Dazzlicious slaví 6 let | giveaway - UKONČENO

Šest let. Jakože vážně šest let - tak hrozně moc dlouho je můj blog s vámi. Když jsem ho v roce 2011 zakládala, byl to další blog v pořadí, přišel po tom deníčkovém, grafickém a zase deníčkovém. Vznikl docela spontánně a já se v jeho psaní našla. I když jsem za tu dlouhou dobu měla několikrát pocit, že s tím seknu, ty období, kdy mě psát blog baví, přispívám pravidelně a těším se, co vám zase prostřednictvím článku předám, naštěstí převažují. A i proto to může být ten dnešní článek!
Blog se stal stálou součástí mého života, mým největším koníčkem, vášní. Přinesl mi spoustu zkušeností, internetových i pravých přátelství, účast na různých akcích, poznala jsem díky němu značky a produkty, ke kterým bych se normálně nedostala. Prostřednictvím komentářů jsem poznala i vás, mé čtenáře, přičemž někteří komentují pravidelně, čehož si velmi cením. Děkuju za veškerou vaši podporu, jak tady na blogu, tak na sociálních sítích!
Dost bylo vykecávání, přejděme ke giveaway, ve které jsou pro vás nachystané dva balíčky s produkty od Rimmelu a Frais Monde. Na fotkách vidíte zvlášť produkty od Rimmelu a zvlášť produkty od Frais Monde, já vám to ale nějak hezky namíchám, ať máte obě dvě od každého něco :) Vyhrát můžete vůně, tělové mléko, pěnu do koupele, laky na nehty, BB krém a lesk na rty.

 
Do komentáře mi stačí napsat, jak dlouho můj blog sledujete a jaký typ článku u mě máte nejraději. Pokud je něco, co vám tady chybí, připište mi to taky, ráda pro vás sepíšu nějaký článek na přání, pokud to bude v mých silách. Připojte i váš mail, kam vás kontaktuju v případě výhry - jako vždy :) Giveaway nechám běžet týden, tj. do 2. května, do mých narozenin (jojo, jsme od sebe s mým blogem jen o týden!). Vyhlášení bude klasicky na mé FB stránce. Doufám, že vám soutěž udělá radost, ještě jednou děkuji z celého srdce :* Mějte se moc krásně!

33 komentářů

  1. Gratuluji k výročí, no já sleduji již přes 3 roky, nejraději mám zhodnocení měsíce ve fotkách nebo recenze. Sleduji jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. GFC: Peťuška
    FB: Peťuška Reichlová
    prajem všeeetko najlepšie k blogovým narodkám... 6 rokov je krásne výročie... :)
    sledujem ťa hrooozne dlho, presne fakt neviem... páčia sa mi tvoje recenzie, outfitové články ale aj články o jedle, receptoch...
    prajem ti ešte veeeľa rokov blogovania a inšpirácie... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj sleduji tak rok az dva mam te rada pac jsi z brna a miluju brnenske kavarnicky a papanicko co pises a samozrejme kosmetiku sleduji jako elizabeth greenova tomanova.katerina@centrum.cz a mas super IG

    OdpovědětVymazat
  4. Cca 4 roky (ale musela jsem se podívat na tvé starší články, z hlavy bych to nedala :)). Mám ráda kosmetické novinky a spotřebováno (protože mám nějakou obsesi na spotřebované produkty a sama si každý měsíc dělám soupisku). Ale třeba články o brněnských podnicích jen projíždím, protože v Brně jsem byla jen dvakrát a navíc tam mám svého ex a jeho dítě, takže asi tak.

    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to je taky doba, děkuju! Spotřebováno já osobně taky miluju, myslím, že mám taky trochu obsesi - vždycky takový dobrý pocit, když něco odkládám do krabice a pak po nafocení a sepsání článku to jsu všechno vyhodit O:-) Jé a s tím Brnem mě to mrzí, neuvědomila jsem si, že to někomu může přivodit nehezké vzpomínky. Klidně to přeskakuj, zase se tu najde spousta brněnských, kteří tyhle články vyhledávají :)

      Vymazat
  5. Gratuluji k výročí, já tvůj blog sleduji už dlouho, ale kolik to je to nevím :D ale určitě to bude rok a víc! :)
    Tvoje články mám ráda všechny, nejvíce outfitové články, nebo různé novinkové články, spotřebováno.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Woow 6 rokov blogovať vydrží iba ten koho to fakt veľmi baví a teba Anička vidno že to napĺňa :) ja ťa sledujem veľmi dlho, trufnem si povedat ze sú to možno aj 4 roky O:-).. a z článkov mám najradšej také tie mesačné zhrňovacie..
    zubajova.daniela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dads, tebe si taky moc dobře pamatuju, že tu jsi se mnou dlouho :) Díky, ty měsíční shrnující tvořím hodně ráda!

