Videorecenze | Annabelle Minerals

Ahoj! Dnes tu mám pro vás nezvykle video, obvykle je sem ze svého YT kanálu už nedávám, mám tu tvorbu odděleně. Ale jelikož se jedná o recenzi kosmetiky ve videu a ukázku líčení s produkty, chci vám to ukázat i na blogu, protože je mi jasné, že ne každý mě sleduje na všech platformách. Navázala jsem jednorázovou spolupráci se značkou Annabelle Minerals, která vyrábí přírodní minerální dekorativku. Vyzkoušela jsem jejich makeup, kabuki štětec, tvářenku a další produkty, které se nachází ve výhodném boxíku s nejpopulárnějšími produkty v miniaturních verzích. Více už si poslechněte ve videu :)

Díky za zhlédnutí videa, určitě se přihlašte k odběrům, ať vám neuniknou další :) A dejte mi do komentářů vědět, jestli máte s minerální kosmetikou nějakou zkušenost, ať už přímo s Annabelle Minerals nebo jestli znáte jinou značku, co tento typ kosmetiky vyrábí. Mějte se krásně!

1 komentářů

  1. Na youtube tě sleduji, nicméně na video jsem zatím nenarazila:) Recenze se mi líbí i tato kosmetika, nicméně žádnou zkušenost s ní či něčím podobným nemám.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)