáhají restrukturalizovat a obnovovat vlasová vlákna. Neobsahuje silikony a pomáhá vyhlazovat vlasová vlákna a navrací vitalitu a lesk i těm nejslabším vlasům.

Maska je krásně krémová, hutná, ale nabírá se na prsty lehce a do vlasů se vtírá jedna báseň. Aplikuju si vždy trochu masky do délek vlasů a hlavně na konečky, nechám působit 3-5 minut a masku pak opláchnu. Abych zajistila, že se maska dostane do všech míst, použiju k tomu praktický dřevěný hřebínek. Po použití této obnovující masky mám vlasy nádherně hebké, lesklé a nemám nejmenší problém s jejich rozčesáváním. Baví mě si do vlasů sahat, takhle hebounké jen po umytí šamponem zkrátka nejsou :) Ale zase u této masky pozoruju trochu rychlejší maštění vlasů, vydrží mi moje klasické 3 dny, ale už je to takové na hraně.

Maska obsahuje 200 gramů produktu a stojí 770 Kč. Jasně, vysoká cena za masku na vlasy, ale takový produkt, co nepoužíváte denně, je ho potřeba malinko a udělá vám takovou službu, stojí za to si pořídit. Masku si můžete koupit TU nebo v L'Occitane obchodech.

Vyživující maska na vlasy Aromachologie

Oficiální popis: Tato krémová maska je obohacena o olej z olivovníku, který je znám svými ochrannými a vyživujícími vlastnostmi. Poskytuje intenzivní výživu a ochranu suchým až velmi suchým vlasům. Aromatický koktejl pěti esenciálních olejů (cedr, heřmánek, levandule, citron a eukalypt) jemně čistí a zklidňuje pokožku hlavy a zanechává vlasy jemně provoněné. Krémová maska bez silikonů důkladně vyživuje, vyhlazuje a chrání suché až velmi suché vlasy. Vlasy jsou vyživené a lesklé.

Použití vyživující masky je úplně stejné, taktéž mám po ní vlasy hebké, lesklé a vyživené. Na rozdíl od té růžové varianty mi ale tahle lépe voní, je víc taková balzámová, ještě hutnější. Ale hlavně mi přijde, že je pro ty vlasy trochu lehčí, lépe "stravitelná" a tolik je nezatěžuje, tím pádem se mi po jejím použití tak rychle nemastí. Nevím, čím si to vysvětlit, spíš bych čekala, že mi více sedne ta růžová, protože moje vlasy spíš tíhnou k tomu být poškozené žehlením než že by byly suché. No ale opak je pravdou a já za sebe více doporučuju tu vyživující (zelenou) variantu.

Obsah i cena jsou stejné, masku koupíte ZDE nebo v L'Occitane obchodech.

Já moc děkuji zastoupení L'Occitane za další skvělé produkty a vám za přečtení článku. Která z masek si myslíte, že by vám seděla lépe? A máte rádi bylinkovou vůni u produktů na vlasy? Dejte mi vědět do komentářů, budu se na ně těšit. Mějte se krásně a zase brzy ahoj u dalšího článku :)

3 komentářů

  1. Vyzerajú nádherne! Neviem prečo, ale hneď ako som ich na fotkách uvidela, pomyslela som si, že určite musia mať krásnu vôňu :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Obě masky vypadají naprosto perfektně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ta zelená maska zaujala i mě :-) od značky L´Occitane jsem zatím nic nezkoušela, ale láká mě už řadu let, tak snad někdy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)