      Vymazat
  7. Ty jo, šest roků je šest roků :) Gratuluji! Já osobně tě sleduji tak třetím rokem a musím říct, že kvalita jen a jen roste :) A mám ráda o tipy, kam vyrazit v Brně (ať už burgery či kavárny) :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, tak to moc děkuju, jsem ráda, že si pořád držím tu svou kvalitu a že snad pořád mám kam růst :) Brněnské články mě taky velice baví, brzy zase vydám další tipy na kavárny a burgery pěkně dlouho nebyly, to bych taky měla napravit, zase se otevřela nová místa, tak je co ochutnávat :) Díky za komentář!

      Vymazat
  8. Gratuluji k blogonarozkám, Aničko :-) a přeji minimálně stejný počet budoucích blogovacích roků.
    Mám ráda pestrost témat článků...outfitovky jako inspirace, kavárenská doporučení- úplná pecka, moc mě bavilo sledovat sérii o Erasmu :-). Random fotky si taky ráda prohlédnu. Čtu vlastně 99% Tvých příspěvků.... protože mě baví styl psaní, témata, fotky :-)
    Sleduji už delší dobu...přesně opravdu netuším...hihi
    Přeji pohodový večer
    mishaoriflame@post.cz (míša šikulová)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, ty jsi taky jedna z těch velice dlouho sledujících :) To mě moc těší, že čteš téměř všechny články, ne každého ta pestrost baví a spíš si "vyzobává" ta témata, co mu jsou blízká. Na sérii o Erasmu volně navážu zase v září, jak odjedu na stáž do Nantes :)
      Také se měj krásně a děkuji za komentář!

      Vymazat
  9. Já blog sleduji asi dva roky a články mám ráda všechny :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to gratulujem a zároveň rajem ešte veľa blogových rokov :) Ja ťa sledjem už niekoľko rokov, ale koľko, to ti povedať neviem :) xx

    sdubravova@gmail.com
    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, 6 let, to je krásná výdrž :-) to tě musím sledovat skoro od tvých začátků, myslím že nějak od tvého třeťáku na střední. Pamatuji si, jak jsem se začínala učit na maturitu a u toho četla tvé články o tom, jak se musíš začít připravovat na maturitu a rozhodnout kam na VŠ.. měla jsem z tebe trochu deprese! :-D Nejraději mám články cestovatelské a celkově se spoustou pěkných fotek :-) hlavně zůstaň nadále svá!:-)
    katerinaterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katuš, páni tak toho si neuvěřitelně cením, že mě sleduješ tak dlouho! Je vás tu několik takových, co ten můj vývoj sleduje téměř od začátku - je to super :) Já vždycky doufám, že tím, že se dokážu celkem poctivě a efektivně učit, někoho inspiruju, a ono spíš ze mě máte stresy a deprese. Teď mi taky psala kamarádka, že nedávno koukala na má videa o bakalářce a státnicích. Říkala si, jak to udělá přesně takhle, a stejně už teď je ve skluzu :D
      Cestovatelských článků bych tak ráda přidávala víc! Přes léto určitě zase nějaké přibydou, chystáme minimálně Vídeň a nějaké výlety po Česku. Děkuji, svá rozhodně nadále budu :)

      Vymazat
  12. Jé, moc gratuluji a předčasně i všechno nejlepší! ♥
    Já nikdy tak dlouho na jedné adrese bohužel nevydržela. :D

    https://magdatumova.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Magdi! Tak třeba se zadaří s tímto blogem, ale u tebe bych počítala i ten předchozí na blog.cz, zaměření jsi nezměnila, jen platformu ;)

      Vymazat
  13. Ahoj :) Já tvůj blog objevila poměrně nedávno, tak 4 či 5 měsíců zpět, přes tvůj youtube kanál. Zalíbilo se mi tady i na instagramu, youtube mě ale taky bavilo, tak doufám, že někdy budeš pokračovat :) Nejvíc mě baví oblíbenci a recenze. Ať tě to pořád baví! Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, tak to jsem ráda, že jsi přišla přes YouTube. Určitě jsem neskončila nadobro, jen mě to přestalo bavit a stále nemám tak dobrou techniku na to, aby se ta videa někam vyvíjela... Jak už jsem ale předeslala, hodlám rozhodně natáčet vlogy ze stáže ve Francii od září, tak třeba v tom tak nějak navážu :) Díky za komentář!

