Na Kamenném vrchu

Ahoj! O víkendu jsme se s Tomem vydali na menší výlet na Kamenný vrch, konkrétně na Koniklecovou louku, kde jsme se chtěli podívat na právě kvetoucí trsy konikleců. Věděli jste, že v Brně jich roste úplně nejvíc takhle na jednom místě a jsme tak světová rarita? Já si stále říkám, že fakt nenacházím nic, co by tohle město nemělo :) Žije se mi tady vážně skvěle!
Při té příležitosti jsme využili i krásného počasí a nafotili outfit už v pořádně jarním duchu. Konečně jsem vytáhla svůj milovaný křivák, který už budu mít pátou sezónu, a kromě narušení koženky okolo límce na vnitřní straně pořád vypadá skvěle. Pod něj jsem si vzala pruhovaný top ze SheIn, který je v půlce rozdělený a má jak vodorovné, tak svislé pruhy. Navíc se vespod zavazuje na mašličku a je krásně vzdušný. V létě ho budu nosit hodně často :)

Zbytek outfitu tvoří tmavě modré 7/8 kalhoty z Primarku a nové tenisky z Deichmannu. To byste nevěřili, kolik úsilí mi dalo takové tenisky sehnat! Nechtěla jsem za ně dávat dva tisíce, nejsem na ty značkové Adidasy, Nike apod., jenže všude v obchodech je právě buď to nebo pak tenisky / sneakersy takového typu, co se mi nelíbí nebo mi nesedí na noze. Tyhle z Deichmannu byly jediné, které mi sedly, tak jsem neváhala.
Křivák - Pimkie
Top - SheIn
Kalhoty - Primark
Tenisky - Deichmann
Sluneční brýle - maxbryle.cz
Mimochodem, na tom topu je nejlepší, že je z nemačkavého materiálu, takže když se vypere, není potřeba ho žehlit. Vypadá pořád dobře!
Na konec jedna bonusová fotka, kdy koukám do sluníčka a směju se, je taková pohodová, uvolněná, víkendová a výletní :) Můžete mě na ní vidět z profilu, vynikne tak můj kulatý nos (pršáček), který jsem zdědila po dědovi. Jinak za fotky moc děkuju Tomovi, on mě prostě umí zachytit nejlépe <3

Napište mi, jak se vám můj outfit a fotky líbí, a taky se se mnou podělte v komentářích, jestli máte po svých předcích nějaký typický rys jako já ten nos :) Budu se těšit. Tak se mějte krásně!

10 komentářů

  1. Koniklece miluju, škoda, žes nepřidala jejich fotku :).
    Mimochodem, z té poslední fotky vyzařuje opravdu upřímná radost a pozitivní energie :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koniklece jsem dávala na FB i na Instagram, do outfitu jsem je nechtěla míchat. Ale přidám pár fotek do příštího random postu :)
      A moc děkuju za pochvalu!

      Vymazat
  2. Krásné fotky i outfit. Kriváky se mi moc líbí a taky jsem se těšila na fotku koniklece, ale nevadí. I tak pěkný článek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi konikleci viz odpověď výše :) A taky moc děkuju!

      Vymazat
  3. krásne fotky a taktiež aj tvoj outfit <3 ten top pásikavý je super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé skvělý outfit, sluší ti to. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko, moc Ti to sluší :) taky bych takové kahoty brala

    OdpovědětVymazat
  6. Já přemýšlela na levandulovým polem, ale nakonec to nevyšlo, ty koniklece jsem také zaznamenala... Musí to být moc príma vyrazit při krásném počasí na pěkné místo plné květin.
    Outfit je super, na křivák by mě byla asi ještě zima a tričko je trefa do černého, originální a moc pěkné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. super výletík aj outfit :) asi sa aj ja zájdem pozrieť do Deichmannu, lebo presne, ako píšeš, aj ja mám už dlhé roky problém s nájdením normálnych čiernych tenisiek, čo by nestáli majland kvôli nejakej značke...

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko, krásný outfit ;) Jednoduchý, přesně podle mého gusta.

    http://www.obycejny-blog.blosgpot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)