Avon Mark. rtěnky & giveaway - UKONČENO

Ahoj, všechny vás zdravím a rovnou přeji krásné velikonoční svátky, užijte si volno a všechno, co Velikonoce přináší :) V dnešním článku vám představím nové rtěnky z řady Mark. od Avonu, které mi přišly ještě na Valentýna. Přišly mi celkem tři rtěnky a pokud mě dobře sledujete, asi jste si všimli, že mi k Valentýnu přišly 3 rtěnky od Avonu, 3 od Rimmelu a 3 od Yves Rocher. Což se stalo brzy po tom, co jsem svou sbírku rtěnek dost protřídila, ale i tak jsem si rozhodně nechtěla nechat všechny. Proto i od Avonu jsem si nechala jen jednu rtěnku a o ty další dvě si zasoutěžíte na mém Facebooku - TADY je odkaz na soutěžní fotku. Rtěnky vám pošlu i v té taštičce, co vidíte na fotkách, a přidám ještě pár drobností navíc :)

Mark. Epic lip rtěnky

Teď už tedy k samotným rtěnkám. Přišly mi odstíny Nude attitude, Red extreme a Temptress, z toho jsem se rozhodla nechat si tu tmavou fialovou Temptress. Klasických červených rtěnek jsem měla víc a stačí mi jedna, maximálně dvě. No a nude odstíny mi nesluší, vypadá to jako korektor na rtech, bohužel. Rtěnky Mark. Epic lip nabízí Avon v 17 odstínech, ze kterých si rozhodně vybere každá žena, ta paleta barev je úžasná.
Rtěnky jsou hydratační, zanechávají na rtech spíš lesklý efekt díky zvláčňujícím složkám, které obsahují. Během nošení tedy vůbec nevysušují rty, což vítám. Já jsem si tu tmavou vzala rovnou na akci s Avonem, které jsem se zúčastnila. Na rty se nanášela dobře, jen u takto tmavých odstínů je lepší použít předtím konturku, jinak se lehce stane, že přetáhnete a nebude to na rtech vypadat dobře. Tím, že je rtěnka taková klouzavá, tak ani není moc dobré třít o sebe rty, časté pití nebo jídlo bohužel vůbec nevydrží. A i když nejíte ani moc nepijete, tak rtěnka v dobrém stavu stejně moc dlouho nevydrží.  
Takže je to komfort za cenu krátké výdrže, plus u těch tmavých odstínů je potřeba to pořád kontrolovat, jestli se náhodou rtěnka někam neposunula nebo neotiskla. Mně to bohužel nějak nenadchlo, mám lepší a oblíbenější rtěnky. Nicméně soudím jen na základě jednoho odstínu, dokážu si představit, že u těch světlých to bude úplně něco jiného. Docela ráda bych měla nějakou šťavnatou růžovou nebo starorůžovou, takové odstíny Blushing beauty nebo Rose outlook vypadají skvěle z různých jiných recenzí!
Na konec ještě musím pochválit stylové designové balení a vyražený nápis mark. na samotné rtěnce, to vypadá fakt efektně. Na e-shopu Avonu rtěnky už bohužel nejsou k dostání, ale třeba se v katalogu ještě objeví :) Dejte mi vědět, jestli jste nějakou z nich zkoušely a jaký na ni máte případně názor. No a pokud vás zaujal červený nebo nude odstín, tak určitě klikněte na soutěžní fotku na mém FB a zapojte se! Díky za přečtení článku a těším se na vaše komentáře, mějte se krásně :)

2 komentářů

  1. Wow, to jsou barvičky :-), hlavně ta červená mě zaujala.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí balení rtěnek, takové hezky nápadité. Já fanoušek spíše tekutých matných rtěnek nebo takových, které vydrží opravdu dlouho a nemusím každou chvíli kontrolovat a opravovat, na druhou stranu zase vysušují, těžké si vybrat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)