Jarní detox s Yves Rocher | Elixir Jeunesse

Ahoj! Produkty z řady Elixir Jeunesse od Yves Rocher se u mě na blogu už jednou objevily. Jelikož jim do této řady ale přibyly nějaké novinky, poslali mi z YR další balíček v rámci jarního detoxu. Kromě produktů v něm byla krásná sklenice s brčkem, uvnitř ní snítka máty a v krabici ještě limetka. Udělala jsem si tedy vodu s limetkou a mátou, produkty nafotila a postupně je testovala. Tyhle nápadité balíčky mě fakt baví :)
V balíčku na mě čekaly dva krémy na pleť, jeden denní na suchou pleť a druhý noční pro všechny typy pleti. Oba krémy jsou z řady Elixir Jeunesse, konkrétně Réparation + Anti-pollution, tedy slouží k nápravě pleti a působí proti jejímu znečištění. Stejně tak jako celá řada obsahují koncentrovaný výtažek z Aphloie. Krémy jsem popravdě zatím netestovala, mám ještě ty předchozí, takže bude nějakou dobu trvat, než se tyto dostanou na řadu. Jenom vám je tedy krátce představím.
Denní krém: Péče pro suchou pleť okamžitě umožňuje pleti dýchat. Pleť vypadá odpočinutě, je rozjasněná, hydratovaná, vrásky jsou redukovány. Textura balzámu pleť hydratuje a vyživuje. Navíc ji chrání před negativními vlivy vnějšího prostředí. Krém seženete TADY za cenu 549 Kč.

Noční krém: Hýčkejte svou pleť během spánku a dopřejte ji důkladný a intenzivní detox a ochranu před škodlivými vlivy. Zpomalte procesy stárnutí pleti s inovativním složením noční péče pro každý typ pleti. Každé ráno je pleť svěží, vyživená a rozjasněná. Vrásky jsou redukovány a při dlouhodobém používání mizí. Krém seženete TADY za cenu 549 Kč.
Další dva produkty už mám pečlivě otestované, jedná se o denní péči s ochranným faktorem SPF30 a čisticí gel na pleť.

Denní péče s OF30

Oficiální popis: Péče pro normální až smíšenou pleť okamžitě umožňuje pleti dýchat. Pleť vypadá odpočinutě, je rozjasněná, hydratovaná, vrásky jsou redukovány. Gelovo-krémová textura pleť hydratuje a dodává jí matný vzhled. Navíc ji chrání před negativními vlivy vnějších prostředí.

Používám ji klasicky po ránu jako denní krém pod makeup. Je trochu mastnější než denní krémy, na které jsem zvyklá, ale nevstřebává se nijak pomalu. Jen si mezitím vyčistím zuby a už můžu nanášet makeup. Jako podklad slouží perfektně, pleť rozjasní, vyhladí a po celý den ji hydratuje. Ochranný faktor 30 zřejmě také působí dobře, na sluníčku jsem teď za poslední dny byla hodně a nespálila jsem si ani nos :) Moc povedená záležitost, která má 30 ml a stojí 409 Kč. Seženete ZDE.

Čisticí gel Elixir Jeunesse

Oficiální popis: Čisticí gel Elixir Jeunesse hloubkově čistí a zároveň osvěžuje, hydratuje a chrání pleť. Předcházejte procesům stárnutí už během čištění pleti a zabraňte pronikání toxinů do své pokožky. Čisticí gel odstraňuje nečistoty a make-up z pleti, po jeho použití může pleť volně dýchat, je jemná na dotek.

Gel v sobě obsahuje nepatrná zrníčka, která pomáhají pleť efektivněji dočistit. Velice příjemně voní, je to taková svěží jarní vůně. Stačí ho do dlaní aplikovat malé množství, vmasírovat ho do vlhké pokožky a vyčistit si tak pleť. Funguje perfektně, pleť vůbec nevysušuje, nijak ji nedráždí. Navíc má ekologický obal. 125 ml gelu vám vydrží opravdu dlouho a zaplatíte za něj jen 179 Kč :) K zakoupení TU.
Musím říct, že řada Elixir Jeunesse mě vážně baví. I když jsem pořád ještě mladá, baví mě používat produkty, které mou pleť chrání před nepříznivými vlivy ovzduší a zabraňují jejímu znečištění a snad i tvorbě vrásek :) Věřím, že se mi pleť za tuto péči do budoucna odvděčí a já zas naopak budu vděčná Yves Rocher. Děkuju jim za poskytnutí produktů k testování, vám za přečtení článku a budu se těšit na vaše milé komentáře! Napište mi, jestli už jste něco z této řady od YR zkoušeli. A mějte se krásně!

3 komentářů

  1. Tak to vypadá moc dobře, mám tuhle značku moc ráda a musím rict, že detox teď potřebuji hodně. Mám pocit, že jakmile zkončí teplo a ochladí se, začne moje pleť trpět. Asi to taky bude i smogem atd. Určitě je potřeba tohle řešit i vnitřně. Nemáš prosím nějaké zkušenosti s něčím takovým na detoxikaci a pročištění organismu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pocit, že mám problémy s pletí celoročně, hlavně teda i 2,5 roku poté, co jsem vysadila HA... Rozhodla jsem se to řešit vnitřně tím, že razantně omezím lepek a časem ho možná úplně vysadím ze svého jídelníčku. Klidně dám po čase vědět, jak to (ne)pomohlo. Ale jiné zkušenosti s nějakými doplňky stravy nebo nějakou čínskou medicínou apod. zatím nemám.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)