S Avonem a Astridem v Praze | blogger events

Ahoj! Pokud sledujete moje Instastories, asi už víte, že jsem byla minulý týden na výletě v Praze. Všechno to začalo tím, že mě Avon pozval na jejich akci, a já zajásala, že se mi to konečně časově hodí, takže pojedu. Mohla jsem si vzít doprovod, a protože můj Tom se mnou jet nechtěl (rozumíte, co by taky dělal na blogerské akci s kosmetikou), nabídla jsem to Káti, která taky bloguje. Pak se k tomu přidala pozvánka na akci s Astridem, která měla proběhnout hned druhý den, no a nakonec jsme si to všechno domluvily i se spaním u mých kamarádů a těšily jsme se na tenhle dobrodružný výlet.
Akce s Avonem se konala v nádherném industriálním prostoru Loftu Bubny v Holešovicích, který organizační tým přeměnil v ideální místo konání takové akce. Velká pochvala směřuje i na catering, jídla a pití jsme měli k dispozici fakt nepřeberné množství, a ten food styling, ach, posuďte sami podle fotek. Cukrová vata i s přístrojem, domácí sladký popcorn, muffiny, mini burgery, hot dogy a pak třeba hranolky z fialových brambor <3

Nechyběl ani koutek s kosmetickým stolkem a kufrem plným dekorativky od Avonu, v policích na protější stěně pak byly naaranžovány novinky, které Avon nedávno uvedl nebo teprve uvede do prodeje. Součástí byla i řada Beauty by Dara, jejíž ambasadorka Dara Rolins byla na akci také přítomná.

Nové rtěnky z řady Mark., které mi Avon zaslal společně s pozvánkou na akci, mají v nabídce v několika odstínech. Já jsem na akci zvolila tmavou fialovou, ale jak jsem viděla všechno to jídlo, radši jsem si ji odlíčila, to by nedopadlo dobře :D Raději ji vyzkouším v lepších podmínkách. A vy se těšte na soutěž o další dvě tyto rtěnky, které bych nevyužila!

Kromě zastoupení značky a Dary na pódiu vystoupily i Lucka a Nicole z ACOS, které jsou ambasadorkami Avon pochodu, takže Lucka měla i letošní růžové triko a Nicole šedé pánské. Byla jsem ráda, že jsem se s holkami pozdravila :) Jinak jsem potkala spoustu dalších blogerek, třeba Míšu ze Stylewithme, Annu Šulcovou, Terry Makeup Tutorials, Natálku Kotkovou nebo Kockandy.
Hovězí burgřík a aby to bylo vyvážené, dip z červené řepy se zeleninou. To, že jsem si pak dala ještě druhý burgřík s trhaným vepřovým a již zmiňované hranolky, radši nekomentuju :D

Na akci nám byla kromě novinek představena i nová iniciativa Avonu s názvem Fandíme ženám. Spočívá v tom, že podporuje ženy, jejich samostatnost, inspirativnost, odvahu být sama sebou a plnit si své sny. Na Mezinárodní den žen, tedy 8.3., můžete na svůj Instagram nasdílet fotku ženy, která je vaším vzorem, ideálem, která vás inspiruje, a ukázat tak #girlpower. Více si můžete přečíst TU :)




Akce s Astridem byla zase úplně jiná, taková komornější a provoněná jarem. Konala se v kavárně Smetana Q, kterou jsem dobře znala z Instagramu, takže jsem byla nadšená, že se tam také podívám. Měli jsme rezervovaný prostor vzadu, který byl vyzdobený květinami všude možně. Novinky, které nám byly představeny, pak byly nádherně nastylované na dřevěném stole - opět posuďte sami z fotek :)
Nejvíc mě dostávala tahle modrá skříň s krokusy <3 Na této akci jsem ráda viděla Veru Pařízkovou, Terku Brunettie, Haničku Pelican Beauty a Kačku z Miluji svůj život, která je taky z Brna.
Součástí eventu byl i workshop vázání květin s šikovným a sympatickým floristou. Všechno bylo nachystané na balkoně, který byl naštěstí vytápěný dvěma ohřívači, takže se to dalo zvládnout. Každá jsme si sama vybraly základ kytice a pak i samotné květiny, a seskládaly jsme to "tak nějak" dohromady. Většina z nás si ale kytici stejně nechala přeuspořádat a převázat od pana floristy, hned to pak vypadalo lépe :D


Všechny novinkové produkty jsme pak dostaly s sebou domů na vyzkoušení, svoji kytici jsme si pak také mohly odnést. Takže si dokážete představit, že jsme se pak zpátky do Brna vracely ověšené jak vánoční stromeček, ale samozřejmě to stálo za to :)
Já jsem si navíc vezla i avokádo, protože jsem uhodla, že ty větvičky všude okolo jsou z mandloně, a ne z třešně, jak hádala většina holek :) A proč zrovna avokádo? Jeho olej obsahuje nový výživný krém od Astridu, který se mi zatím moc zamlouvá. Každopádně ten styling produktů neměl chybu. Moc dobrý byl opět i catering a také káva ve Smetana Q.

Na závěr ještě fotka s Veru a Káťou :) Byly to super dva dny strávené v Praze a moc příjemné blogerské akce. Děkuji oběma značkám za pozvání. Jak se vám líbí fotky z obou eventů? Těším se na vaše komentáře, mějte fajn víkend.

8 komentářů

  1. Však co, to jídlo bylo božský! :D:D Skvěle nám to všechno vyšlo :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Avon mám mo ráda, zrovna jsem si objednala sadu s jejich novou vůní a voní nádherně, přesně můj styl na sladko :). Líbí se mi, jak vždycky dokážou přichystat pěkné prostředí pro blogerky a výborné jídlo, takový catering bych hned brala na svatbu :D. Ty náušnice Ti extra sluší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma nový katalog, tak se těším na prolistování :) Jj musím uznat, že to fakt umí nastylovat a ten catering, mňam. A děkuju, náušnice jsem si zamilovala oboje, tyto i ty marble ;)

      Vymazat
  3. Tam muselo být fakt skvěle. Pěkné fotky z akce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. krásné fotky, muselo to být super! :) úplně mě to naladilo na jaro, už aby tu bylo! :D

    OdpovědětVymazat
  5. práve som čítala o akciách u Katky, a musím uznať, že o vás bolo naozaj ukážkovo postarané :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně! Musí to být super, být blogerkou na plný úvazek a chodit si často po těch akcích :) I když zas takto jsme se cítily o to víc luxusně, když se na takovou akci dostaneme jednou za čas.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)