New in z Francie

Ahoj! Poslední dny jsem v jednom kole, mám pocit, že nic nestíhám, dostatečně nespím, a přitom čas utíká jak splašený, zítra musím vytisknout a svázat rapport ze stáže a večer letím za Tomem do Porta! Na to už se samozřejmě nesmírně vesmírně těším a vás tak čeká další nálož fotek a časem snad i videí z cest :) Pokud aspoň něco stihnu do Vánoc, tak budu ráda, haha, protože už jsme dostali i rozpis blokovek, co nás čekají zpátky v Brně, a sice to není tak hrozné, jak jsem čekala, ale i tak to bude s prací a prvními zkouškami pořádný záhul. No ale dnes vám chci ukázat, čím jsem si tady za tu dobu udělala radost. Nakoupila jsem si nějakou kosmetiku, oblečení a doplňky, snažila jsem se to omezit na úplně ty nejvíc nezbytné věci, protože jsem přeci jen dost limitovaná prostorem v zavazadlech.

Koupila jsem si sadu na pleť, krém na rozšířené póry, které mě trápí, a k tomu byla malá micelárka, kterou teď využiju do Porta. Bohužel jsem z krému docela zklamaná, nijak se mi pleť nezlepšila, a to jeho používání ani tolik neflákám jako obvykle... Pak jsem využila slev v Kiko a koupila jsem si snad moji první voděodolnou řasenku za 4€ a rtěnku v nejvíc nádherném odstínu (který neodpovídá na fotce realitě ani trochu, pardon) pouze za 1,70€ - neber to!
V H&M jsem si konečně koupila nějakou hořčicově žlutou věc, konkrétně basic tričko s krátkým rukávem a kapsičkou na prsou. Pak jsem potřebovala nový svetr, zkoušela jsem různé svetry v různých obchodech, ale přišlo mi, že všude měli samé divné střihy, které mě rozšiřovaly. Tento svetr mi padl na tělo krásně, je teplý, má tak akorát dlouhé rukávy a byl za 20€ - nebylo co řešit :) No a jelikož jsem si sem nedovezla rukavice, čepici ani šálu, tak jsem nakoupila všechno tady. Rukavice a čepice jsou z Bershky za super ceny.
A šála je opět z H&M, podobnou jednoduchou černou s bílým károváním jsem chtěla dlouho, takže z té jsem taky nadšená. No a nakonec jsem si koupila dvoje nové boty, oboje z obchůdku Sisters mode v Rennes, což jsou v podstatě Vietnamci, ale mají tam fakt pěkné boty a za ceny, co tady jinde nenajdete. Ve Francii totiž vůbec nejsou takové ty levné obuvi jako u nás (Deichmann, CCC). Černé oxfordky jsem sháněla dlouho a u nás se mi žádné nelíbily, tyhle jsou ideální, že kombinují lesklý povrch se semišem. A jelikož se mi tady už úplně rozpadly mé milované chelsea boots, bylo potřeba koupit nové, tentokrát ne úplně chelsea, ale jsou na podobný způsob a jsou lehce teplejší než ty chelsea, takže jsem ráda. Jo a jsou celé černé, ten kovový odlesk to hodilo jen na fotce kvůli blesku :)

Jak se vám moje nákupy z Francie líbí? A co jste si za poslední dobu pořídili vy? Já ještě doufám, že v Portu pořídím v Primarku nějakou bundu / kabát na zimu, potřebuju vyteplené vložky do bot a hodila by se mi nová černá kabelka, tu svoji už mám 5 let a taky už dosluhuje... Tak snad se mi zadaří :) Mějte se krásně a zase někdy u dalšího článku ahoj!

6 komentářů

  1. Super věcičky, nejvíce mě zaujalo hořčicové tričko, tu barvu totálně žeru a nic ještě v ní nemám :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci sis koupila. Nejvíce se mi líbí svetr. I ta barva, ten bych si taky koupila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Take tie ceny sú skvelé! :D škoda, že KIKO nie je aj u nás ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si taky pořád říkám, proč není Kiko v ČR/SR sakriš, tak super věci za super ceny skoro nenajdeš! Snad jednou :)

      Vymazat
  4. krásné věci! :) nejvíc se mi líbí ta rtěnka a svetr :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)