MUR Ultra sculpt & Contour kit

Ahoj, dnes se udělalo venku krásně, všude po městě už kvetou první jarní kytky, tak doufám, že jaro už vážně přichází. Ani nevíte, jak se těším, až odhodím zimní kabát a šály schovám do skříně. Včera na bazárku (který byl mimochodem zase super) jsem měla na sobě nový dlouhý top s průstřihy na bocích a k tomu křivák, tak už se těším, až si budu moct ven vzít jen to! Jinak zítra jedeme na výlet do Olomouce, na FB jsem se vás ptala na nějaké tipy na jídlo a na dobrou kavárnu, už máme vybráno, kam půjdeme a rozhodně budu točit vlog, tak se na něj těšte :)


Myslím, že dnešním článkem vás nepřekvapím, o tomto triu od Makeup Revolution už jsem snad mluvila a psala všude, kde se jen dalo. Stal se z něj velký oblíbenec a nechápu, jak jsem bez něj mohla předtím existovat a na nějaké konturování a rozjasňování úplně prdět. Oficiální název je tedy Ultra Sculpt & Contour Kit, já mám odstín C01 Fair, myslím, že v drogerii ani jiný neseženete. Ale tenhle mi sedne perfektně a pokud jste bledulky jako já, jděte do něj.

 Kit obsahuje broznující pudr, který je krásně matný, opravdu v sobě nemá žádný shimmer, natož třpytky. Rozjasňovač a tvářenka už lehounký shimmer obsahují, ale u těch to beru spíš jako plus než mínus. Rozjasňovač má malinko nádech do růžova, tvářenka je teplejší růžová a všechny tři části kitu spolu ladí a na tváři vypadají skvěle.
 Pigmentace je perfektní, až bych řekla, že je potřeba štětcem nabrat jen malinko, abyste nevypadaly jako Marfuša. Celý kit váží 11 gramů a pokud líčíte jen sama sebe a ne každý den máte čas na konturování, vydrží vám tohle trio věčnost. Za cenu 169 Kč není co řešit :)
Jediné, co mi přijde trochu nedořešené, je mini zrcátko, které kit obsahuje. To je vhodné tak na nalíčení řas, protože v takovém úzkém podlouhlém proužku zrcadla celou tvář nemáte šanci vidět. Buď bych tam zrcátko nedávala vůbec nebo ho dala přes celou plochu víčka.

Je tu někdo, kdo toto trio vlastní také? Jste s ním taky tak spokojené? Jaké jiné produkty používáte na konturování a rozjasnění obličeje? Těším se na vaše komentáře a mějte krásný pátek a víkend :)

9 komentářů

  1. No trio vypadá hodně dobře :))) Ráda bych chtěla zkusit trio od Essence :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto paletku používám ráda, jen ten bronzer je ve větším množství poněkud oranžový, příště asi vyzkouším tu tmavší variantu :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá opravdu božsky :) A ještě jednou moc děkuju za včerejšek. Bylo to parádní ;) Jsi nej parťák.
    PS: Užijte si Olmík.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné barvičky, ta broskvově-zlatá vypadá dost hustě :D

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ta tvářenka je nádherná! Škoda toho bronzeru, hledám nějaký se studeným podtónem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja zboznujem Make up revolution a toto je dalsia vec, ktoru si davam na svoj pomysleny zoznam. Ja odporucam paletku bronzerov, rovnako skvely kusok :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je vážně perfektní a jsem ráda, že jsem si ho pořídila. Kdyby jsi si ale nestěžovala na zrcátko, tak ani nevím, že tam je a to tento kit mám už minimálně čtyři měsíce :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak te asi budu následovat a trio si poridim. Super produktove fotky. Ten nápad s okvětními lístky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a snad budeš spokojená! S fotkami produktů si ráda hraju, vždycky mě potěší, když to někdo ocení, díky :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)