Dermacol kompaktní pudr

Ahoj, jak si užíváte víkend? My skvěle, Tom po dlouhé době není v práci, tak jsme včera vyrazili ven, konkrétně do SKØGu na Bounce Bounce. Dnes jsme si uvařili skvělý oběd i večeři (grilovaná cuketka, lilek a rajčátka, mhhmmm), ke kafíčku si dali super valentýnské dortíčky (fotka na instagramu) a večer nás ještě čeká 1. díl 2. série Fargo. Ale nejvíc se těším se na zítřek, kdy jedeme s kamarády do Prahy na koncert Disclosure! Zajdeme si i někam na oběd na burgery, určitě do kavárny, no bude to skvělý :) Doufám, že se máte taky dobře, napište mi, kdy jste byli naposledy na koncertě.


Dnešní recenze vám představí kompaktní pudr od Dermacolu, který vyniká krásným krajkovým reliéfem a už na první pohled je zkrátka líbivý. Co se mi moc nepozdává, je ten jeho obal, působí tak nějak lacině, sice má zabezpečené zavírání, takže by se na cestách neměl otevřít, ale stejně.. Co se týče obsahu, pudr má 8 gramů, já mám odstín 1, tedy nejsvětlejší, a sedne mi dokonale. Pudr je velice jemně namletý, pevně slisovaný, takže pokud máte štětec na pudr, který má hodně jemné štětiny, asi budete mít trochu problém ho na štětec nabrat. Na druhou stranu, pudr je vážně jemný a lehký jako pírko, já kdybych neviděla, že ho na štětec opravdu nabírám, na obličeji ho ani necítím!

Pleť hezky zmatní, zafixuje makeup nebo BBčko i korektor pod očima, a takhle zůstane celý den. Nikam necestuje, prostě na pleti poslušně sedí a odvádí svou práci. Pro někoho s mastnou pletí asi toto platit nebude, já se svou suchou pletí nemám s pudry žádný problém a většina z nich mi vydrží celý den. Můžu říct, že tento od Dermacolu se mi zatím hodně zamlouvá, svými vlastnostmi předčil asi i můj doposud nejoblíbenější pudr od NYC. Na parfemy-elnino.cz mají 4 odstíny, z nichž každý stojí trochu jinak, moje jednička se prodává za 95 Kč, ale obecně tento pudr seženete okolo stovky. 

Zkoušely jste tento pudr? Jak se zamlouval vám? A co říkáte na dnešní fotky? Využila jsem odkvétajících tulipánů a jejich okvětních lístků a moc se mi to líbí :) Těším se na vaše komentáře!

17 komentářů

  1. Krásné fotky, Ani :) Užijte si Disclosure. Já se moc těším na tu Zaz zítra ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem ho, ale kamarádka ho chválila a doporučovala!

    OdpovědětVymazat
  3. Tady ten používala někdy od prváku na střední asi a je supr :) Na mě teda celý den nevydržel, ale hodně záleží jak se použije.. :) Ještě tu mám nějaký zbyteček :D:)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze :) tento jsem nezkoušela, ale mám od Dermacolu Acnecover a ten mi vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kdysi jsem ho používala a byla jsem s ním moc spokojená :3 Měl nádherné odstíny :) Musím ale říct, že teď mám Acnecover od Dermacolu a je mnohem lepší :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  6. Ja tento puder zbožnujem. Je moj najoblubenejší a kupujem si ho už nejaký čas.

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle pudry miluju, mám odstíny 1 a 3, jednička už dochází a nahradila jsem ji Alverdím. Miluju tu texturu a vůni!

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle si chci pořídit, zrovna mi došel můj oblíbený, tak uvidíme :) super recenze
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tenhle mám taky a jsem s ním moc sppkojená. Mám taky suchou pleť a vydrží mi bez problémů celý den.

    OdpovědětVymazat
  10. Vypada dobre.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. The post is fantastic! I love it:)
    Happy St. Valentine's Day!!

    theprintedsea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jee, já Vás na "afterparty" potkala :). (Už podruhé, loni jsem vás zahlédla na Fingers Up, asi podobný hudební styl :D). Každopádně škoda, že to dopadlo jak to dopadlo. Fakt jsme se těšili. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrá náhodička, klidně jsi měla přijít a pozdravit, bychom si zanadávaly spolu :D Jojo, nápodobně, ale aspoň bude náhradní termín v srpnu! A jedeš i letos na FingersUp? Třeba se zase potkáme :)

      Vymazat
    2. Tak třeba v srpnu se potkáme a (snad) už nebudeme mít proč nadávat :D.
      Na FingersUp nejspíš ne, a jestli, tak na poslední chvíli jako minulý rok. To jsem se dozvěděla že jedu večer předtím :D. Jinak máme v plánu jiné festivaly. Colours, Pohodu a Beats 4 Love, nechystáš se? :)

      Vymazat
    3. Takový neplánovaný akce nakonec bývají vždycky nejlepší :D Jojo, na Colours letos zase určitě pojedeme!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)