Max Factor bronzer & Colour Elixir Honey Lacquer

Ahoj! V dnešní recenzi vám představím novinky od značky Max Factor, které mi nedávno dorazily na testování. Jedná se o zapečený minerální bronzer a něco mezi rtěnkou a leskem na rty. Tak si pojďte přečíst, jaké tyto produkty jsou a jak na mně vypadají :)

Max Factor Bronzer

Novinkový bronzer má zapečené bronzující složení obohacené o velmi jemné pigmenty a zapečené minerální částečky, což pomáhá k přirozenému a snadnému rozetření bronzeru na pleti. Bronzer je snadno vrstvitelný, a tím pádem velmi univerzální - hodí se pro jakýkoliv odstín pleti a můžete ho používat po celý rok, abyste dosáhly sluncem políbené pleti.
Obal bronzeru vypadá skvěle, zlaté orámování působí luxusním dojmem a obal se i dobře otvírá. Bronzer v sobě má velmi jemné třpytečky, které mi ale přijdou, že se samy o sobě netřpytí, jen hezky odráží světlo dopadající na tvář. Po swatchnutí na ruku mi jeho pigmentace nepřišla nijak extra, ale to já u bronzerů a konturovacích pudrů vyhledávám - pokud by byly hodně pigmentované, snadno to s nimi přeženete a to nikdo nechce. Tento bronzer, jak už jsem psala, lze dobře vrstvit, takže teď v létě klidně aplikuji tři vrstvy, abych dosáhla sluncem políbené pleti, v zimě si zase vystačím s jednou lehkou vrstvou, abych nevypadala úplně jako mrtvola.
Bronzer při aplikaci nepráší, štětcem se nabírá poměrně snadno (na to, že se jedná o zapečený produkt) a ani ho nepotřebujete na tvářích nějak složitě zapracovávat, vypadá skvěle i bez námahy. Výdrž na pleti je velice obstojná, teď v létě ho sice k večeru na tvářích už moc nevidím, ale přes zimu bude jistě držet jako přibitý.
Bronzer je dostupný ve dvou odstínech (já mám 05 Light Gold a ten druhý je 10 Bronze, přijde mi podle fotek trochu světlejší) za doporučenou cenu 329 Kč. Produktu v balení je 8 gramů, což je samo o sobě na bronzer poměrně dost, a ještě když si vezmu, že se jedná o zapečený produkt, který téměř neubývá, tak si myslím, že to je skvělá investice.

Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer

Tento produkt v sobě spojuje hned tři benefity a v podstatě tři různé produkty. Colour Elixir Honey Lacquer nabízí pigmentaci rtěnky, finiš lesku a hydrataci balzámu. Byl vytvořen k tomu, abyste dosáhly perfektního vzhledu vašich rtů s minimální námahou a mohly si hned vyfotit selfie :) Jedná se o produkt, který představuje jakýsi most mezi rtěnkou a leskem.
Ke mně se dostaly dva nádherné odstíny, jeden světlejší Honey Rose a druhý tmavší Blooming Berry. Začnu jejich obaly, které vypadají naprosto luxusně díky zlatým prvkům a reliéfu víčka, které je tvarované do typického X. Hned po otevření mě do nosu praštila krásná vůně, taková nasládlá, ale nijak výrazná ani vlezlá. Čekala jsem, že pigmentace nebude úplně slavná, přeci jen to nejsou tekuté rtěnky, ale něco mezi rtěnkou a leskem. Po swatchnutí na ruku jsem byla příjemně překvapená a na rtech je barva také intenzivní.

Rtěnky / lesky mají klasický pěnový aplikátor, se kterým se na rty nanáší lehce. Rty jsou navíc opravdu dobře hydratované a hezky se lesknou. Že by ideální produkt na rty? Dost možná ano, ale nečekejte od něj kdovíjakou výdrž. Pokud moc často nepijete a nejíte, tak se barva ze rtů nikam nehne, ani se nerozpíjí a nevytrácí. Po jídle je potřeba rtěnku / lesk obnovit. K dostání je v pěti odstínech za doporučenou cenu 249 Kč. Já jsem z těchto produktů nadšená a rozhodně vám doporučuju omrknout je v drogerii.

Já teda musím říct, že jsem z produktů nadšená a hodně jsem si je oblíbila. Na to, že Max Factor jsem vždycky v drogeriích obcházela, tak mě tyto věci příjemně překvapily. Děkuji zastoupení MF za poskytnutí produktů k recenzi! Zaznamenaly jste tyto novinky v drogeriích? Zaujaly vás z mojí recenze? Jak se vám líbí na fotkách na pleti a rtech? Moc se těším na vaše komentáře :)

3 komentářů

  1. Hodně se mi líbí ty rtěnky/lesky na rty :) po těch určitě v drogérii mrknu!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Bronzer teda vůbec nevypadá špatně! :) A ty lesko rtěnky ti mega sluší, víc mi k tobě jde ta tmavší. :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)