Lush pěna do koupele Magic Wand

Ahoj! Dnes si dáme zase něco pořádně voňavého a cukrátkového, chci vám sdělit své dojmy z koupelové pěny od Lushe, kterou jsem dostala k Vánocům. Jako každý rok měl Lush i letos na Vánoce limitovanou edici, jejíž součástí byla mimo jiné tahle kouzelná hůlka nebo-li Magic Wand. Je to tuhá pěna do koupele udělaná ve tvaru hvězdy na dřívku, s mašličkou a rolničkou, zkrátka vrchol roztomilosti a pro malé princezny i pro již nějakou dobu dospělé infantilní ženy (ehm ehm) kosmetický produkt, který rozzáří oči.

Oficiální popis: Tuhle znovupoužitelnou pěnu si zamilují sněžné víly a víláci všeho věku. Zamávejte ve vaně svou kouzelnou hůlkou a vyčarujte oblaka cukrátkově voňavé pěny. Pak jen nechte hůlku oschnout a čekat na příště. A nezapomeňte si něco přát!
Hůlka se nechá pod proudem horké tekoucí vody nebo jí můžete mávat v již napuštěné vaně a vytvořit si tak množství pěny, které vám stačí a díky kterému si tu vanu užijete. Nenechte se zmást tou vrstvou třpytek na povrchu na fotkách, ty vevnitř už nejsou, takže ryze jednorožčí bude jen první koupel, ty další už budou "jen" plné růžové vody, bohaté pěny a omamné sladké vůně. Vůně, která nám oběma s přítelem připomíná nějakou konkrétní sladkost z dětství, ale ani za nic si nemůžeme vzpomenout jakou. Žvýkačka nebo cukrová vata ale asi bude stačit k přiblížení té vůně. Jinak pěnu to dělá obstojnou, i když znám lepší pěny do koupele.

Hůlku už jsem použila několikrát a naštěstí nijak moc neubývá. Takže na rozdíl od balistik z Lushe, které stojí dost peněz a použijete je jednou, maximálně dvakrát, tahle znovupoužitelná pěna do koupele jen tak mávnutím kouzelné hůlky nezmizí :) Jediný problém vidím ve skladování - tím, že se musí nechat uschnout, to není moc praktická věc, nechat to na vaně je blbost a všude jinde vám to nechá otisk a barvu. Já jsem si nechala ten obal a vždy to položím na něj a nechám uschnout blízko topení, tohle se mi osvědčilo.

Řekla bych, že to je super dárek pro kosmetické nadšenkyně, jsem moc ráda, že jsem Magic Wand dostala a můžu si užívat božské koupele. Sama od sebe bych se takový produkt asi jen tak nekoupila. Na e-shopu Lushe ji teď neseženete, ale kdybyste chtěli vychytat vánoční limitku, tak TADY. Přesnou cenu bohužel nevím, ale tipovala bych něco okolo 300 Kč, tak nějak stojí i ostatní produkty z vánoční limitky.

Vyzkoušeli jste tuto pěnu do koupele? Případně tu druhou variantu se skořicí, co Lush nabízí? Těším se na vše komentáře, díky za přečtení článku :)

11 komentářů

  1. Já koukala na tu variantu se skořicí, ale nakonec jsem nic nekoupila:D. Ale vypadá úžasně!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherná. Viděla jsem ji u spousty lidí a pokaždé jsem se rozplývala. Na věci do koupele si potrpím ale od Lush jsem zatím nic neměla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé to je krásné provedení :) Lush tyhle věcičky umí!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, to se jim musí nechat, umí to parádně, aby to vypadalo božsky, vonělo omamně a fungovalo :)

      Vymazat
  4. určite je super, hneď by som ju brala :) v Lush prípravkoch do vane milujem tie trblietky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. značka LUSH je pre mňa jedna z najlepších, ich výrobky priam milujem <3

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuhle hůlku si už brousím zuby od loňska, ale pak na to vždycky zapomenu...Jestli mě Lush něčím štve, tak jsou to ty jejich limitky, které se během roku prostě nedají sehnat! :(

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je rozhodně škoda, klidně zrovna u této hůlky by mohli zavést i variantu, která by se prodávala celý rok. Ale celkově jsouv těch limitkách vždy super věci, které už pak neseženeš :(

      Vymazat
  7. Od Lushe jsem zkoušela pouze bomby a ty byly super. :) Ty pěny bych se bála.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)