Maybelline Color Tattoo oční stíny

Troufám si tvrdit, že stíny od Maybelline Color Tattoo zná každá žena. Když se k nám před pár lety dostaly, byl to strašný hit a nakupoval je každý. I já jsem si jedny koupila a používám je vesele doteď. No a když jsem si před pár měsíci objednala další odstín z Galaxie přání, uvědomila jsem si, že jsem Color Tattoo nikdy nezrecenzovala na blogu. Tak to dnešním článkem napravím!

Odstíny a balení produktu

Prvním odstínem, který jsem si koupila, byl On and on bronze (35), dalším pak Eternal Silver (50). Oba to jsou metalické stíny, které se rozhodně neztratí a jsou tak univerzální, že je používám hodně často. Většinou je využívám jako podklad pro další stíny, které pak na CT krásně dlouho drží. Ale vypadají skvěle i jen samy o sobě. Když nevím, jaký stín si chci vzít, vždycky sáhnu po jednom z těchto dvou. Líbí se mi i balení Color Tattoo, je skleněné, takže hodně bytelné. A ani nápis na obale se po dlouhých letech používání neošoupe.

Vlastnosti a cena

Stíny jsou krémové, výborně pigmentované a jak už jsem zmínila, na víčku drží jako přibité. Někomu možná bude vadit to, že do kalíšku musíte sahat prstem, což s delšími nehty bývá trochu boj. Ale určitě se stíny nanáší lépe prsty než štětcem, to mi věřte. Co dodat? Color Tattoo se vyrábí minimálně v 10 odstínech, mě ještě hodně láká Eternal Gold nebo Metallic Pomegranate. Jejich cena se pohybuje různě, v akcích je seženete i pod stovku, normálně stojí okolo 160 Kč. Stíny mají 4 gramy, ale vydrží neuvěřitelně dlouho. Já v těch bronzových už mám díru, ale pořád tam toho půlka je, a to je mám doma určitě 4 roky.
Podle mě byste měly doma aspoň jedny CT mít, nejlépe v takovém odstínu, který využijete na denní bázi. Napište mi, jestli je doma máte, a pokud ano, jaký odstín. Jste s nimi také tak spokojené jako já? Už se těším na vaše komentáře :)

13 komentářů

  1. Kedysi som ich používala a mala som ich strašne rada, teraz už dlhšiu dobu nepoužívam ani linky ani očné tiene :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám s nimi žádnou zkušenost, ale pigmentaci mají moc pěknou. Asi se po nich taky podívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. ja som ich mala ešte dávnejšie, v takej oceľovej farbe, ale teraz takéto tiene veľmi nepoužívam :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Ten bronzový mám taky a je fakt skvělý!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Bronzové vypadají fakt dobře :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí ten bronzový! :) No já se svými nehty bych to neměla jednoduché, ale ráda bych je vyzkoušela :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  7. Pigmentaci mají naprosto pěknou a také bych asi nejvíce využila právě ten hnědý odstín :) No asi se po nic kouknu.

    OdpovědětVymazat
  8. úúú, to sú krásne odtiene! očné tiene veľmi nepoužívam, ale tieto by som celkom rada videla u seba doma :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Pro rychlé letní líčení mám ráda to růžové, ale i to bronzové. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Muzu se zeptat jak jsou na tom s vodeodolnosti? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nemám popravdě otestováno, v létě k vodě se nelíčím a v zimě mi sice docela slzí oči, když fouká, ale nepozoruju, že by se mi cokoliv roztékalo. Možná někdy řasenka :) Ale tyhle stíny jsou fakt držák, řekla bych, že téměř určitě budou i voděodolné. Zkus mrknout na jiné recenze na blozích, myslím, že jich najdeš fakt hodně a v některé to třeba bude zmíněno :)

      Vymazat
  11. Ahoj chtěla bych se zeptat jestli tenhle make-up dokáže třeba i spolehlivě zakrýt tetování, aspoň jako třeba po takovém odstranění. Někde jsem viděla video jak úplně potetovaného člověka jak mu zakryli úplně tetování že nebylo vůbec vidět tak by mě zajímalo jestli by to šlo i tímhle make-upem.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)