Feelin' blue

Ahoj! Dnes tu mám pro vás po dlouhé době outfit, protože se konečně venku začalo oteplovat, tak jsem toho musela využít. A jelikož mám nově tři topy z eshopu SheIn, tak se tu časem objeví ještě další outfity ve spolupráci s tímto e-shopem. Jinak si totiž už téměř nekupuju nové oblečení, chodit po obchodech mě přestalo bavit už pár let zpátky, nakupovat přes e-shopy jsem se moc nenaučila, občas si teda něco koupím ve svém oblíbeném sekáči v Kroměříži, takže ono ani není moc co ukazovat v těch outfitech. Razím čím dál tím větší minimalismus (haha, oxymoróny, to by mi šlo), a když už něco nového mám, tak se z toho umím radovat dlouho.
Protentokrát jsem zvolila k tomuto královsky modrému topu vzorovanou sukni a k tomu už jen doplnila černý zbytek - silonky, kozačky a tlustší cardigan. Pak už jen jednoduchý náramek, moje momentálně oblíbené náušnice a milovanou rtěnku z Kika a šlo se :)
Na tom topu jsem si zamilovala romatické řešení rukávů, jak to je vykrojené do obloučků, dělá to fakt super efekt. Líbí se mi také výstřih, ta slzička. Top je z lehkého vzdušného materiálu, ale přitom není zas tak moc tenký, jak vypadá. Jinak má na sobě cedulku přímo se značkou SheIn, už jsem ho prala i žehlila a všechno v pohodě. Seženete jej TADY za cenu $8 a mají ho v různých barvách, kdyby vás nezaujala ta modrá.

Top - SheIn
Svetr - Monki (ze sekáče)
Sukně - Spartoo
Kozačky - Baťa
Náušnice - Happiness Boutique
Náramek - ???
Rtěnka - Kiko
Za fotky děkuju mému nejmilejšímu Tomovi, za top e-shopu SheIn a vám všem za přečtení článku a prohlédnutí fotek. Jak se vám tento top a můj outfit líbí? Dejte mi vědět do komentářů, opět si je ráda přečtu :)

9 komentářů

  1. Ani, halenka má krásnou barvu a moc se mi líbí ta poslední portrétní fotka ;) Tom prostě ví!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuju! A ta poslední je fakt dobrá, Toma jsem si dobře "vycvičila" :)

      Vymazat
  2. Wow, sluší ti to. Pěkně jsi to zkombinovala, top je pěkný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký líčení, vlasy a sluší Ti to :) Hodně se mi líbí náušnice, mám takový jedny podobný a nosím je ráda. Top se mi líbí, mám tuhle modrou ráda

    OdpovědětVymazat
  4. ta modrá barva ti moc sluší! :) taky jsem hrozně ráda, že už přichází jaro, ta zima už mi dost lezla na nervy :D tak doufám, že už bude jen tepleji a nepřekvapí nás ještě dodatečně zima! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Pájo! A s tou zimou... no, ty předpovědi se furt mění, ale už dneska to zas bylo na zimní bundu, ten víkend asi ještě bude chladný, achjo :( Taky už chci jaro a těch příjemných 15°C.

      Vymazat
  5. Ten top je naprostá dokonalost. Ty rukávy a ta barva. Nádhera :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Top vypadá pěkně a sedí ti, ty rukávy jsou boží. Takže jsem se zeptat jakou jsi objednala velikost prosím a zda odpovídá velikosti v ČR? Z

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Terko :) Objednávala jsem si velikost S, kterou nosím u topů běžně, a sedí hezky, takže ano, odpovídá našim velikostem.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)