Revlon Ultra HD Gel rtěnky

Ahoj, nedávno mi na testování přišly dvě rtěnky od značky Revlon, konkrétně se jedná o Ultra HD Gel Lipcolor. Tyto rtěnky na gelové bázi obsahují výrazně barevné pigmenty, které rty skvěle vyplní barvou. Díky kyselině hyaluronové jsou rty hydratované a úzký tvar rtěnky zajistí precizní a rovnoměrnou aplikaci.
Ultra HD Gel rtěnky se prodávají v osmi odstínech, ke mně se dostaly odstíny 725 HD Sunset a 720 HD Pink Cloud. Sunset je typická červená barva právě zapadajícího slunce (vážně výstižný název!) a Pink Cloud je opravdu jako růžový obláček, rtům dodá takový jemný růžový nádech. Oběma odstíny se mi Revlon trefil do vkusu, oba se mi na mých rtech líbí a ráda je nosím!

Všechny benefity, které tyto rtěnky slibují, musím potvrdit. Barva je opravdu intenzivní, rty hezky vyplní, aplikace je opravdu jednoduchá a precizní. Rtěnky díky své gelové konzistenci hezky kloužou a rty opravdu nevysušují. Kvůli těmto vlastnostem samozřejmě nevydrží na rtech moc dlouho, zvládnou maximálně 2 hodinky a občasné pití a mluvení. Rtěnky ale nádherně voní! Nic chemického ani extra intenzivního, ale ta vůně je opravdu příjemná. Ten růžový odstín mi trochu zvýrazňuje nedokonalosti rtů tím, jak je světlý, ale to je tak jediné, co těmto rtěnkám můžu vytknout.
Rtěnky jsou k dostání ve vybraných prodejnách Rossmann (tam, kde je stojan s Revlonem) a v síti parfumerií FAnn. Jejich cena je 274 Kč. Ještě chci podotknout, že rtěnky Ultra HD Gel byly vytvořeny v květnu jakožto měsíci lásky, a proto mají i takové krásné romantické názvy. Rozhodně je můžu doporučit a ráda se mrknu na těch zbylých 6 odstínů, jestli mě ještě nějaký nezaujme :)

Zaregistrovali jste už tuhle novinku od Revlonu? Jak se vám rtěnky z mojí recenze pozdávají? A co jiného od Revlonu mi můžete doporučit? Pro mě je to pořád zatím téměř neprozkoumaná značka, kromě paletky stínů a těchto rtěnek jsem nic nezkoušela. Tak se budu moc těšit na vaše komentáře, mějte se krásně ;)

Děkuji zastoupení Revlon za poskytnutí produktů k recenzi!

5 komentářů

  1. Mně se moc líbí ten červený odstín! určitě se na něj juknu a vyzkouším BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Ten červený odstín vypadá moc hezky, podívám se i na ostatní odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerajú krásne hydratačne :) páčia sa mi oba odtiene ale asi viac ten prvý Sunset :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o nich četla snad všude, hodně mě zaujali. Líbí se mi oba odstíny :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)