Ziaja BB cream

Ahoj! Předně vás všechny zdravím a doufám, že jste si užili nádherné Vánoce a pod stromečkem našli něco, co vás potěšilo. Já letos asi nebudu dělat ani video ani článek s věcmi, které jsem dostala, popravdě ty, co souvisejí s blogem, se tady určitě během ledna objeví, a ty ostatní si zkrátka nechám pro sebe :) Tento týden vás taky nechám bez videa, nemám nic předtočeno, foťák zůstal v Brně, no a chci si sobecky užívat toho volna, kdy nechci myslet jak na školu, tak ani na blog a videa - vždyť to je můj koníček, ne povinnost :)

Obal, obsah BB creamu

Teď už ale k dnešní recenzi, na zoubek se tentokrát podívám BB creamu od Ziaji. Vybrala jsem si odstín light a doufala jsem, že mi sedne, což se taky naštěstí stalo. Obal BBčka je takový typický pro Ziaja produkty, hezky jednoduchý, člověk se hned dozví, co má od produktu čekat. BB cream disponuje ochranným faktorem SPF 15 a je určený pro normální, suchou nebo citlivou pleť. Má 50 ml, je ho opravdu hodně, a přitom ho ke sjednocení pleti stačí maličko. Navíc krém hezky voní, to je takový bonus k jeho vlastnostem.

Konzistence, nanášení, výdrž

BBčko má velmi lehkou konzistenci, dobře se roztírá (já na to používám prsty) a rychle se do pleti vstřebává. Pleť mi hezky sjednotí a jeho lehké krytí je pro mě naprosto dostačující. Potom už používám akorát tekutý korektor na kruhy pod očima a kalíškový tuhý korektor na případné nedokonalosti. BBčko se mi během dne nikam nehne, na pleti se chová pořád stejně, nevysušuje ji ani nedělá mapy na obličeji. Pleť nijak nezatěžuje, po použití makeupu se mi občas stane, že i když si pleť čistím dost důkladně, tak se mi objeví pupínky. Po nošení tohoto BB creamu se mi nic takového neděje, proto mám celkově BBčka raději než makeupy. A když mi to jejich krytí stačí, na co si zatěžovat pleť makeupy :) S tímto od Ziaji jsem moc spokojená, seženete ho za 129 Kč TADY nebo v obchůdcích Ziaja. Vyrábí se v dalších dvou tmavších odstínech a také ve verzi pro smíšenou a mastnou pleť. Za tu cenu je to opravdu skvělý produkt, můžu vám ho doporučit.

Moc děkuji zastoupení Ziaji za možnost toto BBčko otestovat. Máte s tímto produktem zkušenosti? Věděli jste vůbec, že Ziaja dělá i BB a CC creamy? A jaké jiné BB creamy máte rády? Těším se na vaše komentáře :)

7 komentářů

  1. Taky mám raději BB krémy. Tento od Ziaji jsem ještě neměla, ale dost mě zaujal. Přesně na mou pleť. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaja je super od nich BB jsem ještě nezkousela. 😉

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Zkoušela jsem zatím CC krém od Essence a BB od kosmetiky, která se prodává jen v Tetě, značku si teď nevybavím, ale nestál za to. CC krém byl super, bohužel už se asi neprodává, ale na léto bych si chtěla CC krém opět pořídit, klidně zrovna od Ziaja, vypadá totiž skvěle.:) Jinak už jsem o tom četla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. já pouužívám od skin 79 a nemohu si stěžovat :)


    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  5. Ziaja u mňa zafixovaná ako tie voňavé krémiky a maslá na telo, milujem od nich to kokosové maslo, na to teda nedám dopustiť. BB som teda ešte neskúšala od tejto značky, ale ja preferujem skôr makeup :) každopádne, za vyskúšanie na leto, by to možno nebol zlý nápad :) A prajem krásne prežitie sviatkov a krásny Nový rok. <3 xx

    Simona | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    OdpovědětVymazat
  6. Diky za tip, urcite vyzkousim! Ja zas na oplatku doporucim vynikajici krem na vrasky - https://www.decodoma.cz/Krem-proti-vraskam-Gina-Su-50-ml.html Ja doposud moc vrasky neresila, ale jakmile se preklene vek na 30, clovek zacina jinak vnimat a telo se meni;) J.

    OdpovědětVymazat
  7. Fiha, tak tento bb cream od Ziaja urcite vyskusam! Vdaka za tip!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)