      Vymazat
  14. Wau Teda gratuluji, sleduji tě už nějakou dobu a nejvíc nejlepší je spotřebovano a vše ohledně kosmetiky... Děkuji za možnost zasoutěžit si zdeniada@seznam.cz zdenka Hrubčíková

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji asi dva roky :). Utíká to.
    Mám ráda články spotřebováno a novinky. Ráda si čtu o kosmetice.
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky.Velká gratulace k výročí. Sleduji tě asi rok a nejraději mám články o cestování a Brněnské podniky, v Brně jsem 6 let studovala, takže je to moje srdeční záležitost:-)
    dorcab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Hodne dlouho te sleduji, kolik let to nevim. Mam rada tve outfity a clanky o cestovani.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, tvůj blog čtu cca 2 roky určitě :) moc mě u tebe baví recenze a novinky. Blahopřeji k výročí :)) Píšeš skvěle!
    kiikii100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, ty jo, když přemýšlím, jak dlouho blog sleduji, tak nevím, ale myslím, že by to mohlo být dva roky zhruba plus mínus :-). Jinak já mám hodně ráda články o spotřebovaných produktech. mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné ráno :)
    Mám dojem, že to budou tak dva roky, těší mne recenze a tipy na nové eshopy. Přeji vše nejlepší!
    GFC Michaela Bártová

    OdpovědětVymazat
  21. Už 6 let? Ty jo! :) Gratuluji. Přiznávám, nevím, jak dlouho tě sleduji. Prostě přijdu na blog, přečtu a zas jdu. Mám ráda celkově sekci outfity, jelikož občas sama nevím, co na sebe. A taky Jídlo, to je moje vášeň, kosmetiky je myslím všude dost :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tyjo, Ani, šest let je opravdu dlouhá doba! Je super, že tě blogování stále baví. :)
    Matně si vzpomínám, že jsem tě začala sledovat pravidelně někdy minulý rok v této době. Ještě předtím jsem na tvůj blog chodila nepravidelně, ale pak jsem v něm našla zalíbení a od té doby ho sleduji pořád. A je super, že jsem tě i za tu dobu mohla potkat osobně na FingersUp.
    Ráda čtu články o místech, kam v Brně. Ty mi přijdou fakt zajímavé a hodně užitečné! Dále mám ráda články o kávě Nespresso a v neposlední řadě recenze a outfitové články :) Ráda sleduji i tvé vlogy anebo měsíční oblíbence. Prostě tvůj blog je strašně fajn, jde vidět, že tě to baví a děláš to s láskou. To asi čtenářku nejvíc uspokojí, protože se to odrazí na kvalitě článku ;)
    Tak ti popřeji mnoho blogových úspěchů (i když o tom to není, ale člověka vždy nějaká překročená hranice nebo výhra zahřeje u srdce) a ať tě blogování baví stále jako do teď ♥
    Měj se krásně
    stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Blog nesleduji úplně dlouho, ale články čtu celkem pravidelně. Ze všeho nejraději čtu kosmetické recenze, vždycky narazím na něco nového, co prostě musím mít!:)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Na tvůj blog jsem narazila úplně poprvé asi před 3 lety, pravidelně ho čtu asi tak 1 rok.
    Nejradši mám kosmetické recenze, i když pak většinou nastane utrpení mé peněženky :D
    Tak tedy vše nejlepší! mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, na YT te sleduji uz přes dva roky, ale blog jsem objevila o něco později😊 nejraději mám posty o kosmetice a nějake recenze produktů! surikatka000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Myslím, že tě sleduji tak 3 roky. Nevím to přesně. Ten čas strašně rychle letí. :D Na tvém blogu mám nejraději články zaměřené na recenze kosmetiky. :)
    Email - lucie.kohoutova16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)