Krásné Vánoce 2016

Tímto článkem bych vám chtěla popřát pohodové prožití vánočních svátků, ať dostanete dárečky, které vás potěší, i když nestojí tisíce, ať si užijete schvíle strávené s rodinou a blízkými, ať vám chutná večeře a nezadusíte se kapří kostičkou :) Zkrátka to prožijte všichni po svém, ale hlavně v klidu a míru. Já nerada trávím Štědrý den u počítače, a tak je tento článek přednastavený. V tuto dobu už mám snad nazdobený stromeček, nachystané cukroví a vrhám se na vaření večeře (letos stejně jako loni mám večeři ve své režii, akorát kapra a salát dělá babička s mamkou).
Do nového roku vám zde ještě popřeji u příležitosti svého každoročního shrnujícího článku, takže zatím jen takto vánočně. Je to vlastně jediný vánočně laděný článek u mě na blogu nebo na YouTube, jak už jsem psala na svých sociálních sítích, já na ty vánoční články moc nejsem, snad mi to prominete a uvidíme se spolu zase u nějaké kosmetické recenze, outfitu nebo jiného článku :)

7 komentářů

  1. Aj Tebe prajem krásne Vianoce a do nového roka prajem len to najlepšie ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné Vánoce, Aničko! Jsem ráda, že jsem tě mohla letos poznat! :)

    Vánoční nezbytnosti

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ti přeji krásné Vánoce :), hlavně hodně štěstí a zdraví!

    OdpovědětVymazat
  4. ja som na blogu práve celý december zasvätila vianočne ladeným článkom, úplne to milujem :) najkrajšie Vianoce aj tebe!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Trochu s křížkem po funuse, ale i tobě hezký zbytek roku a hlavně, hodně úspěchů v tom novém! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)